Nişanlım eski ilişkisini sakladı, güvenimi kırdı ve engelledi; sizce bu ilişki biter mi devam mı etmeli?

Her şeyi şeffaf anlatıcam şimdi arkadaşlar, nişanlımın benden önce 2 yıllık ilişkisi olmuş, bunu benden saklamış, ben de nişan yaptıktan sonra öğrendim kardeşinden. Sonra o günden beri güvenim kırıldı ve hiç güvenemez hale geldim. O da asla ben bu çocuğun güvenini kazanayım diye uğraşmadı. Ben bunu duyunca nişanlı ve imam nikahlı eşim olduğundan dolayı lanet olsun dedim, bırakmadım devam ettim. Ama hiç çaba sarf etmedi, ben çok emek verdim, sürekli yanındaydım, dağ gibi arkasındaydım ama o sürekli bencillik yaptı bana. En son mesela biri yazmıştı buna bir erkek, selam tanışalım diye, bu da bana attı engelledi. Sonra geçenlerde bu kişi bana yazdı, o zaman erkeğim diyen kişi bu sefer ben kadınım sizi işlettim dedi. Ondan sonra profil fotoğrafına baktım, beyaz pantolon ve oje. Ben de dedim pantolonun fotoğrafını çek gönder dedim, tırnaklarını göster dedim. Sırf bunu söyledim diye bana ana bacı küfretti, şerefsiz dedi bana ve engelledi her yerden. Annesi beni arıyor ve kızına hak veriyor. Burada benim suçum olduğunu inanmıyorum, kendisi bugüne kadar bana güven vermemiş, sürekli güvenimi kırmış. Ben hep zorlamışım, ailesine rezil olmasın diye devam etmişim ama artık bencilliğin daniskası olmuş. Dün annesi arıyor, diyorum engeli açsın arasın, konuşalım hanımefendi. Canım ne zaman isterse açarım tarzında konuşuyor. Gerçekten berbat durumdayım, iğrenç bir deneyimim oldu.
Nişanlım eski ilişkisini sakladı, güvenimi kırdı ve engelledi; sizce bu ilişki biter mi devam mı etmeli?