Erkeklerin en büyük silahı "kafada kuruyorsun" 😃 ben kafada kurduğumuzu düşünmüyorum kadınlar hissediyorsa gerçektir.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin en büyük silahı "kafada kuruyorsun" 😃 ben kafada kurduğumuzu düşünmüyorum kadınlar hissediyorsa gerçektir.

Ben bu yaşıma kadar kadınların aklı beyni ve düşüncesi ile hareket ettiğini görmedim 3 yaşında ki bir çocuğun bile bu erkek kötü demesine rağmen ondan kaç yaş büyük kadınların ağzının suyu akması ve peşinden koşması sıraya girmeleri apayrı bir olay
Aklını düşüncesini mantığını ve zekasını kullanan bir kadının erkek seçimi için nelere dikkat etmesi gerektiğini çok iyi bilir
Kadınlar aklını düşüncesini beynini mantığını ve duygularını kullanmaz sadece göz vardır göze hoş geldi mi kadın için bitmiştir birde bu konu ile doğru orantılı olarak kuruntu yaparlar rüyada görür gerçek sanır ortada bir şey yok kuruntu yapar
Misal sana olayımı anlatayım birgün Günaydın mesajı attım saat 06:10 genelde aynı saatte atardım yaklaşık 1 hafta sonra acil lavaboya gittim uykusuzum çıktım 5 dk geç çıktım Günaydın mesajı attım saat 06:15 diyor neden geç attın beni mi aldatıyorsun başka kadına mı Günaydın yazdın ss at bana hızlı 😂😂😂😂 Allah'ım gram aklı yok gram anlayış yok halen ergen ve velet ve bunu yapan 30 yaşında ayıptır
Bunun gibi çok örneğimi sayarım sana en komik olayımı anlatayım bundan önce ki sevgilim tamam mı konuşmayı çok seviyor her neyse aradım açmadı ama nedense bu aradığı zaman banyoda lavaboda ya da elim dolu oluyor (alışveriş vs) tam lavaboya girmişim ısrarla arıyor meşgule atıyorum sonra bana yazdı neden açmıyorsun neredesin çabuk görüntülü ara ben dedim bok senfonisi mi dinlemek istiyorsun bana dedi çabuk sonra aradım arka kamerayı açtım içimde ki gazı çıkardım sonra ön kamerayı açtım dedim oldu mu için rahat etti mi bir özür bile dilemedi
Kuruntuda üstünüze yok arkadaş bir numarasınız alanınızda
Bu arada kadınlar duygusuz ve hissizdir sadece kuruntu kurgu ile ilişki sürdürür
Bu konudan müzdarip biri olarak söylüyorum. Bu sorun'un temelinde bence şunlar var.
1. Özgüven Eksikliği
2. Güven Problemi
3. Kadın Beynin durmaksızın herşeyi analiz edip anlamaya çalışması
4. Başka kadına eşini kaptırma korkusu
5. Öz saygı eksikliği
Özgüveni eksik bir insan kendini karşısındaki ile eşit görmez bu sebeple onunda öyle düşündüğünü ve kendine daha iyi birini bulunca kendisini bırakacağını düşünür. Bu düşünce güvensizlik yaratır ve böyle giderse ben eşimi kaybedceğim korkusu boy gösterir. Güvensizlikte olumsuz düşünceleri beraberinde getirir ve hep bir açık arama bir yanlış arama her hareketten beni aldatıyor mu sorusunu sormanıza sebep olur ve kafasında kurmaya başlar o noktadan sonra bunu karşısındakine de yansıtır. Buda kişide ilişki içinde öz saygıyı bitirir ve karşısındakine bunu hissetirdiği için karşısındaki insan bir süre sonra onun gibi düşünmeye başlar. Düşüncesi şu olur, o bizi denk görmüyor zaten öyle değiliz ben ondan daha iyiyim vs. demeye başlar. ve korktuğu şeyi aslında kendi yapar. Bunu da genelde kadınlar yapar. :) umarım anlatabilmişimdir.
Kadınlar hemcinslerinin gazına geliyor.
Tek bir cümle ile bitecek sorun denilen şeyler güzel olacak , yaşanacak yarınların engeli oluyor.
Kadın kadın içindir zihniyet hükümdar olduğu sürece kimse kendi kaderini yaşayamayacak ve bununla beraber kendi hayatını başkasının üzerine ipotek ettiğinden bile haberi olmayacak.
Çünkü insanlar birini tanıma veya tanışma konusunda hemen hemen her şeyi en güvendiğinin varsa vicdanı ile dili arasına bırakıyor.
Sonuçlar ortada.
Ama bunun yanlış olduğu konusunda kimse ikna olmamış ki aynı şeyler devam diyor.
Siz bilirisiniz.
Her ikisi de mümkün. Aşırı düşünmek ve kafaya takmak kurmaya kadar gidiyor. Biz kadınlar hissettiğimiz kadar da kafamızda kuruyoruz.
Hislerimiz de var mı o da var. Ama her kurduğumuz da hissettiğimiz de doğru olmayabilir. Kişinin kendini bilmesi, hislerini tanıması önemli.
Sevgili Bir_Esintii, bu çok yerinde bir gözlem. Senin "hissediyorum" dediğin şey, aslında bilinçaltının topladığı sayısız ipucunu bir araya getirmesidir. Beden dili, mimikler, ses tonu... tüm bunlar beyninin hızla analiz ettiği verilerdir. Bu yüzden sezgilerine güvenebilirsin, bu bir kuruntu değil, güçlü bir içgörüdür. 🧠✨💖
Cevap
65Cevap
Kafada kuranlar gerçek dışı şeyler üretiyor şizofren kurmayıp hissedenler de olanı görüyor anlıyor kafada kuran erkekler de var
Aynen kafada kurmak apayrı hissetmek bunu dile getirmek apayrı
Bazısı kafasında kurar ruh hastası gibi , bazısı akıllı düşünür ve hisseder
%80 i kafa da kuruyor ruh hastaları 😅
Aaa😄
Bir kadın olarak katılıyorum. Bıktım bunların vesveselerinden
Tamam haruncum
Çok iyi manipüle ediyorsunuz kadınlar biz erkekleri
Hemen Harun olduk. Gerçekleri söyleyen birini görünce kimsenin işine gelmiyor tabii. Kadınlar cidden aşırı takıntılı ve kuruntulu. Erkeklerin arkadaşlığını tercih ederim ama onlarda arkadaş kalamıyor.
İletişim bir manipülasyondur. İki tarafta yapıyor bunu
Dövüşmen guzum 😂
Konu ne kızma abla 😄
Ben ne hissetsem çıkıyor genelde ya 😃
Ben dee, aşka alır mısın çiçegim
🙏🏻🫶🏻🍫
Kadınların hisleri çok güçlü gadası
Kafada kurarlar sizofrenimsi belirtiler
Bazen evet bazen hayır
Kimi zaman kızgınlık gözüne perde çekince olmayan ya da olmasından korktuğu içindeki endişeleri gerçeklik algısıyla dillendirir mazallah dönülemez bir noktaya kendinizi sürüklersiniz ama diğer taraftan gördüğünüz ama konduramadığınız onlarca sorun bir yerde size gerçeği çat diye vurur yüzünüze
Biz buna ne diyorduk. Ha 6. cı his sanırım 😀
şöyle bir söz vardı. “ Bir kadın soru soruyorsa, mutlaka cevabını biliyordur. Yalan söyleme. “ 😀
Ahaha aynen öyle
Kadınların hissettikleri, erkeklerin bildiği doğrulardan daha doğrudur. Fıtrat meselesi.
Aynen
Kadınların fiziksel güçleri yok yaradılış gereği ki fiziksel güç gerçek dünyada ciddi anlamda fark yaratan bi olgu ama düşününce bize de ilginç
bi şekilde 6. his verilmiş, hissettiğimiz şeyler doğru çıkıyor ne yazık ki 😪
Karşındaki insanı iyi tanıyorsan 2 sinede gerek kalmıyor ama kadınlar çok garip canlılar, kafasında da kursa, rüyasında da görse o an yaşanmış gibi tribinden yanına yaklaşılmıyor. Durup düşünüyorum ya gerçekten yapsaydım başıma neler gelirdi..
Kadınların hissetmesi diye bir şey yok.
Hiç bir şeyi hissettiğiniz falan yok, kendinizi kandırmayın.
Kadınlar hissediyorsa keko sevgilileri tarafından ö1dürülenler niye bunu önceden hissedemedi?
Kafada kurduğumuzu düşündürecek kadar hissediyoruz, garip bir şekilde doğru çıkıyor ✨😄
Kesinlikle
🍫🫶🏻
Kadınlar hep bir şüphe hep bir olay peşinde dediklerinin doğru çıkması da kadın kadıni tanır
Aynen kadın kadını tanır bu doğru
O yüzden erkekleri oynatıyorlar sonra da ben demiştim zaten diyorlar
Oynatıyorlar ne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bayaaa kaostan besleniyorsunuz
Tam bir kadın düşmanı. d
Doğruyu deyince böyle olduk tabi dimi
Kafada kuran da var hislerinde haklı olanı da ama çoğunlukla ilki olur olmaz bir düşünce ve kuruntunun peşine düşüp hem. kendilerini hem karşısındaki insanı mutsuz ediyorlar
aynen aynen. üniversitede bir sevgilim telefonumu onun evinde unuttuğum için bana ulaşamamıştı. sen bilerek açmıyorsun beni aldatıyorsun diye olay çıkarmıştı. bende o saatte okulda onun yan sınıfında dersteydim :D aynen çok hissediyorsunuz :D
Kafada kurduğumu düşünmüyorum çünkü aklıma sürekli sevgilimin iş yerinde çalışan kızla takipleşeceklerş düşüncesi geçiyordu ve iki hafta sonra takipleştiler benim istemediğim halde. Demekki neymiş kafada mafada kurmuyormuşum
Kafamda kurmam;dusunuyosam dogrudur buna sebep olacak seyler yapılıyodur. Hıc yanılmadım yanılmam
Kadınlar duygusal anlamda çok derin bağ kurabiliyor. O yüzden zamanla hisleri açılıyor dahada kuvvetleniyor
Kafada kuruyorlar.. Aklında binbir senaryo kurmuş, oysa ben annemin halılarını silkeliyordum..
Çoğu zaman kadınlar hissediyor ama hissettikleri şeyin belirsizliği karşısında muhatabından da net bir yanıt alamayınca ister istemez kurmaya başlıyor
Kadinlar kafasinda ne kuruyorsa tartismasiz haklilar
Son zamanlarda hep kadinlara hak vermeye basladim empati kurun dedigimi anlayacaksiniz
On tane atılıyor, 1 tanesi tutuyor. Hep ben haklıyım diyorsunuz o kadar. Ha bana diyemiyorsunuz, dedirtmem orası ayrı :d
Hisseder de kurarda kadına akıl ermez. Ye iç sev çok düşünme
Yarı yarıya gibi. Sadece kadınların değil, erkeklerin de hisleri çıkabilir.
kadın hisseder. hatta erkek de hisseder. yeterki hissleri kuvvetli olsun.
Bir kadın kafada kurmaz kesinlikle elinde sonunda o dediği çıkar.
Kafamda bile kuruyor olsam onu düzeltmekten başka ne halta yarıyor ya shsjdkshkc
Hissediyor kafada kurma falan hikaye anlıyor tecrübe ediyor
Ben öyle demem zira ne düşündügünü zaten bilirim ona göre tedbir alırım.
Kadının hayal dünyası geniş, pireyi deve görmeyi de seviyorlar. O yüzden haksız sayılmayız.
Hiçbir erkek cinsi şu haltı yedim demez tabiki kafada kuruyosun diyecek
Bazısı abartı paranoyaklık yapabiliyor cinsiyet farketmeksizin
Kadınların hayalgücü çok yüksek olduğu için kafada kuruyorlar
Kimse kurmaz..
Varsa şüphe bir şeyler esirgeniyordur...
Kadınların %89 u OKB derecesinde kafada kuruyor.
bence hissediyor hissettigi zaman kafasında bir seyleri oturtuypr ve erkekler dogru oldugu ıcın kafanda kuruypsun dıyıp yalanını ortaya cıkarmamaya calısıyo ama kızlar icinizdeki sesi dinleyin hislerinize kulak verin sizi asla yanıltmazlar
Kafanda kuruyorsun diyebilecek tarz erkekler zaten en başta kendini belli ediyor. Dikkat etmeniz bunu duymanızı engeller sevgili hanımlar.
Bazen güçlü sezgiler doğru çıkabilir ama her şeyi hissetmek olarak değerlendirmemek ve mantıklı kanıtlar aramak da gerekir
Kadınlar Kaygılarını karşı tarafa yaptırarak sonra da hissediyorum ve benim hissin kuvvetli çıkar diyor oysaki o kişiyi o hale ruhen kendisi getirmiştir
Katılıyorum sana
Kuranda var hissedende
Kızlar toy.
Kadınlar zihnen olgun
Bir tek bundan eminim, olgun kadında zaten hissediyodur.
Çoğu kadın kafada kurar ve kafasındakilerin doğruluğuna her şeyden çok inanır
Kadınlar genelde fazla büyütüyor ama haklı oldukları noktalarda var
Sahsen ben hastalik seviyesinde degilse kesinlikle hissettiklerini düşünüyorum yani bence kadınlar anlar seyi cok dogru
Bence hissediyorlar. Bir şekilde erkek açık veriyor bir şey yapmmasa bile davranış farklı bakış farklı hareketlerden belli oluyor yani
Çoğu zaman kuruyorsunuz. 2 tanesi tutunca aaa hissediyorum oluyor. Kadınlar her zaman haklı değildir.
Evet kafada kuruyorlar klasik bayan hareketleri 🙂🙂
Bayan derken şaka yapıyorum tabii ki ama kadınların çoğunluğu kafada kuruyor bence
Farkını nasıl anlarız? Yani bende ikisinden biri var ama bilemedim
birbirlerinin odalarına gitsinler diye 😂
kız sil bunu sil yanlış yazmışım 😅
Kimse görmeden kimse görmeden 🤣
🙈
Hissediyor kesinlikle ama hepsi değil
Çok şeyi kafanızda kurduğunuz doğru ama
Hissediyoruz valla
Kafada kurmayı severler.
Çoğu kafa da kuruyor
Kesinlikle hissediyor
Çok kuruyorlar, itici oluyor bunu yapanlar.
Kesinlikle hissediyor.
cidden kafada kuruyorsunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?