Kadınlar gerçekten böyle mi düşünüyor?

Herkese selamlar
( BİRAZ UZUN OLDU FARKINDAYIM LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUP SAMİMİ DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM) Arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum ben 26 yaşında çok genç bir doktorum henüz tusu kazanamadım acil servis te çalışıyorum burada kendimi övmek gibi bir amacım yok ama oldukça yakışıklı bir erkeğim annem rus ve bütün genetiklerimi neredeyse ondan almışım tabii boy hariç boyum 170(saçma sapan boy takıntım yok boyumdan memnunum) giyinmeyi çok severim ve güzel giyinirim oldukça da samimi bir insanım herkesle güzel iletişim kuran birisiyim neyse şimdi bu hafta yaşadığım bir olayı sizinle paylaşıp samimi görüşlerinizi almak istiyorum.
Bu hafta erkek arkadaşlarım beni mekana davet ettiler kızlı erkekli oturuyorlardı 3 erkek arkadaşım onların eşleri ve tanımadığım bir kız daha vardı (beni çağırma amaçları ikimizi tanıştırmaktı) oturduk güzel sohbet falan ediyoruz ben bi ara lavaboya gittim o sıra da kız arkadaşlarına gizli şekilde yakışıklı ama boyu kısa demiş bunu bana anlatan erkek arkadaşım neyse tekrar geldim sohebete devam diyoruz tanışıyoruz bir süre sonra ne iş yapıyorsun ne okuyorsunlar başladı kız benim mesleğimi öğrendi ve arkadaşlar inanın hareketleri çok değişti mekandan kalktıktan sonra tanışmak konuşmak için numaramı istedi ben de kabul ettim verdim daha sonra bu olay kafama çok takıldı erkek arkadaşlarımla bu mevzuyu konuştum yok işte meslek önemli abi çok fark ediyor gibi saçma sapan yorumlar yaptılar ve içimi bir şüphe kapladı bu zamana kadar beni mesleğime göremi ilgi çekici buluyorlardı anlayamadım cidden kadınlar bu şekilde mi düşünüyor çok fazla kafama takmaya başladım böyle düşünenlerden nefret ediyorum bir insan benimle beraber olacak mesleğimle veya kariyerimle değil objektif samimi düşüncelerinizi bekliyorum
Kadınlar gerçekten böyle mi düşünüyor?