Arkadaşlar onu çok seviyorum psikolojim bozuldu aklım gitmek üzere hiçbirşeyden zevk alamıyorum sizce nasıl baş ederim bu duyguyla?

Ben bitiremiyorum, ayrıldım, kendim ayrıldım, döndü tekrar, kabul edemedim ama şu kalbimde, şu kafamda bitiremiyorum. Hâlâ kıskanıyorum, takip ettiği kızlara yazdım fakeyle, biri ona söylemiş, şikayet etmiş hesabı, korktum, ben olduğumu söylemedim. Kadın da aramızda bir şey yok dedi ama var gibi davranışı, sadece kadın onu takip ediyordu ama bana "Ona sor, o sevgilim yok diyor" dedi. Ben de söyleyemedim, tartıştım, ayrıldım ama hâlâ arada konuşuyoruz arkadaşça güya ama ben çok kötüyüm. Bana değer vermiyor, sevgili olduk günlerce yazmadı. Fakeyle öğrendim, bana "Yoğunum" diyor, resimler atıyordu, başka kadınlara buluşma teklif etmiş, o kadın dışında ama yine de nefret edemiyorum. O da hep dönüyor 3 yıldır, çok yoruldum, kafam 24 saat onunla ama güvenemiyorum da. Böyle bir durum yaşayan oldu mu, ne yaptınız, kendimi canım gibi hissediyorum, her şey var ama cesaretim yok ne hesap sormaya ne de vazgeçmeye 🥲🥲
Arkadaşlar onu çok seviyorum psikolojim bozuldu aklım gitmek üzere hiçbirşeyden zevk alamıyorum sizce nasıl baş ederim bu duyguyla?