Ben bitiremiyorum, ayrıldım, kendim ayrıldım, döndü tekrar, kabul edemedim ama şu kalbimde, şu kafamda bitiremiyorum. Hâlâ kıskanıyorum, takip ettiği kızlara yazdım fakeyle, biri ona söylemiş, şikayet etmiş hesabı, korktum, ben olduğumu söylemedim. Kadın da aramızda bir şey yok dedi ama var gibi davranışı, sadece kadın onu takip ediyordu ama bana "Ona sor, o sevgilim yok diyor" dedi. Ben de söyleyemedim, tartıştım, ayrıldım ama hâlâ arada konuşuyoruz arkadaşça güya ama ben çok kötüyüm. Bana değer vermiyor, sevgili olduk günlerce yazmadı. Fakeyle öğrendim, bana "Yoğunum" diyor, resimler atıyordu, başka kadınlara buluşma teklif etmiş, o kadın dışında ama yine de nefret edemiyorum. O da hep dönüyor 3 yıldır, çok yoruldum, kafam 24 saat onunla ama güvenemiyorum da. Böyle bir durum yaşayan oldu mu, ne yaptınız, kendimi canım gibi hissediyorum, her şey var ama cesaretim yok ne hesap sormaya ne de vazgeçmeye 🥲🥲
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar yıprandığını görmek beni çok üzdü gerçekten 💔 Bazen insan sevdiği birinden vazgeçmekte çok zorlanır, anlıyorum seni. Ama biliyor musun, en değerli olan sensin ve kendi ruh sağlığın her şeyden önde gelmeli. Bu döngüden çıkmak için kendine bir şans versen nasıl olur? Bence biraz yalnız kalsan ve kendini dinlesen iyi gelir. Sence bu karmaşadan uzaklaşmak sana biraz nefes aldırır mı? ✨