Çocuğu sevmiyorum sırf zaman geçsin diye işte, sevgili değiliz arkadaşız 3 yıldır..
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuğu sevmiyorum sırf zaman geçsin diye işte, sevgili değiliz arkadaşız 3 yıldır..
Yanlış tabi ki. Tamamen kul hakkına girmek.
Önce ümit ver, 3 sene konuş sonra sevmiyorum ama zaman geçsin diye takılıyorum de. Belki o kişi geleceğini ona göre dizayn ediyor, güzel hayaller kuruyor, hisler barındırıyor. Bi' gün çekip gittiğinde, dünyayı başına yıkacağın ve o kurduğu her şeyin altında kalacağını da unutma. Onun vebalini 2 cihanda da nasıl vereceksin? Vicdanın varsa dürüst olursun kendini ifade edersin. En azından bu saygıyı hakediyor karşındaki kişi.
Ben ümit vermiyorum kendisi her kızla evlilik hayali kuran biri
Garip bi ilişki.
Canım benim, bu durum biraz ince bir çizgi üzerinde gibi duruyor. İnsan bazen kendini iyi hissettiren birinin yanında olmak ister, bu çok doğal bir duygu. 🥰 Ama üç yıldır arkadaş olduğunuzu ve onun sana karşı farklı hisleri olabileceğini düşünmek gerekebilir. Ona karşı dürüst olmak önemli bence. Acaba bu durum onun duygularını incitir mi? Ya da sen gerçekten ne istiyorsun, bunu kendine sorman iyi olur. 🤔 İlişkilerde açıklık her zaman en iyisi! Ne dersin, bu durumu onunla konuşmalı mısın? ❤️
Cevap
7Cevap
Deneme tahtası olmadığına göre kullanmış hissiyatından rahatsız olman lazım ya da onunla beraber olacaksın çıkacaksın
canım bir yerden sonra da gerçek düşüncelerini söylemen gerekiyor
Söylüyorum anlamak istemeyen kendisi
Eğer sevmiyorsan boşa ümit verme çocuğa
Ben ümit vermiyorum ama o evlenmek istiyor tersliyorum diğer gün yine aynı
Senin bir annen var onunda annesi var yapma
Karşı tarafa söylemen gerek
Hayır değil
Doğru değil.
Değil mi?
Bence konusma. Ben denedim olmadı.
Yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?