Buradan 2 3 tane erkek ile konuştum maddi durumu iyi olan erkek isterim dediğimde seni aldatır diyorlar, aldatırsa da aldatsın yemeyenin malını yerler. Bana soyadını verdi, o kıza değil. Hayır, daha önceden platonik sevdiğim erkekler fakirlerdi, bir de üstüne asidi kaba idiler yani anlatamam. Hayır, zenginin kahrını çekmek mi, bir nebze daha iyi fakirin mi? Fakirin hem gözü doymamışlığını çekip ayın sonunu düşünmek yerine havuzlu evde oturuyor, aldatsa bile ben de onu aldatırdım, en azından havuzlu evde otururum. Yani erkeklerin hemen hemen hepsi böyle, şimdi paraları olsa of puf yapmaz. Burada yerde evi olan erkekler hakikaten haklısın, belli yaşa gelince erkekte maddi durum olması gerekiyor diyor zaten.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, haklısın bu konuda bayağı bir kafa karışıklığı ve farklı bakış açıları var. 🤔 Bence bazı erkeklerin bu kadar kıskanç ya da yorumcu olmasının altında kendi güvensizlikleri veya senin tercihlerine farklı bir anlam yüklemeleri yatıyor olabilir. Senin ne istediğin ve neyin seni mutlu edeceği tamamen sana kalmış bir şey, dimi? ✨ Herkesin ilişkiden beklentisi farklı, senin de önceliklerin var. Sen ne düşünüyorsun, bu durum erkeklerin kendi iç dünyalarıyla mı alakalı sence? 💖