• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler neden kıskançtır?

sevdiceğim
sevdiceğim Takip Et
Xper 5 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
erkekler kadınlara gore kıskanç oluyorlar hemen en ufak bırseyden sorun yaratmaya çalışıyorlar neden olabilir acaba? Erkekler neden kıskançtır?
Erkekler neden kıskançtır?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• kemalexstra
    kemalexstra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 83%
    +1 yıl

Biraz mantıklı bir açıklama yapan olsa, şu domuz etiyle kıskançlığın mantığını anlamış değilim. Her ikisini de ayrı ayrı elimden geldiğince de anlatayım.

Kıskançlık:

Kıskançlık genelde insanların partnerlerini, kaybetme, başkasına kaptırma, başka birinin gelip partnerinin aklını çele bilmesinden dolayı duyduğu endişe ve korkudur. Bir çok insan, özellikle de erkekler günlük yaşamda. Başkalarına ait olan veya bayanlara bakış açısından dolayı, aynı şekilde başka erkeklerinde kendi partnerine aynı gözle bakıp yaklaşabileceğini düşündüğünden dolayı ve böyle bir durumda onu kaybetmekten veya aldatılmaktan korktuğu için kıskançlık duyar.

Örnek: Evli, Flörtü olan, Çıktığı olan, Nişanlı olan... Yolda, sokakta, partide, eğlence mekanında, iş yerinde... v.b. yerlerde başka bir bayanı beğenirse. O kişide biraz samimi davranır veya sıcak davranırsa, sizin anlayacağınız tabiriyle o kişiyi ayartmaya çalışır. Bir çoğumuz evli olmamıza rağmen beğendiğimiz tarzda başka bir bayan gördüğümüzde aklımızdan bir dünya farklı düşünceler geçer. Bazılarımız bu düşünceleri uygulayacak kadar cesaretlidir bazıları değildir. İşte tamda burada, bu kişiler eşleri, kız arkadaşları, adı her ne olursa olsun benzer bir durumda kalıp, onu kaybetme korkusu dene bilir.

Domuz Eti:

Domuz eti bir çok dinde ve dinimizce de haram kılınmış. Bunun asıl sebebi partnerini kıskanmıyor oluşundan dolayı değildir.

Sebebi: Domuz ayırım yapmadan her türlü şeyi için ve yediği besini bir kere sindirir ve yediği besindeki mikrobun neredeyse tamamını etine bulaştırır. Bu yüzden domuz eti tam pişirilmediği taktirde hastalığı bulaştırma özelliği çok yüksek ve hatta ölümcül olabilir.

Yaklaşık iki ay önce yurt dışında ünlü bir restorant zincirinden yediği domuz eti yüzünden, felç geçirip komaya girmiş ve makinaya bağlı olarak yaşamak zorunda kalmış.

Dana, Koyun, Keçi yani bizlerin en çok tercih ettiği ve etlerini yediğimiz hayvanların hepsi. Yediği besini bir çok sindirim sisteminden geçirir ve en son kalanı ise dışkı yoluyla atar. Böylece bu hayvanlar yediği besindeki insana zararlı mikropları vücudundan atarak etine karıştırmaz. Karıştırsa bile bu seviye en düşük oranda olur ki, oda genelde haşlanma veya kızartma esnasında ölür.

İşte size domuz etinin dinen ve tıpben açıklaması olan ve oldukça güzel açıklanmış bir kaç link:

link

link

link

Unutmayın, kıskançlık her zaman sevgi göstergesi değildir. Kıskanan insanda sever, kıskanmayan da sever. Kıskançlık dozunu aşmadıkça, abartılmadığı sürece güzeldir, dozunu aşan kişi ve karşısındaki için bir işkenceye döner.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• pardusbat
    pardusbat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

İnsanların dogası gereği kıskactır. Bunu sadece kızlara yada erkeklere yüklemek dogru olmaz . O yüzden soruna geniş persfektif ile bakmak gerekir. Nedir o zaman kıskanclıgın sebebi. Dogada bazı seylerin eşi benzeri olmaz. Mesela elim büyüklüğünde ki elmas. Bu tek ve nadir olan parçanın sadece sende olmasını istemen yani AİTLİK durumu kıskanclıgın başlangıçını oluşturur. Ve ondan kmsede olmaması egoları tatmin eder gögsü kabartır onurlandırır gururlandırır. BU durumda Sevdigin (ister kız olsun ister erkek) senin için dünyada tektir eşi ve benzeri yoktu. BU yüzden sahiplenmek istersin ve bunun sonucunda da sadece sana ait olmasını istersin burada ortaya cıkan bu bencillik ve ego tatminine KISKANCLIK denir. bazen güzeldir ama abartısı zararlıdır.(tamamen kendi düşüncem katılmaya bilirsiniz)

0
    0 Yorumla
  • angelofdevil
    angelofdevil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

bu olayın kadını erkeği yok.yakın bi arkadaşım köyden bi adam alıp istediği hale sokmak istiyo :S ciddi ciddi istiyo bunu.bırak kadını erkek arkadaşı bile olmasını istemiyo :) deli kız :)

1
    0 Yorumla
  • Çingen
    Çingen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

İnsanına göre değişiyor ceylanım, kadınlardanda feci kıskanç olanlar var. Ama erkekler sahiplenmeyi seviyor keratalar.

3
    1 Yorumla
    • sevdiceğim
      sevdiceğim
      +1 yıl

kadındanda fazla kıskanclık iyi degil ama

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

56

Cevap

• KaranlikKaya
    KaranlikKaya Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48 , eic 64%
    +1 yıl

Kiskanc derken aslinda Erkekler Kadinlari baslarina gelebilecek Kötülüklerden korumak icin

Kiskanclik Triplerine giriyorlar.

Cünkü anlatmaya calisdiklarinda Kadinlarin cogu zannediyorlarki Erkekler Kadini Kisitlamak isdiyor ama gercek öyle degil bence...

0
    0 Yorumla
  • suarez
    suarez Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

aşağıdada yazmışlar en özeti şöyle söyliyim...erkekler erkekleri sizden iyi bilirler azgınlığı vs...ve diğer unsurda sizin bizde kıskanacapınız bişey yok pek açık giyinme durumumuz yok ama sizin var;-)...vede bizim olsun istiyoruz sahipleniyoruz fazlaca:-)

0
    0 Yorumla
  • kayahm
    kayahm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Sende biliyorsun sorunun cevabını ama yine de söyleyim:

- Sen bunu sorun olarak mı görüyorsun. Seven kişinin sevgisini hak etmiyorsun bence. Çok çok çoooooooooook sevdiğin, canına zarar gelmesini istemediğin bir şeyin başkasının kullanmasını ister misin ? Özellikle ben hiç istemem.

1
    0 Yorumla
  • efesbright
    efesbright Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

sizin cevrenizden dolayi sizi koruma icgudusunden dolayi size bu kiskanclik gibi geliyor olabilir. ama aslinda kiskanclik degil bu erkegin koruma duygusudur. ama istemedigi kisilerle veya tanimadigi kisilerle konustugunda ici rahat etmediginden cildirabilir.

1
    0 Yorumla
  • csharp
    csharp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

kıskançlık insanın doğasındadır biri araba alır ben niye alamdım ev alır ben niye alamadım diye kıskanar insan sevdiği insan niye benle değilde onla ilgileniyor yine kıskanır kıskanmanın herhangi bi nedeni yoktur.kıskançlık insana ta ana karnındayken entegre edilmiştir.

Bazı insanlar sadece kıskanmanın sınırlarını zorlar okadardır

0
    0 Yorumla
  • redpower
    redpower Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

bak sımdı neden mı ?

erkekler kadınına sahıp cıkmak ıster onu korumak ıster o yuzden herseylerıne karısırlar

ama kadınlar bıraz daha rahattır onu erkegın korudugunu hısseder dogasında vardır

sen bı erkek olsan kız arkadasının yanında bı herıfle sınemaya gıtmesıne falan ızın verırmısın vermezsın.

1
    2 Yorumla
    • ReaL_İst
      ReaL_İst
      +1 yıl

adamsın adaaam. :D

Yorumla
    • redpower
      redpower
      +1 yıl

Eyvallah :D

Yorumla
  • necronomicon1461
    necronomicon1461 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

erkekler kadınlar değil kendine güvenmeyen insan kıskanır özgüveni olan insan kıskanmaz kaybetme korkusu olan kıskanır hayatın anlamını bilen kıskanmaz ben kıskanmıyorum açıkçası. ayrıca bu bahsettiğin en ufak sorun yaratan taraf genelde kızlar yani ben hep öyle rastladım.

0
    0 Yorumla
  • renksizbukalemun
    renksizbukalemun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

toplum erkeklere kadınları kıskanması , her fırsatta kadını koruması-kollaması gerektiğini dikte ediyor, birçok erkekte buna uyum sağlıyor. keza aksi bir davranışta bulunursa yeterince 'erkek' olmamakla itham ediliyor. ben kıskanç değilim ve neyle itham edildiğim umurumda değil.

0
    0 Yorumla
  • wertuy81
    wertuy81 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 30%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı.

erkekler fazla olabiliyor kıskanç diğer erkeklerede güvenmediği için ve kendi yapıları da öyle yetişme tarzı da kavga ve tartırmayı sevdikleri için daha kolay sorun çıkartabiliyorlar ben daha sakin anlayışlı biriyim ve az kıskanç olabilir

0
    0 Yorumla
  • Osiris
    Osiris Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Sahiplenme içgüdüsü daha ağır basıyor. Bunun sonucu olarak dişisinin başka erkekle münasebet kurma olasılığını en aza indirgemek için üzerinde baskı kuruyor.

0
    0 Yorumla
  • Fink_Ployd
    Fink_Ployd Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Seven insan paylaşamaz ve sevdiğini sahiplenir. Kıskançlığın derecesi de kişinin karakterine bağlıdır. Kimisi için en ufak şey bile büyük bir kıskançlık krizine açık sebeptir..

0
    0 Yorumla
  • Umudumvar
    Umudumvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Kimisi sevdiğinden, kimisi yapmacık olduğundan, kimisi de paranoyaklıktan... Ama kesin birşey var ki seven insan kıskanır!

1
    2 Yorumla
    • Hayal_
      Hayal_
      +1 yıl

Sevmeyen kıskanamaz mı?

Yorumla
    • Umudumvar
      Umudumvar
      +1 yıl

Kıskanmaz ama arkadaşlarsa eğer korumaya çalışabilir ve bu da kıskanıyormuş gibi algılanabilir.

Yorumla
  • mehmetkurtar
    mehmetkurtar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

kadının şeytan oldugunu ve o kadını kısmanadıgında aldatılacaklarını çok iyi biliyorlar .kadınlarıyla o oyunu oynamaya cesaret edemiyorlar. kadınlarla erkekler arasında çekişmeyi iyi bildikleri için kısacası dogası geregi

0
    0 Yorumla
  • elephant1
    elephant1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Şimdi sana özel bir mektup geldiğini düşün bunu senden başka birini açıp okuması hoşuna gidermi .. ? Veya çok özel bi fotografın var elinde bunu kimse görmesin istiyosun başkalarının incelemesi hoşuna gidermi...

3
    0 Yorumla
  • yenibirisi
    yenibirisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

bence kıskanç deyip konuyu kapatamazsın. bu soruyu sorduğuna göre bir yerlerde bir kıskançlık krizi yaşanmış. burda kendi davranışlarını da gözden geçirmelisin. faul yaptın mı?

0
    2 Yorumla
    • sevdiceğim
      sevdiceğim
      +1 yıl

ben ona karsı bırsey yapmadım kıskanclıktan dolayı yanlız dısarıya bıle cıkamz oldum

Yorumla
    • yenibirisi
      yenibirisi
      +1 yıl

bence eksik anlatıyorsun. hadi gel dürüstçe anlat. başka türlü yardımcı olamayız ;)

Yorumla
  • silent
    silent Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

Seven erkek sahiplenir kıskanır. gayet normal.kızlar icin de bu boyledir. sen erkek arkadaşını başka kıza bakarken gorsen kıskanmaz mısın

0
    0 Yorumla
  • NeoMask
    NeoMask Takip Et
    Bilge Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı.

Sen kıskanmazmısın insan sevdiğini kıskanır başkasını değil asıl kıskanmayandan şüphe etmek lazım beni kıskanmayan biri önemsemiyor demektir.

0
    0 Yorumla
  • cinderella_lover
    cinderella_lover Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

kıskançlığın temelinde özgüven eksikliği var.peki neden erkekler bayanlara göre daha fazla özgüven eksikliğine sahip.madem soruyu sordun bu kkonuda biraz kafa yormalısın

0
    0 Yorumla
  • Carti
    Carti Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Domuz eti yemiyoruz. Ruslar kadar votka tüketmiyoruz. Testeron oranımız diğer ülkelere oranla daha fazla... yeterli mi?

Rus erkekleri gibi içip içip gecede dönüp kıçımızı yatalım mı bunu mu istiyorsunuz? Yada kıskanmayalım mı?

0
    0 Yorumla
  • idare_eder
    idare_eder Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

ŞU zamandan korktuğu için olabilir mi ?

Ortam bozuk ...

birde seven adam kıskanmalı

kıskanımalıdır ...

1
    0 Yorumla
  • cikolataetkisi
    cikolataetkisi Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

çünkü kaybetmekten korkarlar başka erkekleri kendilerinen yakışıklı bulurlar sevgiliside o erkeklere koşa koşa gidecek sanırlar :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kimisi kendi yaptıgını yapmasa bile karısındakide yapıyor diye düşünür,kimisi karısındakini kendsiinedene üstün görür,kimisiin kendisine olan güveni yoktur...bu konu tartısılır..ben kıskanmam zaten bana uymayacak kişiyide hayatıma sokmam

0
    2 Yorumla
    • sevdiceğim
      sevdiceğim
      +1 yıl

herkez sen gıbı dusunmuyor ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben gerçekleri söylüyorum..yasadığım engin tecrübeler..

Yorumla
  • Knot01
    Knot01 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadınlar daha kıskanç ne alaka saçma sapan bir genelleme daha

2
    0 Yorumla
  • sphinx
    sphinx Takip Et
    +1 yıl

canımız sıkılıyor bazen. o değil de 2 gün öncesinin sorusu ana sayfada ne arıyo ki la

0
    0 Yorumla
  • marginalcreative
    marginalcreative Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Kıskanmayıncada neden kıskanmıyo acaba beni sevmiyomu diyosunz önce bi karar verin sonra bu soruyu sorun

0
    0 Yorumla
  • Tobikoo
    Tobikoo Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Kendileri de gidip başkalarının karısına kızına bakıyo bildiklerinden kendi yakınlarına yaptırmıyolar

0
    0 Yorumla
  • fisnelisoda
    fisnelisoda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

asırıya kacmadıkca kıskanc olmaları iyi bir sey bence

0
    1 Yorumla
    • sevdiceğim
      sevdiceğim
      +1 yıl

asırı ama

Yorumla
  • prenses_nur
    prenses_nur Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Kıskançlığın fazlası paranoyaklıktır,gelemem öyle şeylere.

0
    0 Yorumla
  • AdnanDr
    AdnanDr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

ben aşırı kıskanç değilim, aksine yanımdaki kızlar hep saçma sapan kıskandılar beni

1
    0 Yorumla
  • vasilykoslov
    vasilykoslov Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

sorun yaratma demeyelim de her seven erkek kadınını kıskanır. eh bunun ölçüsü de o erkeğin karakterine kalıyor tabii.

0
    0 Yorumla
  • 10ozgur10
    10ozgur10 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı.

Sewen insan kıskanır yanls düsünysn cok kıskanan byanlarda war ayrıca

0
    0 Yorumla
  • MasterDeus93
    MasterDeus93 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Çünkü size değer veriyoruz sizi tüm kalbimizle seviyoruz. Sizin gibi para veya arkadaşlara hava atma düşkünü değiliz biz.

0
    0 Yorumla
  • bykurt
    bykurt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Klasik.. seven adam kıskanır, kıskanmalıdır, bı cok kız da bunu ıster.. aşırı bunaltıcı olmamak kaydı ile..

0
    0 Yorumla
  • borabey
    borabey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

kızlar kıskanç değilmi? kızlar daha beter laftan anlamaz sözden anlamaz

0
    0 Yorumla
  • sahınonder
    sahınonder Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

kanımızda var kıskanmak kıskanmayan erkek erkek değildir !

0
    0 Yorumla
  • -EkşiLimon-
    -EkşiLimon- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Erkekler diğer erkeklerin ne mal olduğunu bildiği için kıskançtır.

0
    0 Yorumla
  • ArmağanÖZK
    ArmağanÖZK Takip Et
    +1 yıl

Soru yanlış hocam...Seven insan kıskanır..kız erkek farketmez..

1
    0 Yorumla
  • murattiii
    murattiii Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.

Çok sevdiği için kıskanıyor. Kıskanmayan adamdan hayır gelmez. bırak kıskansın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kıskançlığın çoğu zarar. Ama hiç olmaması da kötü. Domuz eti ve ürünleri yiyenlerde kıskançlık olmaz. Allah korusun.

0
    3 Yorumla
    • kemalexstra
      kemalexstra
      +1 yıl

Müslüman olarak domuz eti yemiyoruz ama domuz etiyle kıskançlığın mantığı nedir anlamış değilim.

Dinimizin domuz etinin yenmesini uygun görmemesinin hem dinde hemde bilim olarak nedenleri bellidir.

Yorumla
    • scr4em
      scr4em
      +1 yıl

Harbi ne alaka :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kıskançlık iyidir demedim. Hiç kıskanmamak kötüdür dedim. Domuz eti yiyenlerde kıskançlık duygusu kalmaz. Bu hayvanın eti sağlık dışında ruhu da etkiler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

hatun kişiler neden saçma soru sorarlar ı düşünürken buna cevap bulamadım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sevdiği için kıskanır ve hemscinslerinin ne mal olduğunu bildikleri için

0
    0 Yorumla
  • Cazanova
    Cazanova Takip Et
    +1 yıl

Namusunu kıskanmayan adama nedenir biliyormusun

1
    2 Yorumla
    • sevdiceğim
      sevdiceğim
      +1 yıl

kıskanır sozum yok ama asırı kacmaz bı ınsan

Yorumla
    • Cazanova
      Cazanova
      +1 yıl

Evet kıskanır onun kıskançlıgını sen durdurucaksın cevapların hoş gürülü olursa bir müddet sonra sana sana bir şey söylemeyi bırakıp karşı tarafı eleştirmeye başlar.

Yorumla
  • EdmondDantes
    EdmondDantes Takip Et
    +1 yıl

dinimize küfreden müslüman olsa...

3
    2 Yorumla
    • Beyin
      Beyin
      +1 yıl

+100 kesinlikle şukulanmalısın :D

Yorumla
    • EdmondDantes
      EdmondDantes
      +1 yıl

bu dertten muzdaribim:(

Yorumla
  • Yesilpatio
    Yesilpatio Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

Benim esim hic kiskanc degil.

0
    0 Yorumla
  • pembepanterrrrrr
    pembepanterrrrrr Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

kızlar daha kıskanç bence.

0
    0 Yorumla
  • özgüradam
    özgüradam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Kiskancligin en buyuk etkeni kaybetme korkusudur.

0
    0 Yorumla
  • lEmiRl
    lEmiRl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

kız tribinin yanında erkek iki kıskanmış çok mu

2
    0 Yorumla
  • neymar
    neymar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

paylaşmak zordur bilmem anlatabildim mi

0
    1 Yorumla
    • sevdiceğim
      sevdiceğim
      +1 yıl

anlattın

Yorumla
  • degermi25
    degermi25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

ben genelde kadınları kıskanç bilirim.

0
    0 Yorumla
  • ferrarione
    ferrarione Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

erkektir. raconu koyar ve gider

0
    0 Yorumla
  • whitecrow
    whitecrow Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

senidemi kıskanıyor ? hastalık olabilir o zaman

1
    0 Yorumla
  • HaklıOlanAdam
    HaklıOlanAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

kadınlar neden çok konuşuyorlarsa...

0
    0 Yorumla
  • yaşamkoçu
    yaşamkoçu Takip Et
    +1 yıl

öyle bir şey yok. kızların uydurması

0
    0 Yorumla
  • yaşamkoçu
    yaşamkoçu Takip Et
    +1 yıl

kavga etmek genlerimizde var tutamıyoruz:))

0
    0 Yorumla
  • müptelaa
    müptelaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

seven kıskanır kız erkek fark etmezzz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aşırısı bır rahatsızlık göstergesi

0
    0 Yorumla
  • esat777
    esat777 Takip Et
    +1 yıl

kadınlar dahah kıskanç seven kıskanır nokta :)

0
    0 Yorumla
  • sempatikbay
    sempatikbay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 53
    +1 yıl

Sevdiğim kişiyi kıskanırım... :)

0
    0 Yorumla
  • esaretinbedeli
    esaretinbedeli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Değer veren erkek kıskançtır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ulen yine mi eşşek ya.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler neden kıskançtır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden kıskanır? 32 cevap verildi
Erkekler niye kıskanç olur? 15 cevap verildi
Erkekler neden kıskanıyor? 5 cevap verildi
Erkekler neden kıskanıyor? 8 cevap verildi
Erkekler neden çok kıskanç? 5 cevap verildi
Erkekler neden çok kıskanır? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨