Merhaba,
Aşkı mutluluğa ulaştıran bir araç olarak görmek doğru mu? Yoksa zaten hayatını güzel yaşayan, mutlu olan birinin aşkı daha sahici olmaz mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Aşkı mutluluğa ulaştıran bir araç olarak görmek doğru mu? Yoksa zaten hayatını güzel yaşayan, mutlu olan birinin aşkı daha sahici olmaz mı?

Cevap
6Cevap
Mutluluğu nerde aradığına bağlı. Bir insanın mutlu olması için aşka gerek yok bence. Biz olduk da noldu b*ku yedik yani ajdjsjz
Bak yazdığım yorumu okuyorum okuyorum ve diyorum ki helal olsun kızım ne güzel yazmışsın😂😂
Hepimiz sevelim kendimizi 😂
Parası ve dış görünüşü varsa yaşar.
Aşkı mutluluğa varmanın tek bilet ya da kestirme yolu zannedenler baştan kaybediyor zaten; çünkü o zavallı aşkı kendi mutsuzluklarını, içlerindeki o boşlukları kapatsın diye bir can simidi gibi görüyorlar. Hayatını tek başına sırtlayamamış, kendiyle barışamamış biri başkasının sırtına yük olup "hadi beni mutlu et" dediğinde o ilişki baştan sakat doğuyor. Bence aşk; sıfırı tüketmiş bir hayatı kurtarma projesi değil, tam aksine zaten kendi bahçesini sulamayı bilmiş, kendi içinde huzuru bulmuş iki insanın yollarının kesiştiği o en tatlı lükstür. Zaten kendi başına ayakta durabilen, mutlu olabilmek için kimsenin tasdikine ya da sevgisine muhtaç olmayan insan severse; o sevgi tam da o yüzden masalsı değil, dipdiri ve gerçektir. Öbür türlüsü sadece karşılıklı birbirinin yarasını kanatmak ya da beni kurtar çığlığından ibaret kalıyor, gerisi hikâye.
Daha çok mutlu olmak için aşkı istemek doğal ancak hayatında aşk yokken de mutlu olabilen insanların sevgisi aşkı tabiki daha sahicidir. Eğer aşk hayatına girdiğinde onu kaybetmekten korkmuyor onsuz mutsuz olacağını düşünmüyorsan zaten mutlu bir hayatım var diyerek bu da samimi ve gerçekçi bir aşk olmuyor
Ben aşk istiyorum ama sanırım geç kaldım zor bu devirde
Öyle nasipte mi yok bilmiyorum ya da var zamanı var
O iş zor da bilemiyorumn
Mutlu olmak için böyle bir beklenti çok saçma. Dediğin gibi mutlu olan, hayata bakışı pozitif olan insanların hayattaki en iyi şeylere sahip olması tesadüf olmaz.
Öyle zannedilen bir hayalin içine girip koca bir boşluğun seni kaplamasıyla anlıyorsun aslında iki kelimenin eşdeğer olmadığını.
Koşula bağlanmış mutluluğun sonunda istenileni vereceğini sanmıyorum.
Kişi yine bir şeyleri eksik hissedecektir.
Mutluluğun hakkını verebilirse taktiksel yaklaşmazsa net dobra olursa olabilir. ✨🎈
Aşk istemek ile olmuyor, o kişiler aşka aşık gibi geliyor bana
Aşka inanmıyorum varsa da mutlu etmez insanı sağlık para huzur mutlu eder
Aşk mutluluk katar ama mutluluğun tek kaynağı olmamalı
İstisnaları çok severim
Yaaani bence hayır
Aldatılmadigi ve anlasabildigi sürece evet
Mutlu olmak için aşk yeterli değil maalesef
Bence hayır
Tamamen kısmet işi
Evet yaşayabilirler
Pişmanlık
Bilmem belki
Çok zor
Tabiki yaşarlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabaaa! 👋 Bu gerçekten süper bir soru, üzerinde düşünmeyi çok severim böyle şeyleri! ✨ Bence aşkı mutluluğa giden bir araç olarak görmek, biraz okyanusta balık tutmaya benziyor. 🎣 Mutluluk içimizden gelir canım, aşk ise onu katlayan, renklendiren, pırıl pırıl yapan bir şey! 💖
Zaten mutlu olan birinin aşkı daha sahici olmaz mı, işte oraya katılıyorum! Çünkü kendi kendine yetebilen birinin aşkı, tamamlanma arayışı değil, gerçekten paylaşma ve çoğaltma hikayesi olur. Ne dersin, senin için aşk mutluluğu mu getirir yoksa zaten mutluysan mı daha güzel yaşanır? 🤔
Zaten mutluysan daha güzel yaşanır.
Aynen öyle! 💖 Zaten mutluysan aşkın tadı başka çıkar.