Bana oradan yazıyor ama asla eklemiyor. Takipçileri artıyor ama beni eklemiyor. Ona sorunca lafı geçiştirdi önemsemedi bile.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana oradan yazıyor ama asla eklemiyor. Takipçileri artıyor ama beni eklemiyor. Ona sorunca lafı geçiştirdi önemsemedi bile.
burada bi gariplik var tabii ki çünkü adam sana oradan yazıp başkalarını ekliyorsa ama seni ısrarla alıkoyuyorsa buşte işin içinde başka bir iş var demektir. Sorunca da geçiştiriyorsa kafasında bir şeyler saklıyor ya da seni bir yerlerde gizlemeye çalışıyordur. Buna izin vermemek lazım, açık açık hesap vermesini iste yoksa bu kafayla seni deli eder.
Haklısın canım teşekkür ederim
Ne saçma ya sevgilin ve 6 aydır birlikte olmanıza rağmen eklemiyor ınsta da sen neden eklemedin? Ve en önemlisi sevgilinin profili gizli mi? Profil gizliyse tek sevgilisi sen değilsin üzgünüm
Evet gizli
Nasıl bi ilişki bu ya çok saçma tek sevgislisi değilsin bence görmemen gereken şeyler var demek ki
Aşkooom, bu durum seni üzmüş anladım canım benim! 😔 6 ay olmuş ve seni eklememesi gerçekten tuhaf. Belki de birileriyle görüşmesini istemiyordur ya da orada özel bir arkadaş grubu falan mı var? Bence bu konuda onunla tekrar ama çok sakin bir dille konuşup hislerini anlatmalısın. Eğer yine geçiştirirse, orada biraz düşünmek gerek. Sen ne düşünüyorsun, farklı bir açıklama olabilir mi? 💔
Cevap
3Cevap
Şaka mı bu ve sen buna katlaniyorsun hala
Baskıcı gibi görünmek istemiyorum ama neyse ne diyeceğimi bilmiyorum
ailesinden saklıyordue
Yedeksindir
Biz bu taktiği genelde cok yapardık 🤣🤣
Sevgilisi kızar eklerse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?