Ekledim bugün görmemesi imkansız istek gönderildi diye duruyor silmemişte sordum neden kabul etmiyosun diye görmedimki niye böyle imalı imalı konusuyosun dedi bende imalı değil normal sordum dedim sen niye hep imalı konustuğumu saniyosun dedim bu guven kirıcı davranışlarindan sıkıldım güvenmiyosan hic baslamayalım dedi yani niye hep ben bişey sorunca geciştiriyosun veya geriliyosun dedim sen arayınca mesaj atinca sormuyo musun bende sordum ne var bunda dedim sadece bunları yapman bile güven kırıcı dedim ben bunları yazarken wpde cevrimiçi oldugu halde cevap vermedi bekledim vermedi bende korkak yazıp engelledim sizce haksız mıyım Allah için instaya girdiğimde onun sayfasına istek atmaya girdim önerilenlerde 2 kız vardı baktım onları takip ediyor hic tanimadığım bilmediğim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
haklısın hadi Instagram gördü görmedi WhatsApp ta yazdığın hâlde neden bakmadı çok saçma iyi yapmışsın bence
Sadece dedimki sana instadan istek attım niye kabul etmiyosun dedim görmedimki niye böyle imalı konusuupsun dedi hemen bende imalı değil normal sordum sen niye hep imalı anliyosun dedim güvenmiyorsan hiç başlamayalim falana bağladı hemen Bende her bisey sorduğjmda niye geriliyosun veya geçiştiriyosun sırf bunu yapman bile güven kırıcı korkaksın sen dedim bunları yazıyorum çevrimiçi olduğu halde cevap bile vermedi engelledim 1 senedir yazıyor bana sevgili olalim diye böyle bi cins
boş ver bence sana değer vermiyor çevrimiçi olduğu halde bakmıyorsa sıkıntı
bayan mu bu abisi babası görecek diye cekinecek
Sevgilisi olduğuna emin misin seni sosyal medya hesabından bile uzak tutuyor
Sadece dedimki sana instadan istek attım niye kabul etmiyosun dedim görmedimki niye böyle imalı konusuupsun dedi hemen bende imalı değil normal sordum sen niye hep imalı anliyosun dedim güvenmiyorsan hiç başlamayalim falana bağladı hemen
Sen de güvenmiyorum deseydin bitirseydin çünkü net olmayan kişi o takip isteğini kabul edip seni eklemiyorsa bir şeyler çeviriyordur. Sevgilim olsa niye sosyal medya hesabından eklemeyeyim ki onu?
Hani bende dedimki sana bir şey sorduğumda niye geçişiriyosun veya geriliyosun sırf bunu yapman bile güven kıricı korkaksın dedim engelledim bunları yazarken cevrimiçi ama cevap vermedi
Engellemişsin iyi yapmışsın böyle kişilerle muhatap olunmaz. Tabi ki cevap vermez verecek cevabı mı var sence
Yok korkak çünkü
Ne kadar zamandır sevgiliydiniz? En başından beri mi böyleydi
En başında böyle değildi instadan eklemişti beni zaten o zamanda akrabaları falan vardı en fazla aslında biz 2 sene once sevgili olmustuk kendi uzağız diye ayrılmak istedi tamam dedim daha buluşamadan ha. Daha sonra yasadıgı yere gitmiştim görmwk istedim geldi hemen o gün bugündür yazıyordu ilk zamanlar ilgj bekliyor gibi daha sonra aşık oldum lütfen şans ver bize her şey daha güzel olacak falan dedi yine yok dedim 1 senedir böyle yazdı aradı hep reddettim en son bi kabul edeyim dedin böyle oldu
Hmm anladım neyse çok takılma kafana takma hayırlısı neyse o olur umarım
Ne anladın sen bu adamdan mesela bide sürekli beni ilgisizlikle suçluyor
Valla doğrusunu söylemek gerekirse ben bu adamdan hiçbir şey anlamadım dengesiz, ne yaptığını bilmeyen biri işte
Gerçekten öyle kız arkadaşlarıma da anlattım onlarda çözemedi amacının ne olduğu anlamadım madem dengesizsin yani benle niye uğraşıyon uzagım bide ona mıc mıc ilgide vermem ben
En iyisi ondan uzak durmak ya boş ver ne yapıyorsa yapsın
Ben duruyorum zaten kendi yazıyor engelliyor başka hesabından yazıyor gerçekten cins
Engelliyorum*
Allah kurtarsın ne diyim bilemedim 😅
Bana taktı seni kaçırayım mı diye de sordu
ordaki kızları görme diye herhalde
Hesabını eklemek içjn girdim 2 kiz cıktı önerilenlerde baktım takip ediyor bana hesabım 5 6 kiz var onlarda akraba kuzen demisti
sen sahte bi hesala gir bakalım kac akraba dolmus oraya
Kabul etmiyorki denedim onu
desene adam işin kurdu olmus
Sevgili olduğuna emin misin
Sadece dedimki sana instadan istek attım niye kabul etmiyosun dedim görmedimki niye böyle imalı konusuupsun dedi hemen bende imalı değil normal sordum sen niye hep imalı anliyosun dedim güvenmiyorsan hiç başlamayalim falana bağladı hemen Bende her bisey sorduğjmda niye geriliyosun veya geçiştiriyosun sırf bunu yapman bile güven kırıcı korkaksın sen dedim bunları yazıyorum çevrimiçi olduğu halde cevap bile vermedi engelledim 1 senedir yazıyor bana sevgili olalim diye böyle bi cins
Sevgili olduğunuza emin misin?
Sadece dedimki sana instadan istek attım niye kabul etmiyosun dedim görmedimki niye böyle imalı konusuupsun dedi hemen bende imalı değil normal sordum sen niye hep imalı anliyosun dedim güvenmiyorsan hiç başlamayalim falana bağladı hemen
Bu iş olmaz dostum 😏
Bende her bisey sorduğjmda niye geriliyosun veya geçiştiriyosun sırf bunu yapman bile güven kırıcı korkaksın sen dedim engelledim 1 senedir yazıyor bana sevgili olalim diye böyle bi cins
İyi yapmışsın ama sakin ol birazcık. Çok germe kendini. Değmez. Bazıları elde edene kadar ilgili olabiliyor
Tamam da 1 sene de uğraşmazsın ki bide ben uzak meaafeyim yani
Bilemezsin ki ne kadar beyinsiz olduğunu. Uzaksan ve bu derece kolay harcıyorsa zaten başkası vardır
Mesela engelliyorum falan yine ulaşıyor bana böyle olması ne alaka sence ben o kadar da ilgi göstermiyorum hatta hiç ilgi görmwk için gelse
Bilemiyorum. Belki de psikolojik olarak çok iyi değil
İyi değil zatende taktı bana da bak böyle oluyor 3 hafta geciyor yine yazıyor seni istiyorum ben birliktw sürekli seni diyo
Bence yol yakınken bir şekilde kurtul. Çok iç açıcı değil durum
Korkmalı mıyım sence
Gizlediği Birşeyler Var Demek Ki
Gizlediği Birşeyler Var Görmez Olur Mu Bana Gönderse Seve Seve Kabul Ederim
Birde hesabını eklemeye girdim önerilenlerde 2 tane hesap var kiz hesabı baktım takip ediyor bana 5 6 tane kiz var onlarda kuzen veya akraba demişti bu kızlarla alakası yok
Kızları Göstermemek İçin Bacım O Belli Zaten Başka Şeylerde Gizliyor Olabilir
Bende her bisey sorduğjmda niye geriliyosun veya geçiştiriyosun sırf bunu yapman bile güven kırıcı korkaksın sen dedim engelledim 1 senedir yazıyor bana sevgili olalim diye böyle bi cins
Seni Yedekte Tutmak İstiyor Olmasın Bacım Bak Geçiştiriyorsa Sorduğun Zaman Var Bi Sıkıntı
1 senedir uğraşıyor bende hep reddediyordum seni unutmak icin baskalarina yazdım onlarla konusurken bile aklim sendeydi diyordu sürekli devam dı ama 1 senedir bende kabul ettim böyle oldu
Alla Alla Ne Değişik Adam Ya Kusura Bakma Ama :) Şimdi Kaçtım Kovaladım Kabul Ettim Sıra Bende Diyor Gibi
Bak gerçekten sana aslında biz 2 sene once sevgili olmustuk kendi uzağız diye ayrılmak istedi tamam dedim daha buluşamadan ha. Daha sonra yasadıgı yere gitmiştim görmwk istedim geldi hemen o gün bugündür yazıyordu ilk zamanlar ilgj bekliyor gibi daha sonra aşık oldum lütfen şans ver bize her şey daha güzel olacak falan dedi yine yok dedim 1 senedir böyle yazdı aradı hep reddettim en son bi kabul edeyim dedin böyle oldu
Sormayı dene
Sordum Sadece dedimki sana instadan istek attım niye kabul etmiyosun dedim görmedimki niye böyle imalı konusuupsun dedi hemen bende imalı değil normal sordum sen niye hep imalı anliyosun dedim güvenmiyorsan hiç başlamayalim falana bağladı hemen
Konuyu değiştirmiş görmedim dediği anda tamam ekle hadi diceksin işte
sende bi garipsin
Ben naptım ki Bak gerçekten sana aslında biz 2 sene once sevgili olmustuk kendi uzağız diye ayrılmak istedi tamam dedim daha buluşamadan ha. Daha sonra yasadıgı yere gitmiştim görmwk istedim geldi hemen o gün bugündür yazıyordu ilk zamanlar ilgj bekliyor gibi daha sonra aşık oldum lütfen şans ver bize her şey daha güzel olacak falan dedi yine yok dedim 1 senedir böyle yazdı aradı hep reddettim en son bi kabul edeyim dedin böyle oldu
olur öyle