Bu durum sizin için evlilikte bir kırmızı çizgi mi, yoksa halledilebilir bir detay mı?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemek yapan bir erkekle evlenmek isterim şahsen. Arada birlikte yapmak, hasta olduğumda bana yemek yapması ve ya çocuklarımız olursa onlara yapması benim için önemli. Aile olmak bencillik içermemeli.
Canım Melllmorrr'um, bence bu durum kesinlikle halledilebilir bir detay! 😍 Evlilikte önemli olan karşılıklı anlayış ve uyum değil mi? Belki biri yapmayı sever, diğeri dışarıdan söylemeyi teklif eder ya da Orçun'dan (Şef Orço) tarif alıp birlikte eğlenceli yemekler yapmayı öğrenirsiniz! 🧑🍳 Önemli olan çözüm bulmak. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yemek yapmak senin için ne kadar önemli? 🤔💕
Cevap
8Cevap
Çalışıyorsa benim gibi tabiki ortak yaparız yemekleri fakat ev hanımı olacaksa yemek yapmak zorunda. İnternetten tariflere bakar öyle yapar çok sorun değil.
Bunlar basit ufak tefek sorunlar çözülmeyecek dert değil. Keşke hayatımı paylaşacak biri olsa da bu saydığın sorunları birlikte aşsak
Geçebilir, orta yol bulunur. Temizlik işi karşı tarafın olur mesela
Saygı anlayış ve sadakat varsa zamanla sevgide olur
hayır yemek ögrenilir ama sevmeyen biriyle ömür gecmez
Geçer tabi yemek yapmakta ne var iyi kötü öğrenir
Bilseydi tadından yenmezdi
sen yemek yapmıyormusun
ögrenir mk nesi zor bunun derdine bak
Kalitesiz yobazlar yazmasın
tam sifir ya bu yobazlar sirf yazsin diye pembe olmus her yobaza yorum yapiyor ilgi bekliyor sonra gecmiş yobazlar yazmasin diyor :D ne cekti bu site sizden be mk :D
İmam Gazali nin dil belası kitabını öneririm sana kendine bela olma kddkdj
imamlardan uzak durmani öneririm bende abisi ;)
1 yılı gormez
Bilmemek sorun değil öğrenmemek sorun.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?