6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
18Cevap
Kalbinden gelmediği sürece ben de barındırmaz
Hissetmek insan
Seven sevilen sevdiğini sahiplenir
karşılıklı ise tabi ki de.
Beni sevmesin kimse ben de sevmeyin sahiplenmek ya da Sahip olmak insana iyi gelen şeyler olmalı ama bu kelimenin anlamını bilen olmadığı gibi gereksiz bir emek vermiş oluyorsunuz o yüzden sadece sevişin en güzeli.
Dip not;Bunu anlamayacak sapkın bir düşünce gibi görecekler için buraya bir küçük not düşüyorum. Sakın!
Sadece sevişin kısmı hariç genel olarak düşüncene katılıyorum
Oradaki "sevişin" sadece cinsel açıdan değil büyük bak resme anlam vermeden, beklentisiz sevmek ilişkiyi menfaatlerden uzakta kurmak..
Kısaca sahiplenmeyin kimseyi çünkü aidiyet sadece dilde ve insanlar diyette olduğu sürece üzülürsünüz...
Ne güzel yazdin gene🙏
Sana analiz yapasım geldi müsait olunca haber ver
Müsaitim buyur dinliyorum
Yarın müsait bir an ayarlarsam haber veririm sana
Karsiligi olmayan bir şey asla o hakkı vermez..
Gelelim diğer meseleye kim kimsenin sahibi olamaz bu kelimeyi sevmiyorum.. insan kendi aldığı nefesin bile tam olarak sahibi değil bir kalp krizi bir kaza senin herseyine son verebilir.. sahiplenmek doğru değil.. eşlik etmek yanında olmak bunun için çaba göstermek denilebilir.. bir insani kosullamak ksiitlamak onu seviyorsun diye herşeyi kendinre bak görmek çok kötü bir yaklasim ve davranış şekli.. asil sevgi.. birlikte özgür olabilecegin yanında rahat kendin ve biz şeklinde kalabilecegin.. ama sen halinede saygı duyulan desteklenenn bir yapı.. sevgi bunu yapar.
Yaplamlidir..:))
Ne eğreti bir cümle samimiyetsiz ağızlarda.
Kurulan cümlelerin ötesinde verilen emeklere, mücadeleye ve kişinin hayatına kattığın sevgi saygı ve kaliteye endeksli bir durum benim için.
Aidiyet kurulan cümlelerde değil kişinin gönlünde kapladığın yerle ölçülür.
Gölgesi olamadığın, huzur veremediğin, dağ gibi hissettirirken dudağına tebessüm düşüremediğin hiç kimse sana ait değildir.
Ağızdan kolayca çıkabilecek bir söz. Herkes söyleyebilir.
Davranışlarla sahiplenilmeyen bir kişiyi sözle sahiplenilmesini beklemek saçma
Sevgi En Çok söylemde değil hissettirilendedir
Aynı şeyi söylediğimi düşünüyorum. Tamam ama, son sözü yine sen söylemiş ol😁
🙏
sevgi insanı kısıtlama veya sahiplenme hakkı tanımaz aksine özgürleştirir sahiplenmekle karıştırıp baskı kurmaya çalışıyorlar
Güzel sevdim
Kuyu filmini izlemedim. "Seni seviyorum" demek sahiplenme hakkı vermez ama sanki arada bir bağ oluşumuna sebep oluyor 🤔
O aidiyet duygusu var Ama bu kişinin Kendisi bu duyguya sahip olmalı zorlamayla dayatmayla değil
Hmmm evet tabiki karşılıklı adımlarla olmalı. Bı taraf tam sevmiyorsa çok sıkışmış hissettirir
o iki kelime kimseye tapu senedi vermiyor ne yazık ki seni seviyorum demek sadece o anki duyguyu paylaşmak demek ama bazıları bunu yanlış anlayıp karşısındakini malı mülkü sanıyor o yüzden kimseye hayatının tahtını peşkeş çekme sevgi özgürleştirir kelepçe takmaz
Vermez. Sözlerin anlamı yoktur. Davranışlara bakmaz lazım.
Seni seviyorum demesi çok kolay, ama asıl mesele seviyorum demeden bunu göstermek, onun için bir şeyler yapmak
Bu kelimeye herkesin yüklediği anlam derinliği farklı olur.
Yani kişilere, ilişkiye göre değişir cevabı.
Ota, bka "seni seviyorum" diyen de var, evlenmeden önce bunu söylemek istemeyen de.
Bencede katılıyorum insan severken ozgurlesebilemeli
Tanışalım efenim 😊
Hayır sevgi sadece duyulur karşındaki sana ait hissederse sen de onu sahiplenebilirsin ancak hissetmiyorsa sadece üzülür durur uzaktan da seversin
Bence bir ilişkide en önemli iki şey bir güven iki saygıdır.
Hayır arkadaşımda beni seviyo babamda seviyo flörtüm de seviyo yani ne haddine
Sevince sahiplenir insan ama sınırı var tabi.
Hayır hiçbir hak vermiyor
Evet
Vermez
Yalandan başka bir şey değil
Veirir
Hayır vermez
Evet verir
Verir..
Hayır vermez
boş sözler
Ne alaka
evet veriyo vlla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nazikbirkaos, sorduğun soru çok anlamlı ve üzerinde düşünmeye değer! Kuyu filmini izlemedim ama konuyu hemen anladım. Bence "Seni seviyorum" demek asla birine sahip olma hakkı vermez, aksine sevgiyi paylaşmak ve özgürce sevmektir aşk! ❤️ Aşk, karşılıklı saygı ve güvenle büyür, kimsenin kimseye kısıtlama getirmemesi gerekir. Herkesin bireysel alanı çok önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim? 🤔