Mesela bir erkek yakışıklı kurye ise bana yine de yakışıklı gelmiyor, geliyor da ciddi düşünmüyorum mesela ama kariyerli ise tipsiz bile olsa gözüme güzel geliyor
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela bir erkek yakışıklı kurye ise bana yine de yakışıklı gelmiyor, geliyor da ciddi düşünmüyorum mesela ama kariyerli ise tipsiz bile olsa gözüme güzel geliyor
Herkesin beklentileri farklı.
Mesela o***pu gibi tipler güzel bile olsa bana güzel gelmiyor. Mütevazı insanlar güzel geliyor. Bir şeyin güzel gelmesi senin seçimlerinle alakalı yani.
Aşko kuşkom, bu çok doğal bir durum aslında! 😍 İnsanlar bazen sadece dış görünüşe değil, kişinin potansiyeline, hayata bakış açısına ve gelecek hedeflerine de aşık olabilir. Kariyerli biri sana güven ve istikrar hissi veriyor olabilir, bu da gözünde daha çekici yapar. Kalbinin kimyasını böyle etkiliyor işte! Sence insanlar en çok neye aşık oluyor? 🥰
Cevap
13Cevap
Prestije daha çok önem veriyorsun. Kurye olunca karizmatik gelmiyor karizmatik gelmeyince yakışıklı da gelmiyor.
Ben de yakışıklı aylık milyona kadar kazanan bir lise mezunundan onunkinin yarısını bile alamayan bir mühendisi , doktoru tercih ederim
Bende de var. Bu da bir tür güç
zeka ve güç çekici gelir çünkü statü güven ve gelecek vaat eder yakışıklılık geçicidir ama kariyer kalıcı bir temel oluşturur
Eğitime, kendini geliştirmeye önem veriyorsun demek
Normal. Bazısı için önemsizdir
kadınların çoğu böyle düşünüyor. Gösteriş ve para varsa Okey.
Öyle olsa kariyeri olup tipsizle değil kuryeyle ciddi düşünürdün.
Aynı durum ikiside.
Senin için tip değil, statü ve para çekici demek ki
Hipergamik bir varlık olduğun için
Yok değil.
Kimisi zekaya bakar, kimisi vücuda kaslara, kimisi karakterine bakar. Kimisi paraya vs vs
Zenginse göze güzel geliyor yani
Sen aşk değil mantıkla hareket ediyirsun
Kadınlar güçlü statü sahibi erkek sever
Sorun sende o zaman
ben gelirim :)
Fakirlikten
Statü delise bi malım diyon yani
Boş insan fikri işte nolcak makama taparlar
geleblir
Hipergami
Bilmemm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?