Neden böyle oluyor acaba?

Benim kız arkadasım var liseden ben evliyken eşim arkadasın guzelmış daha once tanıştırsaydın ya benım arkadasa yapalım demişti sonra ben olmaz dedim basımı yaktm onunda yanmasn dıye zaten kızın konustugu var dedm kayınbederımle eşim olsun ayırırız nolcak dediler arkadasımı gorumcemın kızı eklems eşim arkadasımın evını bıle ogrenms babasının meslegıne kdr bende arkadasıma söyledm ve gorumcemın kızını cıkardı ıyı demışsın dedi sımdı bekarım abi olarak gördügüm bırınle konusuyodm bı mevlütte denk geldık bana goruşelım burdaysan yanımda bekar arkadasım var dedi bende olablr tamam bırazdan olur dedim kız arkadasıma yanımda gel bir abim var arkadası da varmış selam verıp donerız dedim oda geldı tıplerinden rahatsız oldu ve geri durdu arkama bende abımle ıkı kelıme konustm sonra sız onden yuruyun arkanızdan geliriz dedi kız arkadasımla yürüdük onlar kaldı bız arabamıza bındık gidiyoruz bana yazdı arkadasın bekarmı dıye bende senın arkadasın benı degilde arkadasıma mı göz diktiniz dedim sevgilisi var zaten dedim oda ben sadece bekar dedim senınle tanıştırcam demedım kendı kendıne gelin güvey olma canım kızım sen diye dalga gecti bende sen bana bekar dıyosn sonra yanımda kıza göz dıkıyorsnz kız sıze yuz vermedı bıle fızıgıne mı gotüne mi bakıp begendınız dedim sen sorunlusun sen tedavı ol sen canım malsn demeye basladı bende asıl sensın ben bu durumu arkadaslarıma anlattm onlarda benım dusuncemde demekkı sızde sorun var dedım oda yıne hakaret etmeye basladı alt tarafı bekar mı dıye sorduk ne var abartıyosn dedi bnde kızdm sizin gıbıler bır kızı ortada paylaşır ama bızım arkadas ortamımız sızın gıbı rahat degil sana mı sorcam arkafaslarıma ne dıyecegımı sanane dedım sonra kapattm yuzune işte özür dilerim yanlsı anladın sen benı böyle olsaydı sormazdm bıle dıyıp durdu goruldu attm
Neden böyle oluyor acaba?