Ben kırklı yaşlardayım ve genelde otuzlu yaşlardaki erkekleri beğeniyorum bunu nasıl çözerim
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kırklı yaşlardayım ve genelde otuzlu yaşlardaki erkekleri beğeniyorum bunu nasıl çözerim
Cevap
129Cevap
Kendinden genç erkeklerden hoşlanman gayet doğal. Ancak bunu neden 'aşman gereken bir sorun' olarak gördüğünü sorgulaman gerekiyor. Belki de toplumsal baskılardan çekiniyorsun, belki yaşlanma kaygısı taşıyorsun ya da kendi yaşıtlarınla kuracağın daha ciddi bağlardan (bağlanma korkusu) kaçıyorsun. Eğer bu durum sana zarar veren ilişkilere yol açmıyorsa aşman gerekmez; ama seni mutsuz ediyorsa, gençlere duyduğun ilginin altındaki asıl duyguyu bulmalısın.
Açıkçası çevre baskısı dışında bir sorunum yok böyle mutluyum
Normal olgun kadın candır. genç erkek sevin.
Seviyoruz teşekkürler 😉
Ben hiç bir zaman ahlaki değerlerimi gelenekçi kalıplara sokmadım ve çevrenin söylemlerini umursamadım. Bence "etraf ne der?" diye düşünme. Hayata bir kere geliyorsun ve yaşadığın her anın bir tekrarı yok. Nasıl keyif alıyorsan öyle yaşa. Sana zarar vermeyecek standartlar ve kriterler belirle. Çizgilerini de kendin sınırla. Sonra da keyfine bak.
Çok mantıklı çok teşekkür ederim çünkü çok güzel bir açıklama olmuş bu sadece bana bir yanıt olmayacak belki bu sorunu yaşayan başka biri okuyup yol haritası belirleyecek teşekkürler
Teşekkür ederim çok sağol 🙏🌸
Sen 40 larındaysan , karşıdaki 30 larda ise bence çok büyük bir fark yok. Erkek 30 lardan sonra ancak ne istediğini biliyor. Koskocaman reşit iki insanın ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmez bence.
Çözülecek bir şey yok bana göre.
Haklısın teşekkürler
Bunda bir sıkıntı yok ki. Aksine doğru bile. Kadınlarda sürü psikolojisi var, diğer kadınlar ne yaparsa, nasıl davranırsa. Öyle yapma, davranma ihtiyacı hissediyorlar. Gerek yok böyle şeylere. Sübyancı vs tarzı lafları zaten aldırış etme.
Teşekkürler
Bu bana pek anormal gelmedi açıkçası ama anormal olan asıl şey hiç mi kendine yakın bulduğun tipte biri yok yani illa 30'lu yaşlarda mı olması lazım illaki
Hayır yaş şartı yok sadece beğendiğim erkekler genellikle bu yaş grubunda
Olgun kadın candır 35 inden küçük kadınlar ne istediğini bilmiyorlar çok seçici ve lisede ki ergenlikleri devam ediyor olgun kadın anlayışlı ne istediğini bilen sohbeti ve güvenine doyum olmuyor
Aşırı haklısın
Gerçekten öyle keşke bulabilsek 🙂
Ben de kendimden genç kızları çok beğeniyorum
Ben 27 beğendiklerim 18-25 arası
Ama bunu bir kadın söyleyince normal görüyorlar ama Erkek olunca sübyancı dapık vesayre fiyorlar Allah akıl fikir verdin hepsine
Sen daha reşit olmanın kavramını bile bilmiyorsun
ABD de 16 yaşında evleniliyor
Türkiyede de mahkeme kararıyla 16 yaşında kendi rızası ve Aile rızasıyla evlenilebiliyor
18-20 Yetişkin olma yaşıdır
Yani 18 yaşına girmiş biri yetişkindir kendi kararını kendisi verebilir.
Burada çok konu var da anlayacağını zanetmiyorum o yüzde sen bildiğinle devam et.
Hala salayıp duruyorsun
Ben 16 yaşında birisiyle olacam demedim diyorum ki
Bazı ülekeler 16 yaşına kadar evliliği uygun görüyor
Anayasa göre 18 yaşına giren biri yetişkindir kendi kararlarını alabilir.
Bu hem Kanunen hemde Dinen ne suç nede günah
Sen halla 18 yaşınfakilere çocuk diyorsun
O zaman neden erkekler 18 oldukları gibi askere alınıp ellerine silah veriliyor eğer yetişkin değillerse o zaman askere de alınmasınlar Ehliyette verilmesin
O zaman Reşit olma yaşını da 20 üzeri yapsınlar
Senin kafan nasıl işliyor hiç bilmiyorum.
Belli ki sen çok faxla özgürlükçü kafasında yaşayan saçma kişilerdesin.
Bari bir fikir ya da bir konuda eminsen bir delille konuş
Senin söylediklerinin hepsi kendi kefinin düşüncelerin hiç bir vasfı yok bom boş bir görüş
Yazdıklarını okumadım bile reşitlik 16 olsaydı 16 istiyorum derdin o zaman da. Liseyi yeni bitirmiş çocukla ol ne konuşacaksınız? Yaşına göre deneki hiç olgun değil hiç tecrübeli değilsin küçük istediğine göre 28 olup 18-29 kızla ne konuşacaksın okulun nasıl geçti diye konuşursun artık çünkü farklı nesilsiniz kız daha ergen küçük okula ünite gidecek başlayacak yazda sende babalık abiler dayılık demek yapmak istiyorsun berbat. 18 yaşındaki kızım olsa 25 üstü yan bakarsa rezil ederdim ben
Halla sen işine geldiği gibi anlatıyorsun
Türliyede Yüzlerce Binlerce 18-19 yaşlarında evleneler var.
Nedense Kanunu örnek vermişim zoruna gitmemiş ama din özelikle gözüne batmış Belli ki senin sadece yaşla tek değil dinle de sorunun var.
İnşAllah kınadığın şey başına gelmez
Demişsin ya 18 yaşında kızım olsa 25 yaşında biri baksa rezil ederim demişsin.
Olurda 18 yaşındaki kızın 25 yaşındaki birine aşık olursa ve seni dinlemese asıl ne yaparsın.
Kinseyi boşa kınama gelir seni bulur.
Belki dine inanmasın
Ama ben kadere kısmete inanırım Hiç şaşmaz
Eskiyi arıyorsun o duyguyu aşman için geçmişi arkadanda bırakman geleceği düşünmen gerekli. Yaşına göre genç gösteren birini bulursun problem çözülür.
Genç göstermesi önemli değil ruhu geçmiş oluyor
25 yaşında da içi geçmiş çok insan var
Toplumun bakış açısı biraz kötü gözükebilir ama bazıları demiş ya 40'lı yaşlardaki erkekler de 20'lik kız isterken iyi diye o misal herkesin kendi hayatı ve tercihi gayet normal bence
Haklısın teşekkürler
Çözme ya erkekler çatır çutur götürüyo bizim neyimiz eksik 😅
Çok haklısın
teyze git kendine emekli, olgun birini bul yazlik yerde yasarsin hem. çoluk çocuğu salın bi artik annesi yasindasiniz.
Emekli yazlıkçilar ilgi alanımda değil ama eğer sen istiyorsan birlikte olabilirsin reşitsin pardon senin tabirinle çoluk çocuksun neyse işte anladın sen onu
20 lik kızlar 40-45 lik erkeklerle 40 lık kadınlar 25-30 yaş erkeklerle takılıyorlar, korelasyon bu yönde. d
Evet haklısın
Yani birliktelik de güzel olabilir ama anlaşmaktan zorluk çıkabilir İçinde sanırım anne figürü ağır basıyor
Evet anaç yanım çok ağır basıyor ve bu detayı farketmen çok şaşırtıcı
Ne gibi
Olabilir ama yinede çözemedim
O yaştaki erkekleri beğenmek kötü bir şey değil ki bu tamamen bir tercih meselesi her zaman erkek büyük olacak diye bir şey yok
Haklısın teşekkürler
Rica ederim
İş yerinde ki bir kadın gömleğimin kollarını sıvarken gençlere karşı böyle ne bilim ilgim var diyordu
Öyle değil aslında benim duygularım daha derin
40 yaşından sonraki bayanlar hep gençlerle ilişkiye giriyor neden bende anlamadım bizde olgun arıyoruz sanırım gençlerin performansı daha hızlı diye bizimde hızlıda demekki zevk meselesi
Ben de aynı sen gibiyim ama inan bana toplum hoş harşlılamıyor erkekte bile. O yüzden sevmeyi öğrendim kendi yaşıtlarımı. Aslında kendi yaş aralıgımda olan kadınlardan da çekici gelenler var. Senin burcun ne, minyon musun
Evet ama ben cidden kendi yaşıtlarımı sevemiyorum çok sıkıcı geliyor bana
Yaş yüzünden kalıplara girdikleri için öyleler. yaşının adamı değilsin muhabbetine kapılıyorlar. Ben mesela öyle olmamaya çalışıyorum zaten full heyecanlı ve enerjik bir yapım var. Yaşım olsa bile içimdeki heyecan ve enerji hala yerindeee.
Olabilir
Yani ben de seninle benzer şeyleri yaşıyorum. Yengeç burcu musun sen?
Hayır terazi
Hangi şehir adana mı?
Hayır Adanalı değilim
sesim genç mi sence
Genç
Çevren nasıl hoş bakmıyor bence yanlış düşünüyorsun herkes öyle gemc diri erkek istiyorsun hakkın bu bence fazla takma kafaya
Evet aaa yaşça senden küçük mü diyorlar doğru değil yanlış diyorlar bana ima ederek kendinden gençlerle olan kadınları yargiliyorlar
Musaitmisin birkaç şey diyeyim onlar hakkında öyle değilse ne olayım bekliyorum ha bu arada bende 31 im
Hiç evlilik yasadinmi
Bana niye cevap vermiyorsun herkese yorumm yaparken ,,🥺🥺🥺
Yetişemiyorum ayrıca kimse özele çağırmadi
Yoruma ban attilar
Burdamisin
Beni rahat bırak bir soru sordum pişman etme ayrıca sevgilim var yakamdan düş
Ya ne dedim Allah aşkına niye bütün kızlar böyle bir şey demeye hemen sinirleniyorsunuz
Çok fazla ısrar ediyorsun taciz boyutunda
Biliyorum ısrar kötü ama yazmiyorsun napim 🥺😔
Seni tanımıyorum neden ısrar ediyorsun ve sevgilim var
Ya bir kızla arkadasligim hiç olmadı israrim için özür dilerim bilmiyorum sorunu görünce ilgimi çekti bide yaşın güzel ya valla öyle işte 40 li yaşlar çok güzel kadında 🥺
38 40 yaş civarı kadınlara birşeyler oluyor ve genç erkeklerle takılmaya başlıyorlar
Kendini genç hissetmek için sanırım
Hayır alakası yok sadece hoşlandığım erkek tipi daha genç enerjik ateşli şehvetli çılgın şefkatli
Ama sonu yok amaç belli o yaşta erkeğin
Bu saydığın özellikler genetik oluyor yaş ile pek alakalı değil
Kendi yaşıtlarım pek öyle değil bir kalıba girmeye uğraşıyorlar
Onlara göre de sen öyle değilsin dir belki de
Ama nasıl zevk alıyorsan öyle yap
Olabilir çok güzelim enerjiğim demiyorum sadece hoşlandığım erkekler benden daha genç oluyor
Ozaman keyfine bak güzelim
Nasıl mutlu oluyorsan öyle takıl
Neden çözmek istiyorsun ki?
Çünkü yargılandığımı hissediyorum ve işler ciddilesince aile ve çevreden çekiniyorum kaçıyorum ilişkiden
Çok teşekkür ederim
Bende de öyle oldu yaş ilerledikçe öyle oluyor
Öncelikle bunu aşman için profesyonel bir destek alabilirsin. Cinsel terapistlerden mesela.
İnan bu soruyu sorduğuna bile pişman oldum
İnanırım, çok garip insanlar var zaten
Bunu neden aşmak istiyorsun. Sence kötü bişey mi.. Sende çıtır erkek sevebilirsin
Bence normal ama çevrem öyle bakmıyor
Yani insanların bakıp açısı değişebilir..
Herkesin kendi zevki
Sen kaç yaşındasın
Herkes o ysşlarda kendinden genç birini istiyor normal yani, gençken de olgun istiyorsun
Galiba
çok da genç erkeklerden hoşlanmıyorsun normal bir durum aslında
Teşekkürler
Çözmelik bir şey yok hoşlanabilirsiniz bunun bir problem olduğunu düşünmüyorum
Ama işler ciddilesince utanıp kaçıyorum sanki bütün herkes beni kötü bir kadın olarak yargılayacak taslayacak gibi hissediyorum
çok gereksiz. kötü veya ahlaksız bir şey yok ortada
Haklısın ama öyle hissediyorum
yanlış hissediyorsun. hissetme.
Normal. 40lı erkekler 20likleri isterken iyi. Sizin de hakkınız.
Haklısın teşekkürler
İsteğin gayet normal 35 den sonra erkekler ihtiyar bunağa dönüşüyor
Çok tatlısın
Bekarsan sorun yok. Erkekler de kendilerinden genç kızlarla oluyorlar.
Erkekler de kendinden büyük kadınları sever
50 yaşındaki bir erkek sevmez.
O erkekte zaten iş bitmiştir, olgun ve bakımlı kadının yaşı önemli değil
Genelde genç işee olgun, istiyorlar. Yaşlanınca genç istiyorlar.
Benim yaşım 32 ama ilgim 35 yaş üstü kadınlarda
Bu kadın için de böyle.
Senin yaş kaç
36
Yazarsan bana çok güzel olur
Ben evliyim.
Sohbet etmeye engel mi
Evet bekarım
Ama bana yazmıyorsunuz ikinizde
@Soran bekarsan istediğinden hoşlanırsın. Kimseyi ilgilendirmez.
Bak cınımmm ben 20 yaşındayım tüm erkekler peşimde çıtır çıtırım bir de sana bak
Saçma ve konu ile alakasiz bir paylaşım ben sevgili bulamıyorum demedim ki
Tamam ama benim gibi çıtır çıtır 20’lik biri varken seni tercih etmezler bir erkeğin karşısına geçsek hepsi beni tercih eder
O zaman buyrun bu şiirim size gelsin
https://voca. ro/1oz5ShFzcT6q
🤣
aşma anam, aşma. alan mutlu veren mutluysa neden aşıyosun?))
Onlar da seni beğeniyor mu bu önemli. Erkekler genelde 18-24 yaş arası kızları beğenir kaç yaşında olurlarsa olsunlar. 70 yaşındaki erkek de 80 yaşındaki erkek de 18-24 yaş arası kızları tercih eder.
Ama illa ki vardır sana bakan da. Bir sürü erkek var. Hele kendine iyi baktıysan ve genç görünüyorsan şansın daha da fazla
Tabi ki her şey karşılıklı
Eğer hoş ve bakımıysan 40 yaşlarında kadınlar daha çekici oluyor zaten. Muhtemelen 30'lar da seve seve karşılık veriyordur sana.
Evet öyle oluyor
Bunu yaşıyorsan gerçekten güzelsindir. Benim de vakit geçirmekten en keyif aldığım kişi 50li yaşlarında ama ben 34 yaşındayım. Çok takılma yaşa ama evlenme hariç
Sorun zaten burada ben sadece cinsel açıdan bakmıyorum gerçekten ruhende aşık oluyorum ve evlilik olsun istiyorum istiyoruz ama çevreden dolayı hep bir bahene bulup ilişkiyi sonlandırdım
Ya zaten ruh uyumu da çok güzel oluyor ama dediğin gibi etik karşılamıyor böyle evlilikler. Eğer amacın ömürlük evlilikse kendinden bu kadar küçük biriyle aşk yaşama derim.
normal olgun erkekler genc kadınlarla oluyorsa olgun kadınlarda genc erkeklerle olabılır yasa hayatını boş ver mutlu et genc bır adamı oda senı mutlu etsın
Kesinlikle
mutluluklar :)
37 nasıl bir yaş sizce
İyi bir yaş
O zaman bir merhaba alır mıyım sizden :)
Aslında tanışmak için böyle demedim
Çok normal canım dert etme bunu. Senden yaşça küçük erkeğin dinamikliğini, enerjisini seviyor olabilirsin belkide bu çok normal ve güzel bir şey aslında
Teşekkürler
Genç pipi sevdası çok normal bende 41 yaşındayım taze popoları seviyorum 🍑
Genç erkekler sizlerle bişeyler yaşamak istiyo ama sizin yaşınızdakiler erkeklere ulaşma fırsatı tanımıyorsunuz
Tadını çıkartıp yaşıtlarına yönel
Düzelir
Olmuyor işte
Niye
Bende 40 lı yaşlardaym ama genç seviyorum aynıyız..
Ama sen erkeksin her şey senin için normal bir kadın için durum böyle değil
Olabilir Neden olmasın ki o da bir istek düşünce Arzu bu uyku
Soru ciddi değil beli ama 40 yaşındaki çoğu erkek evli ve fit değil genç 25 lik erkekler varken genç beğenmen çok normal
Soru gayet ciddi
Çozecek bir sey yok. Ye onlari😅
Onu
Bende kendimi benden kucuklerden hoşlanır sanırsın kadınlardada varmış demekki
Belki de çözülecek bir mesele değildir genç tokmakçı seviyorsundur evli misin diye sorsam önce
Öyle mi
Seni o yaştakiler doyurur o yüzden daha çok hoşlanıyosundur 😄 hem sana göre genç hem de belli olgunlukta 30 lu yaştakiler beğenmen çok normal tabi ki.
Herkes çıtır istiyor bende daha genç istiyirum..
Kadinlar şanslı aslında erkeklerin issi zor
Normal. ne var ki bunda bende 43 oldum ama 20 li yaslarama göre daha libidom yüksek ve performansım daha iyi
Çünkü herşeyi daha iyi biliyorsun tecrübe
Bilmem.. bende senin yaşlarında ki kadınlara ilgi duyuyorum.. çözümü bulursan bana da söyle
Çözümü buldum kimsenin ne düşündüğünü umursamadan kendimiz için yaşamak gerekiyor
Bu iyi imiş daha önce böyle bana yazan çok olmuştu
Olabilir
Merak ettim
O yaşlarda istemen normal. Yaşıtların sana o enerjiyi veremez
Sadece enerji değil sevgi ilgi ask
Gayet normal biz de 40 lı kadınlara itaat etmek istiyoruz
Abartiyorsun ama neyse
Bunda bir şey yok genç biriyle konuşmak seni genç hissettiriyor çünkü bide değerli ve guncel
Olabilir hiç bu açıdan düşünmemiştim
Benimle de konusabilisin istermisin
Kimden hoşlandığın zerre umrumuzda değil bunu çözecek mecra değil burası az yede kendine psikolog tut
Çözüm çok basit istemediğin kadar o kişilerle konuşacaksın
Daha çok bağlanıyorum
İçinin sesini dinleyip ne için istediğini bulup ona göre gitmen gerekir tabi karşındakinin niyetide belli
Bende benden büyük kadınlardan hoşlanıyorum gayet normal
Teşekkürler
Sorun değilki çözümü olsun bende seviyorum olgun ve istekli olanları
Çünkü bu durumu öğrenen arkadaş ve çevrem pek hoş bakmıyor
Hayır bu durum beni utandırıyor ayrıca çevre baskısı nedeniyle işler ciddilesince kaçıyorum
Yani olabilir neden
olmasin ki gonul hep genc ister
el ne der diye yasamak yerine hayatinizi yasayin bosverij
Ama öyle olmuyor herkes böyle kadınları eleştiriyor çirkin imalar yapıyorlar ve işler ciddilesince utanıp kaçıyorum ilişkiden sonra çok üzülüyorum ve karşımdaki kişiyi de üzüyorum
ya tekrar aynı şeyi soyleyecegim ama şu ne der bu ne der diye yaşamaktansa özgür yaşayıp hislerimi söylerim ve bundan çekinmem siz de bunu bir hayat felsefesi olarak benimseyin ve bu şekilde yaşayın bırakın el ne derse desin
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, aşk ve çekim hisleri gerçekten de öyle yaş, mesafe falan dinlemez ki! 🥰 Kırklı yaşlarında olup otuzlu yaşlardaki erkekleri beğenmen gayet normal, hiç de aşılması gereken bir durum değil bence. Kalbin kime çarparsa çarpsın, önemli olan senin mutlu ve iyi hissetmen. Kendini bu konuda yargılamana hiç gerek yok ki. ❤️ Sen ne düşünüyorsun, bu durum seni neden rahatsız ediyor ki? 🤔
Beni değil ama toplumu edebilir
Toplumun düşünceleri seni endişelendiriyorsa anlıyorum canım. Ama senin mutluluğun her şeyden önemli, unutma! 💖