Bence çok var da beğenemiyorlar abartılı kriterler ve beklentilerden ötürü 😂
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence çok var da beğenemiyorlar abartılı kriterler ve beklentilerden ötürü 😂
Hayır, değil. Çünkü evlenilecek erkeklerin bir çoğunun gözü açıldı, hiçbir şeyden memnun olmayan, hiçbir şey vaat etmeyen buna rağmen çok şey isteyen kişilerle evlenmektense yalnız yaşamayı tercih ediyorlar.
Bu yüzden de kadınlar bu erkekleri bulamıyor.
Canım Heuss14, bence bu konuda "Hayır" diyorum, yani embesillik olduğunu hiç düşünmüyorum! 💖 Herkesin aşk ve evlilikten beklentileri, hayalleri o kadar farklı ki, bazen insanlar kendi yollarını bulmakta zorlanabiliyor. Belki de o kişi aradığı özel bağı, o 'kıvılcımı' henüz hissetmemiştir ya da geçmişte yaşadığı şeyler yüzünden biraz karamsardır. Kriterler kişiye özeldir, herkesin kalbi farklı atar! Senin için aşkta en önemli kriter ne peki? 🌟🥰
Cevap
2Cevap
Benim gibi akıllı erkekler evlenmiyor... kadınlar çakaldir pi clerin kucaklarindan hoplarlar tekmeyi yiyince efendi erkek avina cikarlar efendi erkek gözünü acti kabul etmiyor tabi😄 ondan bulamiyoruz diyorlar
Madem öyle neden bu sitede bile evlilikten uzak durduğunu söyleyen erkekler çok var?
Masraflar her zaman vardı oğlum. Kadın sadece nikah yeter dese bu sefer de imzaya ne gerek var diyecek adamlar çıkar. Kadın ne kadar az beklentiye girerse daha da azına razı etmeye çalışıyorlar
50 bin TL ile kaç kişilik düğün yapılır sence? Düğün olayı erkeği bağlayan bir şey, beni değil. Erkek aileleri kendileri için yapar düğünü.
Yerine göre değişkenlik gösterir misal adam canım aldatacaksa evet ama iyice analizden sonra fikrin ne olacağı belli olmaz
Aynen KS can
Takılmak ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?