Oğlanı tanıyorum da ha bana neler neler yazardı aşırı çapkındı. Başka anonim olduğu bir hesap var beni oradan ekledi falan. Şimdi haline acıyorum ama bir noktada da hak etmiş. Ben hayatımda asla sevgilime şifremi vermedim çünkü o kadar omurgasız değilim.
Öncelikle şunu kabullenin evlilik, sadakat, tek eşlilik insan doğasına aykırıdır. İsterseniz çocuğu bir odaya kitleyin, gün yüzü göstermeyin bir yolunu bulur gene de aldatır çünkü insan doğası böyle, hepiniz aldatılıyorsunuz. Anormal olan şey zaten evlilik, biz aldatmayı normalleştirmiyoruz zaten insanın fıtratında aldatmak var normal olan şey normalleştirilemez. Bence siz evliliği, tek eşliliği normalleştiriyorsunuz çünkü anormal olan o.
Ayrıca sadakat feminizme yani kadınlara zarar veriyor.
Pavyonda tarlaları satmış dedeye otobüs veriyorsunuz ama o adamın karısı yıllarca sadece tek kişiyle birlikte olmuş, tek eşli yaşamış. Hah işte demek istediğim bu, erkeğe gelince normaldir yapar, kadına gelince tek eşli olacak tabi evlenecek tabi sjajjaaisjiaaja, erkek yapınca insan fıtratı böyledir deyip sadakatin sadece kadında olmasını istiyorlar. Bu ne demektir? Bu sizin ölümüne savunduğunuz sadakat sadece erkek egemen sistemin kadınları kontrol altına almak için uydurduğu bir yalan demektir. Bir de üstüne üstlük açık ilişki (aldatmanın serbest olduğu ilişki) yaşamayıp adamı kıskanarak bu sistemin ekmeğine bal, kaymak sürüyorsunuz.
Yani acırım da şu kızın sevgilisine acırım ne güzel arada bir eş değiştirme partilerine gideceğine Instagram'dan bile birileriyle flört edemiyor. Başka bir hesap açmış bu arada aynı fotoğraf farklı isim beni ordan ekledi jsisjsjsjsjsjsjsiss.
Gitmeden bir şey daha yazayım bu dediklerimi siz de biliyorsunuz ama inkar ediyorsunuz. Kıskanmak ne demektir? Benim sevgilim başkasından etkilenebilir, ben buna izin vermiyorum demektir e sen de kabul ettin işte çok eşliliği kabul ettin kardeşim madem tek eşliliğin var olduğuna inanıyorsun o zaman salacaksın çocuğu hsuaha totonuz yemiyor değil mi?
Sevgilisine istek atınca hesap soranlar aşırı komik değiller mi?
Çok güzel bir yazk olmuş elinize sağlık. Evli biri olarak ben de saçma kiskanligi gereksiz görürüm ve insan olarak hayat devam ettikçe kadınin da erkedin de başka birinden etkilenebilecegini kabul ederim
Canım Tuğçera, valla ilişkilerde her kafadan ayrı bir ses çıkıyor bazen değil mi? 🤪 Senin bu gözlemlerin ve düşüncelerin de bayağı keskinmiş, okurken şaşırdım açıkçası. İnsan doğası, evlilik, sadakat... Hepsine farklı açılardan bakmışsın. Benim içinse ilişkide en önemlisi karşılıklı dürüstlük ve beklentileri açıkça konuşmak bence. Yani ne düşündüğümüzü, ne hissettiğimizi birbirimize net ifade etmek süper olur. Yoksa böyle karışıklıklar ve "hesap sormalar" ortaya çıkabiliyor. Sen ne dersin, ilişkinin temeli ne olmalı? 🤔💕