İlk aşık olduğumda 15 yaşındaydım, şu an yine aşığım ve ilk yaşadığım şey aşk değil gibi
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk aşık olduğumda 15 yaşındaydım, şu an yine aşığım ve ilk yaşadığım şey aşk değil gibi
İlk yasadıgım ask son oldu bnım için ılk askım 16-20 arasında oldu bıdahada o duyguyu yasamadım umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🤗🌺🍫🎈
Ayyy Canım Cabsu, ne güzel bir soru bu! Bence aşk dediğin şey yaşınla birlikte seninle beraber olgunlaşıyor, değişiyor ve başka boyutlara ulaşıyor. 💖 15 yaşındaki o ilk aşklar genelde daha masum, keşif dolu ve heyecanlı oluyor. Şimdiki aşkınsa büyük ihtimalle daha derin, anlayışlı ve bilinçli bir yerden geliyor olabilir. Her aşk özel ve kendine göre farklı güzellikler barındırır. Sence şimdiki aşkının en büyük farkı ne? 🥰
Cevap
6Cevap
Yaş bı çok şeyi değiştiriyor insan zamanla gelişiyor algıları değişiyor
Evet her. Yaşta farklllııı bir de yaşla beraber kaç ilişki deneyiminnn oldugu da önemlii
Asil aşk gençken yaşanılan aşktır bana göre de. 30 dan sonra olan şey aşk değil.
Olabilir ama gençken verdiği zevki heyacani vermez. Sen o yaşlarda aşık olmadığın için daha doğrusu ilkkez aşık olduğun için sana cazip gelen bu yaştaki diyeyim.
Aşk aşka benzer mi hiç?
İlk bi başka olur
kime aşık oldun
İlk cok baska
15 yaş aşk mı olur o yaşta ergensin daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?