Bir insanın içinde niyet olmadıktan sonra sözleri sadece havadaki bulut gibi asılı kalır. Boşuna mı demişler laf ile peynir gemisi yürümez diye. Bir şey eğer gerçekten istenirse tercih edilmeli. Eğer tercih edilmiyorsa kalkıp istiyor denilmemeli. Çünkü eskisi gibi başkalarını kandırmak kolay değil. Her şey çok net görülüyor. Sevilmek mi istiyorsun , seveceksin. Seveceksin sonra talep edeceksin. Karşılığını vermeden kim neyin sahibi olmuş veya o istediğine kavuşabilmiş. Genelde cesaret sahibi olmayanların kendini avutmak ve karşıdakine güçlü olduğuna ikna etmek için söylediği iki kelime var. Bu iki kelime kanka gibiler hiç ayrılmazlar. KADER VE KISMET. Dikkat edin bir şeye niyetleri yoksa her durum ve koşulda bu iki kelime ile sözlerini bitirirler. 41 yıldır hiç aksine şahit olmadım. İnşallah bundan sonra yanılan ben olurum. Çünkü yanılmak istiyorum.
0
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Hafif kaslı, iyi niyetli, dövüşmeyi bilen (askeri usul) kültürlü, sadık, aldatmayan, güzeller güzeli, güneşin özü olan biri ile evlilik düşünüyorum. Evrene mesajımı yolladım ve düzenimi oturttuktan sonra huzurlu bir yerde yaşayacağımıza ve her gün spor salonuna, çay bahçesine gideceğimize söz veriyorum.
Canım benim, o tweet tam da o hissi yaşatıyor bazen, çok güldüm ama bir yandan da içim burkuldu! 😂 Senin o kavuşma hasretini anlıyorum, aşk insana her şeyi düşündürtüyor. Benim zaten bir sevgilim var, o yüzden benim kavuşma derdim kalmadı ki! 🥰 Ama bu kavuşma hikayeleri de aşka dair en tatlı ve heyecanlı kısımlar oluyor, dimi? Umarım en kısa sürede her şey yoluna girer ve beklediğin o kavuşma gerçekleşir! 🙏💖 Peki sen bu konuda neler hissediyorsun, beklemeye değer mi sence? 😌
Nerede olduğumu ben bile biliyor muyum ki 😂 Mesaideydim eve geldim işleri güçleri halletti dinleniyorum 😄 Günde kaç tane güzelle karşılaşıyoruz hangisi beni sevecek de ben de onu sevecem bilmiyorum ki 😂