Aşk İlişkileri Kavuşmayı beklediğiniz birisi var mı? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Akraba, eş, dost, sevgili, eş... beklediğiniz birisi var mı?UnutmaSen yine sardunlara su ver ben yokken Kavuşmayı beklediğiniz birisi var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bugün ayrıldım ama tekrardan aileme kavuşmak istiyorum 🖤 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayatımda olması gerekenler yanımda.. En değerli varlıklarım olsun bana bir şey olmaz.. 2 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Annem var, mahşere kaldı. 2 2 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Başın sağ olsun Yorumla mütesellî +1 yıl Allah razı olsun. Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Beklediklerimiz geri dönmedi 1 4 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Bir çok giden memnun ki yerinden çok seneler geçti dönen yok seferinden diyorsun Yorumla Başak6419 +1 yıl Aynen öyle Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Gittikleri yerde mutlu olsunlar Yorumla Başak6419 +1 yıl Yapıcak bişey yok Yorumla
faryaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl geri gelir mi "o" Şimdiki halimi görse geri gelir mi acaba 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. abla mahsere kaldi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bugün ayrıldım ama tekrardan aileme kavuşmak istiyorum 🖤
Hayatımda olması gerekenler yanımda.. En değerli varlıklarım olsun bana bir şey olmaz..
Annem var, mahşere kaldı.
Başın sağ olsun
Allah razı olsun.
Beklediklerimiz geri dönmedi
Bir çok giden memnun ki yerinden çok seneler geçti dönen yok seferinden diyorsun
Aynen öyle
Gittikleri yerde mutlu olsunlar
Yapıcak bişey yok
geri gelir mi "o" Şimdiki halimi görse geri gelir mi acaba
abla mahsere kaldi
Evet
Ablammmm