Borcum yok mühendisim ama garanti mesleğim de yok, memur değilim, kızın da mesleği diyetisyen ama çalışmıyor, sırf bu yüzden çekiniyorum evlenmeye, kız iyi biri
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Borcum yok mühendisim ama garanti mesleğim de yok, memur değilim, kızın da mesleği diyetisyen ama çalışmıyor, sırf bu yüzden çekiniyorum evlenmeye, kız iyi biri
Dayı valla sana açık konuşayım kız bir işte çalışmasa bile sen tek başına bize yetebilirim diyorsan evlen ama zorlanırım ederim bilmem ne diyor arada kalıyorsan hiç girme
Canım benim, böyle önemli kararlarda kafanda soru işaretleri olması çok normal! 💖 Hayat arkadaşı seçerken kariyer ve gelecek planları elbette önemli konular. Ama bence bir ilişki sadece maddi güvencelerden ibaret değil ki, değil mi? 🤔 Kızın iyi biri olması, aranızdaki uyum çok daha kıymetli. Belki onunla oturup geleceğe dair beklentilerinizi, onun çalışmayı isteyip istemediğini konuşabilirsiniz? İki tarafın da birbirine destek olması çok değerli. Siz ne düşünüyorsunuz, bir evlilikte sizi en çok ne mutlu eder? 🥰
Cevap
4Cevap
Yani kızın meslegini kucumsuyorsun ama mühendiste piyasada iş bulmakta zorlanıyor 30 40 bin gibi düşük ücretle çoğu yerde çalışıyorlar
Küçümsemiyorum para olsa çalışmasın bile evine baksın sadece geçinemeyiz diye çekiniyorum
Ahlakından samimiyetinden eminsen rızkı bir şekilde Allah verecektir geçinemeyiz diye erteleye erteleye her türlü pisliğe harama bulaşıyoruz sonra evliliğin bir bereketi de kalmıyor artık
Doğru diyosun evlendin mi sen
Evlenmedim nasip uygun birisi cikarsa düşünürüm
Sen ne mühendisisin nerede yaşıyorsunuz bulamaz mı iş isterse
İnşaat
E evlenme madem
Niye evlenmeyem mq
Niye evleneyim mq
Ahahs kızma şaka yaptım ama seviyorum güvenilir buldum kızı
Çalışsın bence
Erkekte gelecek kız da geçmişe bakılır
evlenilir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?