Eşim artık beni sevmiyor mudur eskiden sevdiğim kadınsın ne demek?

Eşimle 2 yıldır evliyiz, o 35, ben 22 yaşındayım. Mersin'e taşındık, çok mutluyduk. Sürekli benimle ilgilenir, vakit ayırır, birlikte pubg oynardık. Paramız yokken bile sahile gider otururduk, sohbet ederdik. 5 ay önce Ankara 'ya geldik. Mersin'de 1 yıl kaldık son 4 ayı ikimiz de işsizdik iş bulamıyorduk bu yüzden geri Ankara 'ya döndük Ankara 'ya geldiğimizden beri ikimiz de çok yoğun çalışmaya başladık eşim de geceleri pubg oynuyor, yatağa çok geç saatlerde geliyordu. Beni çok sevdiğini söylüyor ama ben seninle uyumak istiyorum dememe rağmen, yoğun çalıştığım için kendime bir tek gece vakit ayırabiliyorum dedi. Bana hiç vakit ayırmamaya, eve gelince bi sarılma, bi öpücük, sonra direkt oyun başına olmaya başladı. 2 gün önce de hastalığı tuttu. Ben de tedaviye ikna etmek için hiç hayalin yok mu onlar için tedavi ol dedim konuşurken benim hiçbir hayalim, isteğim, gelecek planım yok dedi. Nasıl, benimle ilgili de mi yok dedim, evet (benden önceki evliliğinden olma kızı 6 yaşında), kızımla bile ilgili hayalim yok dedi. Ben anne olmak istiyorum ama kızıyla ilgilenmeyen, vakit ayırmayan, bana vakit ayırmayan adamdan olmaz. Nasıl ona güvenip bi çocuk doğurayım? düşüncesiyle ayrılmak istediğimi söyledim, kavga ettik, sonucunda da kabul etti. Sonra dün kendi annesini arayıp eşim ayrılmak istiyor diye ağlamış, annesi beni aradı. İki gözü iki çeşme idi, eşinin dedi, yaptıkları zoruma gitti hayal olmayacak şeylere denir benim tabi ki gelecek planlarım var onunla yapmak başarmak istediğim şeyler var demiş eşim annesine. Dün akşam eve geldiğinde konuştuk, ayrılmaktan vazgeçtiğimi söyledim. O da istediğin kadar burada kalabilirsin, başımın üstünde yerin var, senin odan ayrı, benim odam ayrı, bizden artık ev arkadaşı olur sadece sen artık benim eskiden sevdiğim kadınsın dedi. Ne yapmalıyım, içim çok acıyor, beni artık sevmiyor mudur

Eşim artık beni sevmiyor mudur eskiden sevdiğim kadınsın ne demek?