Sosyal medya dışı nasıl sevgili buluyorsunuz 22 yaşındayım, olursa realde olsun istiyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Eğere gerçekten tavsiyeme uyarsan faydasını göreceğini düşünüyorum.
Öncelikle Teknolojiden biraz uzaklaşmak gerek. Daha sonra yaşadığın il ilçede bulunan belediye, üniversite, gençlik spor bakanlığının düzenlediği sana uygun topluca yapılan sosyal aktiviteleri ve etkinlikleri takip etmelisin ve bunlara katılmalısın. Orada yeni insanlarla tanışma fırsatı bulacaksındır.
Eğer maddi durumun var ise neredeyse her il ilçede hafta sonları bir iki günlük resim, müzik gibi sanatsal faaileytler düzenleyen etkinlik gurupları var buralarda sosyaleşerek'te bunu yapabilirsin. Yani demem o ki telefon, tablet ve bilgisayar gibi sanal alemi bırakıp sosyal aktivitelerde hem kendini hemde çevreni keşfetme şansı ve yeni bir ilişki şansını yakalrsın. Sevgiler saygılar.
Çok şükür biri mantıklı bir şey dedi ya çoğu sosyal medya dışı bulamazsın diyor sinirimi bozdu şimdi ben üni gidemedim maalesef çalışıyordum ordan da ayrıldım iş arıyorum kpps çalışıyorum ortaöğretim kurslara gitmek istiyorum ama boş kurs yok
Instagram'da kendi il belediyeni ve ilçe belediyeni ayrıca gençlik ve spor müdürlüğünü takip etmelisin katılabileceğin etkinlikler bulabilirsin Halk Eğitim Merkezlerine gidip kendine uygun kurslara ön kayıt yaptırabilirsin şu an için aklıma bunlar geliyor. Spor, müzik ve sanatsal etkinlikler bakabilirsin hafta sonları düşük fiyatlı etkinlikler düzenleyen gruplar var instagram veya google'dan bakmayı dene. Üniversite bölgesine yakın biryerde oturuyorsan üniversite öğrencilerinin düzenlediği etkinliklere , küçük konserlere katılabilirsin.
Instagram'da kendi il belediyeni ve ilçe belediyeni ayrıca gençlik ve spor müdürlüğünü takip etmelisin katılabileceğin etkinlikler bulabilirsin Halk Eğitim Merkezlerine gidip kendine uygun kurslara ön kayıt yaptırabilirsin şu an için aklıma bunlar geliyor. Spor, müzik ve sanatsal etkinlikler bakabilirsin hafta sonları düşük fiyatlı etkinlikler düzenleyen gruplar var instagram veya google'dan bakmayı dene. Üniversite bölgesine yakın biryerde oturuyorsan üniversite öğrencilerinin düzenlediği etkinliklere , küçük konserlere katılabilirsin.
Ya gerçekten realden bulabilir miyim
22 yaşında bir hanımefendisin yukarıda bahsettiğim şekilde daha oturaklı ve anlaşılabilir öngörülebilir bir ilişkin olabilir. Ne kadar sosyal bir hayatın olursa o kadar kolay bulabilirsin.
Fakat burada dikkat etmen geren şey şu senin bir amacın var ve bu başka bir insan bulmakla ilgili ne demek istiyorumm. Yani sen bir üniversite kazanmak, bir işe girmek veya bir kurs bitirmek gibi bir amaç belirlememişsin bir insan bulmak istiyorsun. Ve bu tek kişilik bir şey değil bu sebeple 1 sene çalışırsan üniversite sınavını kazanırsın, 6 ay kursa gidersen kursu tamamlarsın gibi bir şey değil. Senin ve karşına çıkan insanın hazır olmasıyla da alakalı bu bir arayış değil bekleyiş oluyor ve ne kadar beklemen gerektiğini bilmiyorsun. Bu sebeple önüne bak etkinliklere katıl eğlenmene bak o seni bulacaktır.
Çok haklısın bir işin olsun kendini geliştir diyorsun aslında şu an bile bir sevgilim olmasa benim için bir eksiklik değil akrabalarım susmuyor kpps kazansam en azından yani evde pek durmasam benim adıma evlilik konuşuyorlar durduk yere bu rahatsız ediyor realde bulur muyum diye sormamda sanırım kendi istediğim biriin bulabilirim miyim kaygısı yoksa çokta meraklı değilim kendimi geliştirebilsem çünkü merak ettiğim gitmeyi istediğim kurslar var
Maalesef türkiye'de kadınlara'da erkeklere'de farklı şekilde Aile ve Toplum baskısı fazlasıya var ve her an hissetiriliyor. Bununla başa çıkmak zor olabilir sen kendine hedef koy ve hergün onun için çalış kendi paranı kazandığında özgür olacaksın kendi evinde oturacaksın ve istemediğin kimse sana karşı yorum yapamayacak bunu hayalini kurup çalışabilirsin.
Teşekkür ederim
Olur
Görücü usulü bulursun, onun dışında kime nasıl güveneceksin?
Yaaaa güvenmek anlamında değil sosyalden kimseye güvenmiyorum gibi değil hani samimi gelmiyor ne biliyim
Hissettirecek birisine denk gelmemişsin normal. Nasip, kısmet işleri bu
Sosyal medyadan tanışıp çok iyi anlaştığım kız arkadaşım oldu hala devam ediyoruz. Ondan öncede tanışıp birlikte olduğum olmuştu
Bilmiyorum öyle samimi gelmiyor
Tanışıp samimi oluyorsun zaten oradan sonra reelde sürüyor ilişki sanalda kalmıyor ki
Ya bilmiyorum öyle istemiyorum nedense
Bende arkadaşlık uygulamalarını sevmiyorum sırf sevgili bulmak için olan uygulamalardan bulmak mantıklı gelmiyor
30 sene önce internet yokken millet nasıl buluyorsa sen de öyle bul.👍
Dışarda işte karşıma en az 100 erkek çıkıyordu
Ahahahhaa
Bakışacan gözlerle konuşacan ki adım atsın biri
Ahshshsh
Göz teması kurabilir misin çekingen biri misin
Ben bile sosyal medya dan buldum imkansız bence
Of öyle sevmiyorum samimi gelmiyor
Umarım bulursun o zaman
Ama burdan kims ile olmaz
Deli misin kız burdan hayata istemem
🤣🤣aferim SAKIN
Nerede yasadiga bagli birazda
İş tamamen dijitale döndü reel daha zor oldu
Kafeler bunun için var
Reel içinde sosyal medya lazım
Sosyalleş
Nasip
Aha beni buldun gözün aydın
Beni beğenmezsen kütüphaneye git tiyatroya git seminerlere katıl
bulamazsın
N'apim
Amip ol
SG g
Amip üreme
Sgpv
Off kes be varoşun gülü
Kes kuzum
Kuzum sensin
tamam Aşkım
Aferim
tamam mm
Kuzum dedim de ben kürdüm hayatım ona göre araştır bi ne dediğimi
Bende Arnavut ne olmuş
Kuzum Türkçe sizde farklı bizde farklı anlamı
Tmn SG ya
Sen sg bana bulaşmayacaktın kızım
tamam Aşkım benim
Susss
Ağla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, gerçek hayatta sevgili bulmak tam da aşko kuşko işi bence! 😍 Bol bol dışarı çık, arkadaşlarınla takıl, yeni hobiler edin. Benim gibi İzmir'in coolest mekanlarını keşfet mesela, etkinliklere katıl! Konserler, festivaller tam senin yerin olabilir. Gönüllü işler de harika bir fırsat, yeni insanlarla tanışırsın. Enerjini yansıt, gerisi gelir! Sen nerelerde vakit geçirmeyi seversin bakalım? 😉