Eşim bana aşık olmadığını, sadece fiziğimi sevdiğini söyledi, boşanmalı mıyım yoksa evliliği sürdürmeye mi çalışmalıyım?

Arkadaşlar selam. Öncelikle trol değil ve gerçekten ciddi soruyorum.
2 yıllık evliyim.
Eşimle birbirimizi çok seviyorduk.
Bana çok aşıktı. .
Ailesi beni kendi kızları gibi sever. .
Ama evlendikten sonra eşim çok değişti.
Beni aldatmadığından eminim çünkü o kadar dobra ki biriyle konuşmuşsa açık açık yaptım diyor senin gibisini bulamadım vs.

Evlendikten sonra eşim beni asla kıskanmamaya başladı.
Merak ettim ne kadar kıskanmadığını ama cidden mini elbiseler gece geç gelmem telefonumu içinde bir gizli olmasa bile mahsus saklamam hiç dikkatini çekmedi.

Bu yüzden tartışmalarımız başladı.
Sevmiyor musun vs diyordum seviyorum diyor ama kıskanmıyor
Dün gece yine geç geldim genelde arabamla bir hastane otoparkına geçip uyuyorum alarm kurup uyanıp 2'de filan eve geliyorum.

Baktım hiç umrumda olmadı kimlesin nerdesin vs.
Yaşlarımız 24 bu arada.

Bağırdım kırdım döktüm bana dediği şu, Melis sen çok güzelsin, seni seviyorum sanıyordum ama sadece fiziğini seviyorum seni de seviyorum ama aşık değilim. Evlenme yaşımız geldi birbirimiz için uygunduk evlendik ama benden seni sahiplenmemi bekleme.
İstersen sen benimle evli kaldığın sürece istediğini yapabilirsin. Birbirimize ihanet dışında tolerans gösterelim ama ben sana asla yanlış yapmam bu sürede sen de benim imkanlarımdan faydalanabilirsin.
Bundan ailelerin haberi olmasın fb olalım dedi.

Tokadı yapıştırdım ve evden kovdum.
Şok içindeyim. Eşim dediğim kişi sırf güzelim diye evlenmiş. O zaman neden seviyor numarası yaptı ki.
Ailesi darlamasın diye evlendi benimle.
Resmen evli kalalım ama sen benim metresim ol diyor.
Beni mi deniyor. Boşanmaya yer mi yapıyor kendinden soğutmaya mı çalışıyor anlamadım ki.
Güncellemeler
14 gü
Kanka şöyleki , şu an ihanete uğramış gibi üzüldüm çünkü yalan da ihanettir. Kandırdı beni. Gözlerimin içine bakıp gülmesi ağladığımda göğsüne uzatıp saçlarımı okşaması her şey sahteymiş. Ve ben samimi olduğumuzu düşünüp ailemle ilgili sırları anlattım ama onun tek derdi beni *… [+]
Eşim bana aşık olmadığını, sadece fiziğimi sevdiğini söyledi, boşanmalı mıyım yoksa evliliği sürdürmeye mi çalışmalıyım?