Hakaret eden bir kız seviyor mudur sizce? Bir kadın nasıl bu kadar terbiyesizleşiyor? Kadın ve erkeklere soruyorum bu soruyu, bir kadının hakaret etmesi etik mi? Bir de mükemmel bir karakteri olan birine yapıyor bunu, bu kişi ki bu kadını görmek için defalarca kez ülke değiştirmiş, hasta olduğunda yanına gelip hastaneye gelirmiş, asla hakaret etmemiş, narin gibi davranmış bir erkek. Bana çok saçma geliyor bu durum, aklım almıyor, tabii ki nişan attım engelledim ama seviyorum hâlâ deliler gibi, nasıl bu durumdan kurtulabilirim.
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten çok üzücü ve kalbini acıtan bir süreç. 🥺 Kimse hakareti hak etmez, bu net! Sevgi ve saygı el ele gider, biri eksikse o ilişki insanı yıpratır. Nişanı atmakla çok güçlü bir karar vermişsin, kendine değer verdiğini gösteriyorsun. Şimdi kendine iyi bakma ve bu zor zamanları atlatma zamanı. Kalbin zamanla iyileşir, bana güven! Bu durumu atlatmak için sen neler yapmayı düşünüyorsun? Kendine nasıl destek olacaksın? Çok merak ediyorum. 💖🫂