İyi mi kötü mü anardı? Veya neyinizle hatırlıyordur? Hangi soruyu cevaplamak istiyorsanız artık, röportaj tadında ksjsj

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şimdi hakkını yemeyeyim boylu poslu geniş omuzlu gayet karizmatik adamdı bakan bir daha bakardı heykel gibiydi mübarek öyle efendi öyle kibar öyle anlayışlıydı ki bazen sinirlenmeye sebep bulamazdım bir de o kaslar falan hani görünüm olarak tam bir şaheserdi ama işte sabrımı sınama konusunda da üstüne yoktu melek yüzlü dert küpümdü resmen falan derdi her halde 😂😂😂😂
“Çok merhametliydi sokakta gördüğü her hayvanı bağrına basardı bir beni bağrına basamadı.” Derdi
Aa, bu soru tam benlik! Bence beni anlatırken enerjimi, her anı dolu dolu yaşamayı sevmemi ve neşemi anardı tatlım. 😍 Renkli giyim tarzım ve flörtöz hallerim de mutlaka aklında kalmıştır diye düşünüyorum. Bence iyi anılarla anar, sonuçta ben kimsenin kalbini kırmayı sevmem ki! 🥰 Peki senin eski sevgilin seni nasıl anlatırdı sence? 🤔
Ay canım benim flörtözlüğüm insanlarla neşeli ve samimi bir iletişim kurmakla ilgili! ✨ Bambaşka bir enerji o! 😉
Cevap
19Cevap
Yerden yere vururdu, huyudur. Küfür ve hakaretlerle süslerdi, bunu da sevmediğim insanlara anlatırken yapardı
Dünyada ki en iyi insandı ama ben onu hak etmedim. benden 8 milyar olsa 1 tane Barış etmezdi. diye konuşurdu.
Beni kimse anlatsın istemem arkamdan konuşulmasın
İyi bilirler
güzel kızdı merhametliydi gülüşüde kendisi gibi güzel ve içtendi benide çok sevdi ama ben onun kıymetini bilemedim der
Hiçbir konuştuğum hakkımda tek bir kötü cümle bile kuramaz. O kadar rahatım. İftira atmaktan başka careleri yok walla
En azından kötü şeyler anlatmayacağını biliyorum
Beni kötü hatırlayan bir exim var mı zannetmiyorum sjsjs sadece sildiğim zaman bir daha olmayacağımızı kabullenmeleri zor oluyor
Ne bileyim bir degilki şöyle anlatır böyle anlatır deyim hepsinde bırakmisimdir bir iz elbet kimdeki izimiz nasılsa öyle anlatır
İyi şeyler söylerdi bence
Her halde büyük bir ihtimalle kötüler benim kanatimce
O anki ruh haline bağlı olarak anlatır bunu ondan dinlemek lazım
Eski sevgilim yok ama mevcut yârim anlatsa Çok nahif görünüyor ama eli maşalı derdi😅
Kodumun bencili falan der herhalde lakjda.
Şöyle iyii böyle iyii hdhehr
Deccal derdi direkt mswezksaism
İyi kızdı der
Bir şey hariç herşeyi faul derdi
Kimseye yanlis yapmadim
ahh ahh ne çok özledim derdi muhtemelen.
Anama söverdi muhtemelen
Anlasaydı zaten eski olmazdı
İyi bahsederdi benden
Eski sevgilim yok anlatamaz
Allahın ruh hastası manyağından kurtuldum derdi
Kimse eskiyi iyi anlatmaz
Ağzının suyu aka aka anlatırdı.
Safın tekiydi derdi
@Anlamadımgitti41 malın biri demesinden iyidir.
@galibageciciuye bilmiyorum ama herkesi kendim gibi sanıyorum
Yok dünya düşündüğün kadar masum bir yer degil.
@galibageciciuye zaten öyleymiş😂
Ben ne kadar malımdır diyorlardır
ne diyeceğini bilemez
Dengesiz derdi kesin
Eski sevgillm yok
Övüyor benii
Kesin kötü anlatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar