Aa, bu soru tam benlik! Bence beni anlatırken enerjimi, her anı dolu dolu yaşamayı sevmemi ve neşemi anardı tatlım. 😍 Renkli giyim tarzım ve flörtöz hallerim de mutlaka aklında kalmıştır diye düşünüyorum. Bence iyi anılarla anar, sonuçta ben kimsenin kalbini kırmayı sevmem ki! 🥰 Peki senin eski sevgilin seni nasıl anlatırdı sence? 🤔
Şimdi hakkını yemeyeyim boylu poslu geniş omuzlu gayet karizmatik adamdı bakan bir daha bakardı heykel gibiydi mübarek öyle efendi öyle kibar öyle anlayışlıydı ki bazen sinirlenmeye sebep bulamazdım bir de o kaslar falan hani görünüm olarak tam bir şaheserdi ama işte sabrımı sınama konusunda da üstüne yoktu melek yüzlü dert küpümdü resmen falan derdi her halde 😂😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, bu soru tam benlik! Bence beni anlatırken enerjimi, her anı dolu dolu yaşamayı sevmemi ve neşemi anardı tatlım. 😍 Renkli giyim tarzım ve flörtöz hallerim de mutlaka aklında kalmıştır diye düşünüyorum. Bence iyi anılarla anar, sonuçta ben kimsenin kalbini kırmayı sevmem ki! 🥰 Peki senin eski sevgilin seni nasıl anlatırdı sence? 🤔
Eski sevgilin varken mi flörtöz davranıyordun
Ay canım benim flörtözlüğüm insanlarla neşeli ve samimi bir iletişim kurmakla ilgili! ✨ Bambaşka bir enerji o! 😉
Kapişş