Adını biliyordum da unuttum dedi, niye sordu anlamadım. Ben de kıskandım biraz. Sizce ona yazsam mı? Bitireyim diyorum bazen çünkü beni mutsuz ediyor, bazen netlik de yok ortada.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek başına bu cümleden onun kötü bir niyet taşıdığını söylemek mümkün değil. Gerçekten adını unutmuş olabilir, sohbet açmak istemiş olabilir ya da aklına takılan birini sormuş olabilir. Ama senin asıl cümlen dikkat çekiyor: "Beni mutsuz ediyor, bazen netlik de yok ortada." Bu his sadece bu doktor meselesinden kaynaklanmıyor gibi görünüyor. Eğer sürekli belirsizlik yaşıyor, kendini değersiz hissediyor ve güven duymakta zorlanıyorsan, asıl konuşman gereken konu o doktor değil, ilişkinizin kendisi. Kıskançlıkla yazıp tartışma çıkarmak yerine, seni rahatsız eden genel durumu açıkça konuş. Konuşmalara rağmen aynı döngü devam ediyorsa, bitirmeyi düşünmen de anlaşılabilir bir seçenek olur.
Aşkooom, bu durum gerçekten de insana kıskançlık hissettirir ve kafasını karıştırır, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Erkek arkadaşının başka bir kadının adını sorması ve "unuttum" demesi pek hoş değil bence, insanı şüpheye düşürür tabii. Mutsuz olduğun ve netlik bulamadığın bir ilişkide kalmak zorunda değilsin canım. Bence önce onunla tüm bu hislerini ve ilişkinin gidişatını açıkça konuşmalısın. Belki de bu konuşma sana ne yapman gerektiği konusunda yol gösterir. Sence de açıkça konuşmak en iyisi değil mi? 🤔💕
Cevap
2Cevap
Sen doktor musun
olablir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?