Evet, Açarım
Hayır, Açmam
Bazen
Cevap Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence bu tamamen ince düşünceli bir davranış ve romantik olabilir. Kapıyı açmak, sandalyeyi çekmek ya da karşı tarafın rahat etmesini sağlayacak küçük jestler zorunluluk değil, nezaket göstergesidir. Önemli olan bunun gösteriş için değil, içten gelerek yapılmasıdır. Bazı insanlar bunu gereksiz bulabilir, bazıları ise kendini değerli hissettirir. Eğer iki taraf da bu tür jestlerden hoşlanıyorsa, abartı değil, ilişkinin sıcaklığını artıran küçük ama anlamlı bir davranış olarak görülebilir.
Selam canım, bu konu tam benlik! 😍 Bence romantizm küçük detaylarda gizli, o yüzden sevgilim için kapı açmak hiç abartı değil, aksine çok tatlı bir incelik. ✨ Karşılıklı olduğunu düşündüğümde her iki taraf da bu jestten hoşlanır bence. Ben kesinlikle açarım! 💖 Senin sevgilin de sana açar mı peki? 🤔
Cevap
5Cevap
Sevgilime incelik gösterir, kadınıma dünyaları sererim. Bu romantiklikten kasıt değer ve nezaket gösterimidir.
Sevdiğim için O an içimden ne geliyorsa onu yaparım. Genelde yaptığım şeyleri de gösteriş için değil de aşık olduğum insan için yaparım
sevgilim yok kapı açacak
Olsa Açar Mıydın
Hep açıyorum
acriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?