Şarkı sözü 👆
Aşk kapınızı çalsa kapıyı açar mısınız?
Şarkı sözü 👆
Ben bu soruyu neden sordum acaba 😀
Açmam.
Bazen öyle birisi çıkar ki karşınıza, öyle bir zamanda girer ki hayatınıza, daha önceki ilişkilerinizde yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutturur birden. Ne kadar korusanız da kendinizi bir kez daha acı çekmemek için, karşı koyamazsınız duygularınıza. Çok fazla direnmez ve bütün kapılarınızı açarsınız ona. Ve hadi dersiniz "Gel içeri, gel ve aşkın ispatla bana ". Her şeye rağmen gerçekten sevmeye ve sevilmeye, aşkın varlığına tekrar inanabilmek için o kadar ihtiyacınız vardır ki.
Bu kez her şey çok güzel olacaktır.
Beklediğiniz insanın o olduğuna emin olmasanız bile, öyle olmasını istediğiniz için buna kendinizi inandırmışsınızdır bir kere. Tüm cana yakınlığı, güzelliği, sempatisi ve sevgi dolu görünüşüyle gelir ve girer sevgiyle açtığınız kapıdan içeriye.
Onunla yeniden her şey çok güzeldir işte. Sevdiğiniz zaman tam seversiniz çünkü siz. Sınırı yoktur ve hiçbir zaman olmamalıdır. sizin sevginizin. Ya heptir ya hiçtir felsefeniz. Ölmek var Dönmek yoktur.
Var oluşunuzun nedenidir sevgi. Hayatınıza girmesine izin verdikten sonra ondan başka hiçbir şey önemli değildir sizin için. Aşk kapınıza gelmiştir bir kez daha. Nereye giderseniz beraberinizde onu da götürür, gözlerinizi kapatınca onu görürsünüz. Öyle içten, yalansız ve çıkarsız sürüyordur ki ilişkiniz, bir gün bitebileceğini aklınıza getirmek istemezsiniz. Her şeyin çok güzel gitmesi, bir sonu olabileceği gerçeğini değiştirmez yine de. Sizin istediğiniz, aşkın varlığını ispatlamasıdır size. Ama onun amacı size aşkın varlığını ispat etmek değildir. Deneme yanılmayla kendisi için uygun insanı arıyordur o aslında. Ve yanılmıştır yine. Aşk için seçtiği yol sizi inciten yanlış bir yoldur ama yanılmış olsa da iyi bir insandır. Sizi kırmadan uzaklaştırmak içinkendisinden, klasik "kendinden soğutma" oyunlarını oynamaya başlar sonra. Bu oyunların sizde işe yaramayacağını anlamayacak kadar az tanımıştır sizi. Siz bilmezsiniz o oyunları. Aşka en sahici yolu olarak bakanlardansınızdır siz çünkü. Aşk varsa eğer gerçektir sizin için ya da hiç olmamıştır. Oyunları işe yaramayınca daha fazla dayanamaz ve; "hiç sevmedim seni çok çalıştım ama beceremedim. Beni anla ve affet ne olur. Aslında ne kadar istesem de kimseyi sevemiyorum" der. ya da "Çok düşündüm, sen çok iyi bir insansın, inan seni üzmek istemiyorum. Hayatım çok karışık. Bunu hak etmiyorsun ama bu aralar kendimle bir savaş veriyorum ve bu savaşta yanımda olmanı istiyorum"der.
Siz onun için hayatınızı ve geleceğinizi sorgulamaya başladığınız sırada söyler bunu hemde.
Sizin için ne kadar inandırıcı olmasada söyledikleri, artık onu kaybetmişsinizdir bir kere yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Aşkta mantıkta yoktur sizin için gururda yoktur, olmamalıdır da. Bu yüzden biraz daha gidersiniz üstüne son bir şans için. Hiç ummadığı bir anda karşısına çıkıp "Seni hala seviyorum" diye bağırabilmek için her zaman geçtiği yerlerde
beklersiniz. Ama göremezsiniz. Görmedikçe ona daha çok bağlanır, uzaklaştıkça daha çok yakınlaşırsınız ona. Ama bütüngemileri yakmıştır o artık.
Önce beyninde bitirmiştir ilişkinizi, sonra da kalbinden çıkarıp atmıştır sizi. Çok uzun değil, daha bir gün önce yüzündeki o küçücük tebessümüyle sizi sevdiğini söylerken, gökyüzünden kendisi ve sizin için birer yıldız seçerek hayatınıza küçük anlamlar katan o güzel insan, hayatınızı kabusa dönüştürür aniden. Birdenbire kapatır kalbinin kapılarını, yasaklar kendini size. O acımasız yüzünü gösterir bir kez daha size hayatın. Ne olduğunu anlayamazsınız. Duvara çarpmışsınızdır. Kendinizegüveniniz ve bütün güzel duygular altüst olmuştur. Hayatı kendinizde aramaya başlarsınız yine. Öyle ya, eğer yanlış bir şey yapılmışsa bunu hep kendisinde arayanlardansınızdır siz. İyilik ve güzel şeyler için varsınızdır çünkü. Hatalarınızı sorgularsınız bu kez.
O size "suç sende değil, kendimle savaş veriyorum, hata bende" dese de bunu kabullenmez ve nerede yanlış yaptığınızı anlayabilmek için çırpınır durursunuz. Sonunda yine bütün hatayı kendinize yüklersiniz. O yüzden her seferinde biraz daha dikkatle ve tereddütle başlarsınız yeniilişkinize. Bir yanınız hep korunaklı tutarsınız. Uzun süre açmazsınız kapınızı kimseye. Ve her seferinde daha zor açarsınız kapıyı oradan içeri girmek isteyene. Ne zaman ki.
Sen de diğerleriniz gibi aşkı tiye alıyor, dalga geçiyor ve sıradanlaştırıyorsun. Oysa aşk bir insanın başına gelebilecek en güzel şeydir. Gerisi kos koca bir yalan yani. Aşk kapımı çalmış ise ardına kadar açar, buyur eder, sonsuza kadar da misafir ederdim...
Cevap
91Cevap
Kapıyı çaldığında yanında kim olduğuna bağlı 😅
Kapıyı açar ben dışarı çıkarım..
Ne kadar soğudum desemde açar buyur gel derim
Aşk kapımı çalmazdı çalsa da çok geç kaldığı için artık inanmıyorum sana derdim. çok peşimden koşması lazım aşkın...
Daha çok gençsin neden böyle 🤔
Zamana bıraktım :)
Hayırlısı
Sen :D
Bekletirim biraz evde yokmuş gibi yaparım istekli görünmeyelim🙄 açarım heralde sonra sevmek güzel şey.
çok güzel 😄
Aşk dedigin nedir? Bir kibrit çöpü yanar , biter, kül olur...😉
Değmez mi diyorsun
Benim hissiyatım yok. Degermi , değmezmi yaşayanlar cevap versin
Uzunca bir süre aşk için kapı açmayı düşünmüyorum. Şimdilik böyle iyiyim
O kapıları kapatalı çok oldu.. Arkadan kapıları da kilitledim.. Bir daha açılmaz, açılamaz..
Vereceğim tepki belli
Nasıl birisinin çaldığına bağlı. Çirkinse açmam.
Dürüstçe bir cevap🤣🤣🤣
Kesinlikle sen kalp güzelliğinden bahsediyorsun evet evet doğru 🤣
Kesinlikle 😄
Gerçekler belli bence şişko 😄
İnsanların geneli böyle değil mi zaten 😃
Yok ben değilim genel dedim ben istisnayom 🤣
Sen karşı dairede oturan Sühendan ablaya mı geldin derim.
Suhende ablan evli felan değil mi🤔
Değil
Kapıyı çalan, izin isteyen, müsadeye bakan, ısmarlama aşk olmaz..
Ve nereden, nasıl geldiği de belli değildir zaten..
Kim olduğuna bağlı, daha doğrusu kimin kapıyı çaldığına bağlı.
açmasan o kapıyı o kapının ardında hep yanlız kalırsın ebedi olarak.. tabi bu da o kapıyı gerçekten calan dürüs ve gerçekci biri olmalı.. her önüne gelene değil tabi..
Aşkın boyutuna göre değişir tabi. Görmem lazım 😉
Kapılar sürmeli arkası destekli hatta mümkünse kalbin etrafında hendek kazili ve gülünce bir duvarla korunuyor
O kapıyı çerçevesiyle beraber g. tüne sokar tekmeyi basarım o aşka. Eşşek bile başını ağrıtan otu 2 kere yemez 🤣🤣🤣
Misafire kapı açılır ama o misafir olmaz nee öyle misafir olmaz be 😂 kitleyin kapıyı sessiz kalın evde yok sanar çalar çalar gider 😅
aşk kapıyı çalmaz bebişkom o kafasına buyruk olduğu için kapıyı ansızın kırıp girer müsait ol veya olma iste veya isteme evde ol veya olma :)
İstediğim kişiyse kapıdaki açarım yoksa evde yokum çalsın çalsın gitsin bhe
Ansızın gelsin istiyorum..😊
En güzeli
hayır asla bir sürü kızları takip ediyor erkekler gerek yok canım kaba dayılar gelsin :)
Cicikleriniz çok hoş emcuklemek isterdim efendim
Çalana bağlı doğru kişiyse açarız değilse çeksin gitsin açmam
önce bi anahtar deliğinden bakarım gerçekten aşk mı? hırsız mı diye 😁
zamanında geldi çaldı açtım aldım içeri hala içerde
Kapardım çünkü aşk arzulamadır sevgi inşallah bulur o daha kalıcıdır
Su sıralarda kafam allak bullak zaten gerçek ask değilse kapıdan kovarım
Kapıyı Aralık bırakırım öyle komple açamam 😂
Hayır. Aşkın ne olduğunu bilsen sen de açmazsın.
O kapı zili hiç çalmayacak, o kapı hiç vurulmayacak. O kapı kapandı ve üstüne kilit atıldı. Anahtarı ise okyanusun ortasında en derin noktada. Kimse ulaşamasın diye özellikle orası seçildi.
Şimdi açacagimi sanmıyorum sonra gelsin djdjdhd
Gelen misafire ikramda kusur olmaz bizim oralarda 😊
Aşka kapım her zaman açık. Ne de olsa ünlüler gibi her ay yeni bir aşka yelken açmıyorum.
O kapıyı kapattık, bir daha açmam...
Herkes aşka küsmüş
Herkesi aşka küstüren birisi vardır : ))
Evet öyle görünüyor :/
Sen diye sorasım geldi : ))
Benim aşka kapım açık :)) beni aşka küstüren kimse olmadı şükür :))
Bir gün olur merak etme, bu işi çok iyi beceriyorlar : ))
Günaydın bu arada : ))
Merak etmiyorum zaten olacaksa hayırlısı olsun. Günaydın:))
Herşeyin hayırlısı be şişko : ))
Aynen öyle
Açar ağzını burnunu kırar gönderirim
Allah muhafaza
Düşman totosuna
Benim başıma amin
Kapımı yakın zamanda çalmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam kötü ve tek taraflı biten ex'i unutturup kendisine büyüleyecek bi kızın olmasını çok isterdim ama öyle birinin varlığına inanmıyorum 💔
Aşk yılbaşına kadar kapımı calmazsa ben kapıyı sökerim
Açmazdım ama öyle bir erkeğe denk geldim ki kapıyı ardına kadar açtım ❤️
Aslında ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz. Yani doğru insanın karşına ne zaman çıkacağı. O yüzden hazırlıklı olmak lazım ve fırsatı değerlendirmek en güzeli olur
Direk suratına kapatırım yallah başka kapıya😂
aşka inanmıyorum mantıklı biriyse tanımaya çalısırım
Erkekler aşık olamıyor bacım kapıyı çalsa ne olacak :D çalar çalar gider sonra başka kapıların önüne. Ne alacağına bakıyor bunlar önce.
dolandırıcılara pazarlamacılara ve Aşka kapımı hayatta açmam
Sökerim o kapıyı jsjsj
Çaldı da açılamıyorum var bi hoşlandığım
Açarım buyursun gelsin im ready
Bir ikileme düşerim 😅
Kilit üzerine kilit vururum
Kapı da zil var bizim
Kapıyı açar mısın lütfen bir şey diyeceğim sana lütfen aç şu telefonu lütfen aç şu telefonunu
acmicam hayir acmicam beni daha cok mahvedecrksiniz
Yok hep kapalı hatta kilit vurdum
Çalmıyor kiii
Umarım çalar
Acarim tabi ya sen
Açarım
Teprikler ozamn golune gore birini bulusun😏
Çaldı küfür edip kapattım
Yapmaa
kapıyı sökerim
Neden mutluluktan mi
tabiki troll aşırı tepki süslemesi :D kim sevdiğiynen mutlu olmazki https://www.youtube.com/watch?v=TGBDsiAwtyA
Pencereden atlar kaçarım
@Kenank07 2
Sonuna kadar açarım
Yok ben anahtarı kaybettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?