Kadın zamanında iş konusunda buna çok yardımcı olmuş. Tabii merak ettim deyince ben de tepki gösterdim. Siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz ne yapardınız
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın zamanında iş konusunda buna çok yardımcı olmuş. Tabii merak ettim deyince ben de tepki gösterdim. Siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz ne yapardınız
Cevap
7Cevap
Ben olsam önce sakin bir şekilde neden hâlâ takipleştiklarını anlamaya çalışırdım. Geçmişte iş konusunda yardım etmiş olması ve bu yüzden merak ettiğini söylemesi tek başına aldatma ya da kötü niyet göstergesi değildir. İnsanlar geçmişten tanıdığı kişileri zaman zaman merak edebilir. Ancak seni rahatsız eden şey sadece o kadını takip etmesi değil, bunun sende oluşturduğu güvensizlik hissiyse bunu açıkça dile getirirdim. Eğer verdiği açıklamalar tutarlıysa ve davranışlarında başka şüpheli durumlar yoksa bu konuyu büyütmezdim. Ama sürekli benzer durumlar yaşanıyor ve kendini huzursuz hissediyorsan, asıl konuşulması gereken konu ilişkinizdeki güven duygusudur.
Harika yazmışsın tam benim düşüncelerim bu yönde. Ben tepki verdikten sonra çıkarttı ama güvenim çoktan kırıldı
Empati yapmayı bilmeyen birinden sevgili olmaz. Bu lavuk seni çok üzer dikkat et.
Evet belli bundan bi cacık olmaz
Sil geç yavrum
Asko cinsellik tabiki😄 bu çok net boşanmış kadını takip etmez tanıdık felan dıye aralarında bi s3xs ilişkisi olabilir
Bana Allah korkusundan ondan bundan bahsediyor gerçekten bunu yapar mı. Diyelim ki aralarında cinsellik oldu çekinmez mi hiç ben o kadına yazarım ve öğrenirim falan
Yazmazsın diye düşünür öğrenirsende senden önce olan bişey der manıpule eder
Benim nasıl deli ve yeri geldiğince sert yapabileceğimi biliyor bilemedim ya. Evet manipüle etme konusunda iyi. Bunların yatacak yerleri yok cidden
Kadının profılı felsn nasıl biri ayrıca calıştıgı yerden felan tanıdıgıda değilse karşılıklı takipleşiyolarsa büyük ihtimal bıseyler dönmüştür
Kadın bakımlı güzel dekolteli falan. Eskiden tanıdığım demişti. Karşılıklı takipleşme vardı ben tepki verince çıksrtmış
çıkarttıysa tamam rehberınde felanda yabancı yoksa sıkıntı yok ama çok şüphelenirsen yazar sorarsında öyle kadınların doğruyu dıyeceğini hiç sanmıyorum boş ver
İşi hallettikten sonra çıkarmışta olabilir😅 eğer bana yalan söylediyse şeyi kopsunnnnn. Şimdi yazarım hemen buna haber verir faln çekinirim biyerleri kalkar
he öyle yapar bu arada 😂 takip ettiği başka kz varsa cıkart hepsını o ne öyle
Normal arkadaşlarım diyor 🤦🏻♀️ çok fazla kıskançlık yapıp biyerlerini kaldırmak istemem
Bu bıyerını kaldırmak değilki olması gereken arkadaş arkadaş dıyolar arkadan konusuyolar
Ama sana kalmış bıseyy canım sen bilirsin naısl ıstıyosan
Neyse akışa bıraktım
Erkeklere güven olmaz
@SertErkek7 şeyiniz kopsun diyelim ozaman doyumsuz
Kız sen nıye ona hakaret ettin şimdi hahahahahaha yaa
E kendi ağızla diyor güven olmaz diye biliyor işte
😄👍🏻
konuşmalrına bakaydın
Ona bakmadım sinirden aklıma gelmedi, eğer konuşmalar olduysa silmişte olabilir
ama şunu diyeyim kadına ilgisi var ya da olmuş
Nerden anladın merak ettim
bi insan boşanmış bir kadını neden merak eder banane demezmi
Evet banada öyle geldi
kadın güzel ve seyse belki bir nasip demiştir
Güzel bakımlı
işte bir zarf atılmış oraya
Gerçekten mi ya. ben varken vicdan yapmadan nasıl seks yapar.
ne zaman ekledi o önemlis enden öncemi
Ben varken aramız bozukken yazmıyordum falan . Ben tepki verince çıkarttı
bide senle cinselikte mutluysa arayışa geçmememli
Cinsellik yok sadece yakınlaşıyoruz
Tatmin ediyosan sorun yok
👍
üzülsdüm adına boş ver affet hatasını düzelttiyse
Artık hep bi şüpheyle yaklaşıyorum
ama bence ayrılık sebebi değil burdakilerin gazına gelme ortasda somut bişey yok
Aldatmaların çoğu bundan kaynaklanıyor
Gerçekten mi? Eskiden tanıdığın bile olsa boşanmış bi kadını merak edemezsin dedim
Evli değiliz kız 😂 kadının çocuğu falan varmış e sanane bundan geriseksli işte
Kadının varmış, ne oldu ki
Kadında baya bakımlı güzel yani. Ben tepki verince çıkarttı geri ama benim güvenim kırıldı bikere
Bu pisliklere hiç güven olmaz mı ya
Ama mutlu olmaya bizimde hakkımız yokmu nerde bu adamlar
Ben çapkın erkolardsn çok sıkıldım ya
Emin ol ne anlama geldiğini bilmeyen erkekler var
Açık konuşurmusun
Ne anlama geliyor
Soruyu ben sordum
Seni yüzde yüz aldatıyor kendimden biliyorum
Neden öyle dedin
Çünkü benimde çevremde var öyle birisi ve keyfime bakıyorum onunla
Boşanmış
Mı
Neyi merak etmiş, boşanmış kadını
Bende aynısını sordum
Erkekler boşanmış kadını kolay kadın olarak görebiliyor
Yani cinsellik yaşarım düşüncesinde mi 😮
Kadında baya güzel bakımlı
İnstası var mı bakayım, erkek gözüyle
Neyini merak etmiş
Bende aynısını sordum, çocuğu falan varmış işte r sanane bundan geriseksli işte
Başka bir şeyin yolunu yapma derdindedir o
Cinsellik mi😮 sonradan da kasını çıkartmış
Kadını
Kadını takipten çıkarması iletişim kurmadığı anlamına gelmiyor
Orası öyle
edblir
Nedenmiş
İlginç
Neden
Yani amaçlar belli oluyor
Cinsellik mi 😮
Genelde öyle oluyor yaşadıklarımdan yola çıkarsak
Bunu yapar mı gerçekten ben varken vicdan yapmadan nasıl seks yapar. Kadında baya güzel bakımlı
İşte vicdan pek olmuyor cinsellik böyle bişey yaptıkça yapasın gelir , yaptıysan bilirsin yapmadıysan hiç anlamazsın
Yapmadım bilmiyorum. Bu pislik erkeklere hiç güven olmıcak mı ya. Ozaman sevgili yapma istediğin kadınlara seks yap odun kafalı
Yani sana sadıksa yapmaz belki
Bilemiyorum erkek sonuçta
Yani doğru umarım iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum tabii ki insanı düşündürür, seni çok iyi anlıyorum! 😬 Sevgilinin "merak ettim" demesi seni rahatsız etmiş, bu duygun çok doğal bence. Ben olsam önce içimdeki o hissi sakinleştirir, sonra da bu takipleşme durumunun beni neden üzdüğünü ve güvensiz hissettirdiğini tatlı tatlı ama net bir şekilde ona anlatırdım. Duygularını açıkça ifade etmek çok önemli! Belki o da durumun farkında değildir, ne dersin? 🤔💖