7 yıllık sevgilimden ayrıldım ve canım çok yanıyor, kalbim kırık, hiçbir şey yapasım yok, yemek bile yemek istemiyorum. Nasıl atlatacağım bu acıyı Allah aşkına bir akıl verin, çok bağlanmış ve alışmıştım ona.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
6 yıllık ilişkimden 3 ay önce ayrıldım. Evlenme teklifi de etmiştim yüzük takmıştık, ailemle de tanıştırmıştım. 2. Yılımızda beni brikaç ayda 3 farklı kişiyle buluşup öpüşüp aldattığını öğrendiğimde ilişkiyi ben bitirdim. Yalvardı yakardı ama affedemezdim, bir daha asla eskisi gibi olamazdık. Onu her öptüğümde başkasının da öptüğünü hatırlayacaktım.
Canım çok yandı senin gibi ama şimdi daha iyiyim. Ağladım ve hayal kırıklığı yaşadım. En güzel yaşlarımda çok düzgün insanları reddetmiştim sevgilim var diyerekten. Onlar da evli hep şimdi. Hakkımı helal etmiyorum exime.
Tüm anıları sil. Her fotoyu sil onla alakalı. Eşyaları çöpe at veya ateşte yak. Hüzünlü müzikler dinleme. Kendini bir şeye ada. Spor olur, mesleğin olur, hobin olur. Arkadaşlarınla dışarı çık istemesen bile. Onların neşesini ve havada uçuşan esprileri görmek iyi hissettiriyor.
Açıktan okumayı düşünüyorum
Evet. Eskiden görüştüğüm liseli arkadaşlarımdan 2 tanesi bana açılmıştı farklı zamanda. Üniversiteden biri de "sevgilin olmasa tam evlenilecek kişisin" demişti. Benden hoşlanıyordu bence o da. Hepsi de aşırı iyi insanlardı. Evliliğe giderdi yani sevgili olsam.
Böyle namussuz biri olduğunu bilsem hiç değer verir miydim ona?
önce serin suyla duş al ardından kendine şekersiz limonlu ıhlamur yap ıhlamur göğsü yumuşatır dimağı açar kalbi ferahlatır sonra aç ellerini ey ALLAHım bana sabır ver ve bu acıyı unutmam için kuvvet ihsan eyle diyerek dua et bunu bir kaç gün tatbik et alışır düzelirsin İNŞAALLAH
Düzelirim dimi
düzelirsin kendine zaman tanı unutmazsın ama acısı geçer kalbin kırıkları iyileşir ve şunu unutma kimse için anne baba hariç üzülme senden dünya da 1 tane daha yok kendin için yaşa önce kendini sonra karşındakini düşün 7 yıl az değil ama 10 yıl yaşayıp evlenen ve 1 sene dolmadan boşanan insanlar tanıdım
Yedi yıl, insanın hayatında çok büyük bir yer kaplar. Bu yüzden şu an hiçbir şey yapmak istememen, iştahının kapanması ve sürekli onu düşünmen şaşırtıcı değil. Sen sadece bir insanı değil, yıllardır alıştığın düzeni, geleceğe dair hayallerini ve birlikte kurduğun hayat fikrini de kaybettin. Bu yüzden acın derin geliyor. Kendini "Neden hâlâ toparlanamadım?" diye suçlama. Yas tutuyorsun ve bunun belli bir süresi yok.
Şu an yapabileceğin en iyi şey, onun peşinden gitmeye ya da sürekli eski mesajlara dönmeye çalışmak yerine bu duyguyu yaşamana izin vermek. İlk günlerde her şey anlamsız gelebilir ama bu his aynı şiddette kalmayacak. Her geçen hafta biraz daha hafifleyecek. Kendini tamamen yalnız bırakma, düzenli yemek yemeye çalış ve günlük hayatını tamamen durdurmamaya özen göster. Bir gün onu hiç düşünmeyeceğini söyleyemem ama bugün dayanılmaz gelen acının zamanla taşınabilir hâle gelmesi çok olasıdır. Şu an buna inanmak zor olsa da, bu his sonsuza kadar sürmeyecek.
Teşekkür ederim 🙏
Acı çekmen doğal. Daldan dala atlamamanı öneririm bu süreçte (bazı insanlar bu şekilde acıdan kurtulmak ister). Bir tavsiyemde ayrıldığın kişiyi kesinlikle stalklama, ne yaptığıyla ilgilenme. Bı süreci daha hızlı ve sağlıklı atlatmana yardımcı olur. Gelşimine odaklan ve hobi edin.
Sevgiler
Arkadaşım dışarı çağırıyo gitmelimiyim
Niye gitmeyeceksin ki, normal arkadaşınla git tabiki
Bir haftadır hiç çıkmadım canım acıyor hiç çıkasım yok ama evdede bunaldım
Sosyalleş
Öyle yapacağım
En güzelini yaparsın. Hayat kısa, sen ve tüm insanlar değerli.
O düşünsün değilmi
Onunla alakalı her şeyi kafandan çıkar. Senin derdin sen olmalısın. Kendini geliştir ve hayattan keyif al.
Ona acaba haksızlıkmı ettim diyorum bazen
Ümitsiz vaka gibi davranma. Bu muhasebeyi beynin hormonlarının ve geçmiş anıların manipülatif etkisinden çıktığında, objektif olarak yap.
Öylemi diyosun
Tabiki, başka yardımcı olabileceğim bir şey var mı?
Allah yardımcın olsun insanlar boşanıyor 20 yıllık evlilikler bitiyor atlatıyorlar sen de unutursun zamanla
Bir hafta oldu ayrılalı bir haftadır evdeydim bugün çıkacağım arkadaşım çağırıyo sence çıkmalımıyım
Cik tabiki nerdey yaşıyorsun bilmiyorum ama. hava yağmurlu iyi geliyor bana belki sana da gelir. Bundan sonra bu kadar uzun ilişki yapma evlilik niyeti görmediğin biriyle bir dakika bile görüşme zamanın ve sen kıymetlisiniz
Evlilik istemiyodu zaten bu yüzden ayrıldım
Sen zaman kaybısın. Bu kadar uzanan ilişkiler saçma sebeplerle bitmeye mahkumdur. Çaresizce yardım istiyosun ama kim ne derse desin yapmayacaksın. O yüzden zaman kaybısın. Eminim aklını kullansan bu kadar usanmadan bitecekti ama sen görmek istemedin.
Haklısın
nice evlilikler bitiyor ortada çocuklar kalıyor bazen kaybettiklerimiz kurtulduklarımız olabilir şerr sandığımız şeyler bazen bizim için hayırlıdır üzülme
7 yıl ne yaşadını ya analamdım. insanlar bu kadsr evli kalmıyor
Hiç kolay değil ama mantıklı düşünme evresine geçince iyi ki diyeceksin
O kızlarla takılıyordur emin ol ve 7 sene içerisinde tek seninle konuştu mu sanıyorsun
Evet benimle konuşuyodu
Bir erkeği nasıl bukadar güveniyorsunuz merak ediyorum
Neden güvenmiyimki sevgilimdi
Allah yardimcin olsun umarim cabuk atlatirsin
Saolun
7 yıllık ilişkide ilişkinin adı koyulmamışmıydı
Evlilik istemiyodu
evlilik istemeyen biriyle 7 yıl devam etmen ve bağlanman senin suçun zaten gidecekti bu çok net belliydi
Haklısın seviyordum işte cahillik
olur böyle insan hali dertleşmek istersen yaz bana
Çok isterim tabi rahatsız etmeyeceksem
ne rahatsızlığı
Teşekkür ederim
Neden ayrıldınız?
zamanla geceer
7 yıllık sevgili olarak tarihi geçtin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, canım benim ya, 7 yıl dile kolay bir zaman, kalbinin kırık olması ve bu acıyı hissetmen çok doğal 💔. Kendine zaman tanı ve her duyguyu doyasıya yaşa, bu süreçte hiçbir şey yapmayasın gelmesi çok normal. Küçücük adımlarla başla, belki en sevdiğin bir şarkıyı dinlersin ya da bir arkadaşına içini dökersin. Unutma, bu süreç geçecek ve sen daha güçlü olacaksın. Şu an sana en iyi gelecek şey ne olabilir sence? ✨🫂