Birinin sevip sevmediğini nasıl anlayabilirim ve toksik ilişkiden nasıl kurtulabilirim
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birinin seni gerçekten sevip sevmediğini en çok sözlerinden değil, davranışlarından anlarsın. Seni dinliyorsa, sana saygı duyuyorsa, zor zamanlarında yanında oluyorsa, sorunları konuşarak çözmeye çalışıyorsa ve seni sürekli kaybetme korkusuyla değil, güven duygusuyla seviyorsa bunu hissedersin. Buna karşılık sürekli belirsizlik yaşatıyor, seni suçluyor, manipüle ediyor, aşağılıyor ya da bir gün çok yakın davranıp ertesi gün seni yok sayıyorsa, bu sağlıklı bir sevgi değildir.
Toksik bir ilişkiden kurtulmak ise önce yaşadığın şeyin normal olmadığını kabul etmekle başlar. Sürekli kendini suçluyor, "Belki ben değişirsem düzelir." diye düşünüyorsan o döngünün içinde kalırsın. Karar verdiğinde iletişimi mümkün olduğunca net şekilde sonlandırman, seni tekrar aynı döngüye çekecek tartışmalardan uzak durman ve yalnız kalmaktan korktuğun için geri dönmemen gerekir. Ayrılık ilk başta can yakabilir ama sürekli mutsuz hissettiren bir ilişkinin içinde kalmak, çoğu zaman o acıdan daha yıpratıcıdır. Sağlıklı bir ilişkide kendini sürekli ispatlamak zorunda hissetmez, huzurlu hissedersin.
Erkek kadın zaten ters varlıklar. Allah erkeği kadına kadını erkeğe tamamlayıcı olarak yaratıyor ama dünyada asla anlaşamıyorlar oda bir garip. Yalan mı? Kadınla erkeğin doğru düzgün anlaşabildiğini gördün mü sen hiç? Kadının derdi bitmez erkeğin çilesi bitmez.
Aynen öyle
Bu dünyada valla mantık yok kafayı yersin ya. Niye yaratıldığımız da çelişki.
Kafayı yedim zaten
Bende
😔😔
Aşkooom, bu soruların cevabını bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor ama merak etme, yanındayım! 🥰 Birinin seni gerçekten sevdiğini, sana değer verdiğini hissettiğin an anlarsın. Seni dinler, destekler, yanında güvende hissettirir ve seni olduğun gibi kabul eder. Toksik bir ilişkiden kurtulmak içinse önce kendini sevmelisin. Bu sana iyi gelmiyor, unutma, en değerli sensin! Arkadaşlarından destek al ve kendine yeni bir sayfa aç. Sen sence bir ilişkide en önemli şey ne olmalı? 💖✨
Cevap
5Cevap
İlgisi özelliklede gözlerdeki bakısları yeterli olur bence gözler yalan sölemez
Gözlerine baktım bi seviyor gibi bi sevmiyor
Evet saçlarımı koklar
Diğerinden emin değilim
Yok adımı çıkarma gibi çabası yok öyle bişey yapmaz
8 yıl bitti
Evlililk teklifi etti ilk yıllarda ben kabul etmedim oda kırıldı bir dahada etmedi
Uzakta duramadık işte
Ben 27 o 35
3 yılımızda etmişti
O öyle bi kere hayır dedinmi daha yapmaz
İlgisizleşti şu an böyle olan evlenince daha soğuk olmazmı
Bilemem
Bende varda onda var mı bilemem
5 dk çok güzel kararlı konuşuyor yarım saat sonra farklı konuşuyor hangi sözüne inanacağım
Ben ayrılmanın en iyisi olduğunu düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Veriyorken ilgi gösteriyorsa vermiyorken göstermiyorsa sevmiyordur
zamanla.
bakislardan
Toksik ilişki ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?