7 8 yil karsiliksiz sevgi yasayan ben diyorum bunlari unut onu ve sakin baskasini sevemem diye sartlama kendini cunku hicbir fayda vermiyor yillarina yazik edersin
Zamanla sadece zamana biraktim ve platoniktim soyleyince kotu oldu gerci benim hikayelerim cok farkli neyse sunu unutma hepsi geciyor sen yeter ki iste baskasini sevebilrsin onla sinirli degil dunya
Rica ederim insallah seni seven hayirlli birine gonul verirsin karsiliksiz sevgi cok zor ben cektim siz cekmeyin diye soyluyorum. bunlari yillarim gitti yillarim hakkinizda hayirlisi olsun iyi geceler
Karşı tarafın seni sevmemesine rağmen bu kadar bağlandığını söylüyorsun, birde sevdiğini düşün ne olurdu... O zaman anlarsın söylediklerimi, anlayıp anlamadığımı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmiyorsun takinti seninki
Hayır çok seviyorum nefesim daralıyor
Seni sevmeyen birini daha ne kadar daha dusunup yalandan seviyorum diyeceksin gururlu ol biraz bosver sal gitsin daha iyisi cikar
Yalandan değil ki daha iyisinde değilim ben onu seviyorum kalbim onsuz onunla ölecek keşke kalbim olmasa
7 8 yil karsiliksiz sevgi yasayan ben diyorum bunlari unut onu ve sakin baskasini sevemem diye sartlama kendini cunku hicbir fayda vermiyor yillarina yazik edersin
Nasıl unuttun
Zamanla sadece zamana biraktim ve platoniktim soyleyince kotu oldu gerci benim hikayelerim cok farkli neyse sunu unutma hepsi geciyor sen yeter ki iste baskasini sevebilrsin onla sinirli degil dunya
Teşekkür ederim
Rica ederim insallah seni seven hayirlli birine gonul verirsin karsiliksiz sevgi cok zor ben cektim siz cekmeyin diye soyluyorum. bunlari yillarim gitti yillarim hakkinizda hayirlisi olsun iyi geceler
Sizin de inşallah iyi geceler
Zor bir durum gerçekten
Çok güzel olsam severdi belki
Güzellik göreceli bir kavram, kişisine göre değişir. Bundan dolayı kendini küçümsememelisin
Ona göre değilim demekki yoksa severdi ben artık nasıl yaşayacağımı bilmiyorum
Bu kadar karamsar olmamalısın, dışarıda sevebileceğin bir sürü insan var emin olabilirsin
Ben onları istemiyorum sadece onu istiyorum sen yaşamadıysan böyle bişey anlamayabilirsin tuhaf gelebilir
Neden yaşamayayım, bir insanı sevdiğinde dünya onun etrafında dönüyor sanarsın ama öyle değil. Normal şeyler bunlar
Nasıl değil? Ben ondan başkasını sevemem artık o seni seviyor muydu
Evet
Anlamazsın beni o zaman
Karşı tarafın seni sevmemesine rağmen bu kadar bağlandığını söylüyorsun, birde sevdiğini düşün ne olurdu... O zaman anlarsın söylediklerimi, anlayıp anlamadığımı
İki taraf da birbirini seviyorsa neden ayrılsın.. Seni sevmeseydi kalbin nasıl acırdı tahmin edemezsin
Evet o bağladı çünkü
Ne diyim, umarım bir gün mutlu olursun
Olmam artık imkansız teşekkürler sende
Yav amaaaaaannn
Yaz bana konuşalım kafa dağıtırsın