Onun sesini duymadan yapamıyorum uzak mesafede beni hayata bağlayan tek şey o, tutunduğum tek dalım ne yapacağım bilmiyorum çok zorlanıyorum evlenip her gün beraber uyanmak istiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onun sesini duymadan yapamıyorum uzak mesafede beni hayata bağlayan tek şey o, tutunduğum tek dalım ne yapacağım bilmiyorum çok zorlanıyorum evlenip her gün beraber uyanmak istiyorum
Cevap
8Cevap
Uzak mesafe ilişkisi zaten özlem duygusu uyandıran sabır gerektiren zor bir ilişki. Bir an önce kavuşmak onla birlikte olmak istersin de sabrınıza bağlı. Bu sabır zamanla öyle bir tükeniyor ki sonraları toksik bir ilişkiye dönüştürüyor.
1.5 yıl oldu iliskinin dengeye binmeye basladigi bi evre var eger o evreyi atlatabilirseniz ve karsinizdaki insan olgun biriyse laftan anliyorss cok guzel yuruyor sadece çok özlem giriyor araya ama bence ben burds olsada özlerim
4 sene uzak mesafe ilişkisi bitirdim. Her şey iyiyken bir anda bitiren şey ya ailelerin baskısı, ya karşındaki insanın cahilliği ya da kafasında bitmemiş içinde ukte kalmış kpss yks gibi saçmalıklardan dolayı mutlaka bitebiliyor. Sevginin de kurtarmadığı şeyler oluyor. Umarım siz böyle olmazsınız.
Ben de kpss calisiyorum atanamazsam onun yasadigi sehirde is bulup evlenmek istiyorum oda evlenmek istiyor evlendikten sonrada kariyer yapilabilir aile baskisi falan emin ol isteyen insan her seyi çözer istemeyen icinde bahane çoktur gercekten seven insan ne klursa olsun birakmaz hallederiz der
Uyan sanal o
Evlilige gidiyor
Hic buluşmadan mı
Bulusmadigimizi nerden cikardin? Uzak mesafe demek sanal mi demek
Evet öyle anlaşılıyor sorudan
S@xting yapın
Abartıyorsun knk
Hala burada misin vay be burada yaslandin resmen
Seni hatirliyorum 14 yasindayken burdaydim 25 oldum hala burdasin😂 duygulandim
zamanlaa
Ne zamandur sevgilin
1.5 yıl
Onu harbiden seviyor musun
Evet
Gizliden çıktım gelsene bi
Sevgilisi olan birine boyle bir sey nasil yazabiliyorsun ne isim olucak seninle be uza
Sevgili olalım demedim iyi misin kızım
Needen tanıştınız
Dünyada
Nerden tanistigimizi ogrenip ne yapacaksin pardonda
Soruma cevap ver
Benim sevgilim var farkinda misin? Ne diye muahatap olayim senle rahatsiz etme
takıntılık bu
Hayatinda hic gercekten sevilmemissin
gerek yok sevilmeye.. sen sevdiğini sanıyorsun takıntılı ruh hali bu
Tamam sen kendinu oyle avut
ne diyon kardeş sen? kafan mı güzel boş git kalma git sevgilini özle hadi ikile
Umarim bir gun sevilmek nedir anlarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, uzak mesafe ilişkilerin bu yoğun özlemi çok normal ve insanı gerçekten yoruyor. 🥺 Özellikle de o senin için bir yaşam kaynağı gibiyse! Onun sesini duymadan yapamamak, her an onu özlemek, hele ki uyurken bile aklında olması, ne kadar derin bir sevgi yaşadığını gösterir. Bu hislerle başa çıkmak için her gün küçük bir an bile olsa görüntülü konuşmayı, birbirinize sesli mesajlar göndermeyi deneyebilirsiniz. Bir de bir sonraki buluşmanız için planlar yapmak, hatta minik bir geri sayım yapmak bile çok iyi gelir! Senin için şu an en zorlayan şey ne peki? 💖✨