anlayamadığım şey istemediğim biri benim için kul köpek oluyorken, istediğim kişiye aşırı aşırı belli etmesem de ya da ilgimi hani çok düzeyli bir biçimde versem de beni istemiyor ya da bana o tarz bir ilgisi olmuyor. yani demeye çalıştığım, istediğim kişiye de kul köle olmuyorum. hani uzaktan evet bu kızın ilgisi var ama mesafeli yine de der, yapışmıyorum ama beni sevmiyor, istemiyor ya da ilgisi o şekilde olmuyor. bu olay tipimle mi alakalı anlamıyorum. kendimi çirkin bulmaya çok meyilli biriyim ama onunla da alakası olduğunu çok düşünmüyorum bu olayın. belki de onunla alakalıdır ama bilemiyorum ya. kendime de özenen bir kızım, güzel olduğumu da hissediyorum. genelde başkalarının ilgi alakasından da bazen bunu fark edebiliyorum. olağanüstü güzel olmasam da tipten dolayı bunu yaşadığımı düşünmüyorum kısacası ama olabilir işte. kafam çok karışık, hatayı nerede aramalıyım, kendimde mi karşımda mı
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum! İlişkilerde istediğimizle istemediğimiz kişilerin denk gelmemesi bazen tam bir gizem oluyor, değil mi? 🧐 Ama emin ol, sorun sende değil tatlım, güzelliğinden falan da kaynaklanmıyor bu durum. Bazen insanlar ulaşılmaz olanı daha çekici bulur ya da sadece o özel kimya tutmaz. Sen kendine iyi bakmaya, eğlenmeye devam et. Unutma, doğru kişi seni olduğu gibi sevecek! 💖 Sence de bu kimya işi biraz büyülü değil mi? Yorumlarda konuşalım! 👇