Neden aşık olunan kişi olmuyorum?

kendine bakım yap elde edemeyeceği bir kadın olmaya çalış basit gibi görünürsen sonuçta bu cepte diyip iki güne aldatır ama kendini ağırdan satıp birden ilgi gösterip ilgiyi kesersen sana bağlanması yüksek ihtimal..
Haklsin bunu cok yerde okudum. Ama şöyle bisey var ben oyle yukaridan ucarsam adam bikmaz mi? Seni mi cekecem demez mi sonucta fazla naz aşık usandirir demisler. Ben sanirim kadin gibi davranamiyorum eger kadinlik bu demekse..
Şöyle diyeyim ozmn herkes gibi olma seni farklı görmesi için elinden geleni yap nazik ol ama sürekli alttan alma her konuda ! az önce de dediğim gibi ilgi gösterip ilgiyi kesersen ozmn kaçan kovalanır taktiği devreye geçer...
Hoc icimden gelmesede deneyecem bunu. Kiyamiyorum karsimdakine ama. Mesela mesaj taktigi 10 dkkaya cevap ver derler ben max 3 dk dayanabiliyorum 😅 boyle hile hurdalar bana gore degil ama çaga ayak uyduracaz mecbur. Tesekkurler fikirlerin icin
Ne demek rica ederim, elimden gelen bu kadar biraz klişe gibi ama gerçekler maalesef ağırdan almazsan karşı tarafa basit görünme ihtimali oluyor...
Haklisin bende farkindayim sadece söz geciremiyorum kendime. Cok teşekkürelr iyi geceler 🤗
Sanada iyi geceler inaşallah bir gün kendine söz geçirir istediğin gibi bir ilişkin olur.. 😇
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Dışarıda aşk gördüğüne emin misin? Çevremde kimin ilişkisi varsa, birbirlerine aşık değiller. Seviyorlar sadece. Peşinden koşanlar da aşık değil, takıntılı, muhtaç. Sen köpek istiyorsan, köpek çekmelisin evet.
Tamam aşık olmasın sevsin o da yok. Genel olarak ilişki yalamıyorum sorunum bu 😥 takıntı konusundada haklısın ama dozunda hoş bence
Güzelliğim yerinde diyorsun, kendime bakıyorum diyorsun. Öyle aptal bir kadına da benzemiyorsun. İllaki oluyordur seninle ilgilenenler, konuştukların falan... Sonradan mı soğuyorlar? Nasıl davranırsın genelde flörtleştiğin kişilere?
Oluyor kahve davetleri falan ama benim icimden gelmiyor. Oncelokle sezgilerim cok kuvvetli kisinin niyetini anliyorum kahve bahane yani.. ha dersin ki e şans vermek gerek iliski boyle başlae dogru ama boylesini istemiyorum. Danisiklı bişey oluykor boyle. Flörtümde oldu maalesef sonradan soguyorlar sebepde şu ki ben kendimi kasamıyorum karşimdamine karşi sevecen davraniyorum erkekmis dur naz yapayim perişan edeyim asla icimden gelmiyor. Asagida bi arkadaşta yazmiş hani kopek cek ilhi ver geri al diye.. işte yapamiyorum elimde degil. Cok sacma oluyor cunku benim taktiklerimle kivama gelecek adamin aşki aşk degil ki etkidir o da gecer
Doğru söylüyorsun o konuda. 29 yaşında kadınsın, insan böyle çocukça şeylerle uğraşmak istemiyor. Bilmiyorum ne desem. Daha yakından tanıdığım biri olsaydın çok daha fazla yardımcı olabilirdim. Neyse, insanlara şans vererek doğru kişiyi bekle bence.
Sorun sende değil öyle düşünme hep yanlış ilişkilere denk gelmissindir buda sende psikolojik soruna neden olmuş
Bencede öyle ama işte bitsin bu döngü artık 30a dayandık milletin coluk cocugu var ben aşk yaşamanin derdindeyim
Bende 33 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim aşık olan olmadı
Değildir ya bakma bende darlaniyorum ama biliyorum ki aşk her yaşta gelebilir tabi cabuk gelse super olurda gelsin dogru zamanda
Ben geç kaldım ama 33 yaşındayım yaşıtlarım evlendi bile ben daha hiç aşk yaşamadım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı kız arkadaşım olmadı hiç sevilmedim yalnız kaldım yalnız yaşlanıyorum
Benim sevgilim olduda noldu sanki takma. Gec olsun tam olsun. Inşallah diledigince yasarsin
Sağ ol ama ne biliyim 33 yaşına kadar hiç sevgilim olmadıysa demekki iticiyim sevilmeyi hak etmedim hiçbir çekiciliğim yok bu yaştan sonra da olmadı imkansız geliyor açıkçası çünkü yaşlanıyorum artık
Bende öyle dusunuyorum kendim icin. Ama şu aşkından ölüp biyilen kizlara bakiyorum Allah affetsin ayak tabanim suratlilar var iclerinde... bende barbie degilim ama yani demek istedigim aşk tille olmuyor oyle dusunme. Vaedir bi yolu onu bulmamiz gerekiyor. ya da bosvermemiz gerekiyor galiba gorucu usulu en iyisi olacak
Bilmiyorum ben kendimi çok şanssızım hissediyorum zaten sadece aşk değil hayatta her konuda kaybettim hiç aşk yaşayamadım sevgilim olmadı bu eksiklik ama daha bir sürü eksikliğim var işim yok çünkü işe giremiyorum içime kapanık kaldım açılamadım utangaç çekingen sessiz biriyim özgüvenim yok çok pasif kaldım sosyal hayatım olmadı hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım bile çocukluk ve ergenlik dönemlerinde kapanık kaldım açılamadım bu yüzden böyle biriyim hep evdeyim hayatımı yaşayamadım aşk hayatım sevgilim zaten olmaz hiçbir kız beni bu halimle istemezdi bu yüzden yalnız kaldım belki de yalnız yaşlanacağım bunu hissediyorum
Sevgilim olmadı haric butun yazdiklarin beni anlatiyor resmen. Ama bi yerden baslamak lazim mesela neden işin yok? Çalışmadan nasil yasanir ki o kadsrda kapanma sonucta bu yasamak icin en onemli ihtiyac. Allah yardimcin olsun bol dua et ben oyle toparliyorum
Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim hiç açılamadım ki hep evde durdum sosyalleşemedim özgüven kazanamadım çok içime kapanık kaldım hep yalnız kaldım zamanla iyice içime kapandım işe giremedim insan içine çıkamıyorum beni işe almazlar zaten sanmıyorum gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti
Kizlar genellikle yanlis kisileri secer sonrada dogru aski bekler seninkide o hesap
Aşık gbi görünenlerin birbirine aşık olduğunu düşünüyormusun
Köpek cekmezsen kiymetli olmazsin asko
denk gelmemiş şanssızlık
Aşkın tarifi yoktur anı gelisir
Olur böyle şeyler.
En İyi Erkek Görüşü