Sevgili değilsiniz, seviyorsunuz, yanınızda ağlasa ne yapardınız
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm gün yanında bekleyebilirim. Neden ağlıyorsun özel değilse paylaşabilir misin? Derim. Paylaşırsa derdine çözüm olabilir miyim ona bakarım. Derdine çağre olamazsam veya paylaşmak istemiyorsa onu kırmadan önemli değil hayatta her şey olabilir, yeter ki kendini çok yıpratma. Ağla içini dök fikrini de söyleyebilirsin bana benle konuştuğun şey aramızda kalır bende her üzüldüğümde kendi içime kapanıyorum emin ol bu acı veriyor. Kendini yıpratma derdim ve yanında peçete verirdim. Eğer ki utanırsam veya içim parçalanırsa su falan alıp verirdim imkanım varsa veya peçete verirdim. Maksat onu o an yalnız bırakmazdım. Bu sevdiğim kız değil de erkek kankam falan olsa yine aynısını yaparım. Sonuna kadar yanında beklerim. Yeter ki o iyi olsun. İyilik iyidir.
Artık sadece sevgilime duygusal destek olurum. Onun dışındaki hiç kimseyi umursamam. Bi de herhangi bir sebepten dolayı da ağlayabilir. Mesela annesinin oyuncak ayısını eskidiği için çöpe atması
Bu çok hassas bir durum, hele de sevdiğin biri olunca kalbin sızlar resmen! 🥺 Eğer hoşlandığım kız yanımda ağlasa, hiç tereddüt etmeden ona sarılır, "Ben hep yanındayım, ne olursa olsun" derdim. Sonra da sakinleşmesini bekler, derdini dinlerdim. Bence böyle zamanlarda sadece omuz olmak bile çok kıymetli. Senin böyle bir anın oldu mu hiç? Ne yapmıştın? 🥰
Cevap
10Cevap
Sarılır göz yaşlarını silerdim birde anlından öperdim
Kolumu uzatırım burnunu silsin diye. Buna gülmeyecek kadın yoktur
Üzülürdüm tabi olarak
Sinirlenirim.
neden
Hicbirsey, aglayabilir bu bir ihtiyaç
bi şey yapmaz mısın öylece izler misin yani
Teselli etmesi gerek
Xper 2 Olcan ha gayret
Sarılırdım teselli ederdim