Hep kızlar peşinde koşmuş ve gerçekten kızlardan bıktığı ve tek iyi olduğunu düşündüğü bir dönemde sert ve Polat Alemdar havalarında takılıyor nasıl etkilenir bu sizce
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep kızlar peşinde koşmuş ve gerçekten kızlardan bıktığı ve tek iyi olduğunu düşündüğü bir dönemde sert ve Polat Alemdar havalarında takılıyor nasıl etkilenir bu sizce
Cevap
9Cevap
Kızlar peşinde koştuğunu sana Hz İbrahim mi haber verdi nerden biliyorsun
Sosyal medyada aktif, görüyorum yazanları vs ve bir sevgilisi vardı buunla evlenmek istiyordu falan çok şu an peşindelermi emin değilim fake hesaptan yazmıştım ama baya fake olduğu belli bi hesap konuştuk yazma falan dedi ama devam da etti biraz sırf aıkıntıdan konuşuyorum normalde cevap vermem falan dedi
İşin kötü yanı millet hayatına birini alıyor da hayatının merkezine almadan devam ediyor. Ne kadar acı bir şey. O sırada da başkalarıyla konuşuyorlar.
Evet kötü sence bu başkasıyla konuşuyor mu ve ne yapmalıyım
Yani en ufak güvensizlik yaşadığın bir hatasını görmüşsen ve seni hayatına almışken bunu yapıyorsa emin ol yine yapar. Şuanda günahını alamayız ama hayatında biri varken başka kızlarla konuşacak kadar doyumsuz bir insandan her şey beklenir kızdan da
Yanlış soruya yazıyorsun 😂
Yoo doğru yazdım
Ne alaka ilişki yokki ortada ilişki istemiyorum zaten sadece mesajlaşmak istiyorum ve belki biraz takılırız bu kadar nasıl yaparım bunu fake hesaptan ama
İyi de sadece mesajlaşmak istediğin ama ilişki istemediğin birinin başkasıyla konuşmasına da neden kafaya takarsın ki misal? Fake hesaptan şansın yok. Sesli sohbet edeceksen kabul edebilir.
Sesli ederim evet, başkasıyla konuşuyorsa bana ihtiyacı yoktur ve cevap vermez gibi geliyor o yüzden ama şu an konuşma bitti yazma demişti en son bende yazmadım ama ses kaydı falan attı mesela sonra storysine attığı fotoğrafı attı üstü çıplak nasıl story falan diye ben onu takip etmiyorum hesap gizli
Sohbet neden nudeye gitti yani 2 medeni insan gibi sohbet edilmiyor mu?
Hem yazma diyordu hem de üstü çıplak foto attı 2 kere mesela ne alaka ki sonra yazma dediği için yazmadım ama yazmak istiyorum
Peki yazmak istemenin nedeni nedir neyine bağlandın bu çocuğun merak ediyorum. Üstü çıplak fotoğraf atan birinin kafası sığ olduğu için ondan hoşlanacağını falan düşünmüştür. Sende hoşlandın mı ondan
Hayır tabiki hiç çıplak erkek görmüyoruz sanki tüm erkekler çıplak story atıyor nerdeyse reelde uzaktan tanıdığım biri o da beni uzaktan biliyor ama baya uzak öyle diyim görmüştüm beğenmiştim ve onu istiyorum en azından konuşalım ama ben olduğumu bilsin istemiyorum sadece fake hesaptan sesli de konuşurum sorun yok ama heyecan yapabilirim söz konusu o olduğu için napıyım ben
Başkasıyla konuşuyorsa zaten doğal olarak tek odak noktası sen olmazsın. Olmayacağın için de odak noktası başkasında olan bir insan da anında mesaj çekmez saatler sonra yazar veya illaki olur konuştuğu birileri. Kimse boş durmuyor ki.
Normalde yazmam da can sıkıntıso var dedi konuştuğu biri olsa neden can sıkıntısı olsunki her neyse ben bununla ilgilenmiyorum zaten çok sadece konuşmak istiyorum arkadaş gibi de olur hatta arkadaş gibi olsa daha iyi olur yazma demişti ya nasıl başlatabilirim konuşmayı tekrar
Sen terazi ikizler kova burcu olabilir misin? Bu kişinin iletişimini çok sevdin heralde
Nasılsın de hâl hatır sor kısadan
Yazma demiştim falan derse ne dicem bu 3 olcak da ya da engellerse
Yazma demiştim derse sende yazma o zaman gururun olsun biraz da. Son şans nasılsın diye sor.
Hayır değilim ayrıca 😂 iletişimine de bayılmadım ama şöyle ilk başta o kadar kabaydı ki mağaradan çıkmış gibiydi sonra ben beyefendi erkek seviyorum tipim değilsin vs demiştim ve sonraki konuşmamızda baya kibardı
Çok ilginç. Seni bu kadar buna bağlayan ne peki
Ve hoşuma gitti açıkcası söz dinliyor 😂 ama mesele o değil kim olduğumu bilmesini istemem asla sesimden tanımaz yüzde doksan dokuz benim ilgimi çeken o yakışıklılığı yani
Yay burcu musun? Yakışıklılığına gözün olmuş. Söz dinlemesi senin de dominant baskın olman söz konusu.
Şaka yaptım onu ya ben dominant erkek severim pısırık sevmem aslında tabi fikirlerim de önemli olmalı.. Yay da değilim onun tek özelliği yakışıklı olması bir de onu ağlarken gördüm çok teselli etmek istemiştim ama hiç konuşmadığım biri çekindim tek kelime edememiştim ama şevkat var ona karşı içimde
Başak burcusun o zaman 😃😃 Ağlayıp acı içinde olan erkeğe iyi gelmeye çalışan tek burç başak. Bu sefer doğru tahminn 😎 Acıların adamını seviyorsun sen
Ahahhahahah hayır bu kadar tahmin yapıp nasıl bu kadar tutturamadın ya valla bravo 😅
Hadi bee 😃 Pes ettim tamam 😂
Boğa burcuyum cınım ben
Hmmmm 🤔🤔🤔 Yükselenine ay burcuna da bakmak lazım. Çok ilginç bilgiler bunlar. Söz dinliyor demen yakışıklılığına aşık olman falan. İlk başta sana kötü davranmasını saygısızlık olarak gördün şimdi düzeldi sana karşı ondan sonra bir bağ olmuşmuş ilginç bir sekilde.
Ondan sonra değil ona yazma nedenim de zaten reelde hoşuma gitmiş olması durduk ywre birine yazmam
Aşık olursa bu ilgi gidecek o yuzden aşık olmaz, ama tek bir şans var o da samimiyet samimiyetine inanıp güvendiği biri olursa belki
Yazdığım hesap fake di 2 gün falan konuştuk sonra yazma dedi yazma diyordu zaten yazıyordum da bilmiyorum ne yapmalıyım
Bilmiyorum da gözünde büyütüyorsun gibi geldi, normalde hicbib0k yok kasıntı kasıntı takılıyor gibime geldi,
Kendini öven yukarıdan bakmaya calışan insanların tümü ezik benim gözümde
Tam üstüne bastın zaten öyle ama istiyorum işte gerçekten tipim biri ve ilk defa tipim olan biriyle konuştum nikahıma almıcam sadece biraz takılmak istiyorum konuşalım vs reel hesabım olmaz ama fakede güvenmiyor sanırım
Anladım akışına bırak üstüne düşersen kaçar tanışıyor musunuz
Zaten yazma dedi konuşma bitti şu an napıyım ben şimdi
Reel olarak tanıyor mu seni
Yani uzaktan diyim baya uzaktan sadece sanal takılmak istiyorum fake hesaptan ben olduğumu bilmesin falan
Ne anlayacaksın ki bu isten cok bos bisey bence
Oturup sohbet etmek gezmek eglenmek varken yazışmak dünyanın enn güzeli olsun yine boş
Ben seviyorum ve istiyorum sevgili falan olmak istemiyorum onunla ya da ilişki falan da Allah korusun sadece konuşmak istiyorum ya sadece konuşmak
Arkadaş ol o zaman
Nasıl olucam yazma demişti en son
Polet alemda mı ĞWĞFŞRHŞFŞGŞGŞH
Evet kendini polat alemdar sanıyor gerçekten 😂
Gümüş gri takım elbisesi var mı😅😅😅😅
Takım elbise yok da tripler i falan görmen lazım hdjdjkd kasılmaktan götü titriyodur kesin bdnsndmd
Offf kahkaha attım😅😅😅
😂
Ilgi gostersenjz duser bence
İlgi görüyor zaten hep benim ne farkım olucakki
Fatk yaratin o zaman ilgide
Nasıl yani
Onuda ben soylemiyim canim
İlgide fark ne demek ya
Pas vermezsen belki hoşuna gider
Tanımıyo beni instadan yazıyorumfakeden
Boşa kürek sallıycağın kesin sjsjsj
Nedenki
Ya knk inan anlatması bile boşa vakit kaybı , çevrende adammı kalmadı da böyle tiplere esir oluyonuz hayret edersin..
Esir olsuğum falan yok boş biri farkındayım ama şuanda dünya üzerinde beni heyecanlandırabilen de tek kişi aynı zamanda benim için önemli onunla takılmak sadece konulmak istiyorum mesajlaşıyım ve takılmak bu kadar
Hacım işte buna boşa kürek sallamak diyoruz. Sen takılmak istersin iş ilerler sana bi takar sonra hop 2. El storylerde yerini alırsın. Seviyorsan turşu suyunu bileceksin dötünün huyunu 😅😅
Sevmiyorum be onu nerden çıkardın ben ona taktım ilk ayrıca 😂 sadece konuşmak istiyorum gerçekten onunla ilgimi baya çekiyor
Onunla konuşmanın nerede biteceğini ikimizde iyi biliyoruz knk ateşle barut yan yana olmazZzzz
Aslında öyle olmasını umuyorum ama pek olacak gibi değil
Sonrasını düşünmeden iş yapma bence.
Sanaldan umuyorum reel değil
Off iyice saçmalık sana bol şans
Nude at. Fiziğin iyi mi
Nude atmıyorum kimseye
Fizik iyi mi peki
Narsist (hemen yargilayalim) :D
Evet egoist kendileri
Narsistler kolay ele gecirilir ama birakip giderler
Arkadaşça mo konuşıyım yoksa ona yürüyimmi yürüyen bir sürü var farkım olmaz ve yazma dedi en son ben de yazmadım napıyım bide hesabım fake oldupu için normalde cevap vermem de can sıkıntısı var çok dedi
Arkadasca konus , elde ettigini sanmasin, sanarsa gider
Ama en son yazma demişti bana şimdi napıcamki 😔
Yazma demisse yazma. kapat konuyu. hic kimseyi yazma dedikten sonra yazacak kadar deger verme. eger bu insan kac yillik sevgilin, esin digilse
Değerden değil bu ama onu istiyorum sadece taktik lazım böyle derslere gerek yok biliyorum zaten
Sanirim sen elde edip sonra bi kenara atmak istiyosun :d
Evet olabilir belki de emin değilim yani bilmiyorum ama o da zaten kimseyi nikahına alcak bir erkek değil şuanda ilişki de istemiyor bende istemiyorum üstüme zimmetlemicem heralde sadece mesajlaşmak istiyorum hafif flört en fazla da seksting bu kadar yani ama yazma dediği için bilemiyorum şu an aslında çok seçici biri oldupunu düşünmüyorum yazma dedi mesela ama ses kaydı atıyor falan üstü çıplak foto attı 2 kere alakasız yerlerde bir tanesinde nasıl story diye sormuş yani umut var mı doktor bey 😂
Var var yaz :d
Arkadaşça mı baya yüzsüze bağlıyorum yani şu an
Flörtöz bir şeyler mi
Flortoz yaz foto falan atiyosa bi sey yasarsin
Aşık edilmeye değmez uğraşılmaz
İstiyorum ama
edemezsin
Uzak dur
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko'nuzdan merhaba! 😍 Anladığım kadarıyla bayağı zor bir hedef belirlemişsin kendine. Böyle bir erkeğin kalbine giden yol, kesinlikle diğer kızlardan farklı olmakla başlar bence. O Polat Alemdar havasını kırmak için onunla gerçekten samimi, zeki ve neşeli sohbetler etmelisin. Kendin olmaktan asla vazgeçme ve ona yeni heyecanlar sun! Bence bu tarz erkekler, onlara ayak uydurabilecek, kendi dünyası olan kızlara düşüyor. Ne dersin, sence de öyle değil mi? 😉