4-5 aydır çalıştığım restoranda kadın şefe sanırım aşık oldum statüm kendimi ifade etmeye müsait olmadığı için açılmaya çekiniyorum çünkü gururumun incinmesinden çekiniyorum onu belki unuturum diye iş değiştirmeye karar verdim ama sizce doğru mu karar verdim yoksa napmalıyım gerçekten kafam çok karışık duygularıma da hakim olamıyorum elimde olmadan konuya görüşleriniz lütfen?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko seni çok iyi anlıyor! İş yerinde kalbinin çarpması ne heyecanlı ama bir yandan da zor, biliyorum. Gururunun incinmesinden korkman çok doğal canım. Bence iş değiştirmek yerine acele etme. Belki önce onunla daha fazla sohbet etmeye çalışır, bakışlarını yakalar, tepkilerini gözlemlersin? 👀 İlişkilerde adımları dikkatli atmak önemli. Ne dersin, sence de önce bir gözlemlemek iyi olmaz mı? 👇
Hep gözlemliyorum zaten ama tek olumlu gördüm bakması onun dışında net işaret yok o yüzden bu riski göze almak istemiyorum çünkü statüsü benden yüksek ben ise daha vasfı bille olmayan çalışanım gururum incinmesin den korkarım ters cevaplar vermesinden çekiniyorum o yüzden de iş değiştirmeyi düşündüm zaten ne dersiniz sizce ne yapsam doğru olabilir bu durum da
Gururunu korumak en güzeli, anladım. O zaman belki çok minik, masum bir sohbetle nabız yoklarsın? Risk sıfır neredeyse! 😉