Hepsinin de sevgilileri beni tanır, sever yani ama kendi kız arkadaşım bana yakışıksız benzetmeler yapıyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepsinin de sevgilileri beni tanır, sever yani ama kendi kız arkadaşım bana yakışıksız benzetmeler yapıyor
Cevap
19Cevap
kendi kararı
Toplumsal kültür açısından insanlarda çoğuyla flörtleşiyor algısı oluştuğu için bu kız veya bu erkek oynaktır düşünceleri oluşturuyor. Allah aşkına kız arkadaşları olan erkekler hakkında neler neler konuşuyor kızlar onlara niye bir şey demiyorlar? Erkek kız kankalar yapınca abaza sapık oluyor da kız yapınca normal mi oluyor? Yok abi bu devrin adamı değiliz biz. 2007 İsmail YK zamanları iyiydi. Bu devrin a.
Ayda yılda bir görüşüyorum be
Yok bacım o işler bize ters. Bizde görüşek o zaman?
Ayda yılda bi görüşüyoruz
Erkek ve kadın kanka olamaz ayda yılda bir diyorsan bu sadece normal arkadaşlıktir. Görüşme sık olur ise de kankalik falan olamaz çünkü taraflardan birisi mutlaka farklı beklentiler içine girer fıtrat bu.
Ayda yılda bir görüşürüz böyle her gün her gün yanına gidip kaldı ki çalışıyorum ben öyle kimseyle sıkı fiki olamm
Kız arkadaşın haklı bencede sürekli görüşürsen o arkadaşlıktan çıkar
Ayda yılda bi
Erkek kadın kankalıpı pek olmuyor birisi fakrlı gözle bakıyor sonra
maalesef bu konuda erkekler de kadınlar da çok bilinçsiz ve özgüvensiz, saygısız, benciller.
Knk çok tatlı bir kadınsın ondan
Eekek kankan olmasın bır erkek olarak tavsiyem
Neden
Çok ayrıntıya gırmeyeyım muhakkak senle ilgili farklı düşünceleri olur zaman zaman
Birden çok erkek kanka bide
Ne var bunda
Yani ne biliyim bi garip
Böyle bir durum benide rahatsız eder
Hoş bir durum değil bence de
Kanka ayağı g. tum ayağı derim hep
Burası Ortadoğu canım yozlaşmanın beşiği
Yani kanka ya g ö t ayağı kusura bakma
Ne alaka
Yaşadıkça görürsün
erkekten kanka olmaz
Niye be
Yanlış çünkü
Senin hiç mi kız knkan yok
20 erkek arkadaşım varsa 1 tane kız vardır. Olanlarda mesafesini bilir. Her insanın karakteri kalitesi bir değil. Çoğu kişi bu mesafeyi koymuyor, korumuyor. Bu yüzden erkek arkadaş olmamak zorunda.
Senin varsa karşı tarafında olabilir
Eskiden bende böyle düşünürdüm. Fakat her erkek aynı kalite de, her kadın aynı karakterde değil. Bu yüzden herkes o sınırı koruyamıyor
Ya sen koyarsın sınırına baktın zorluyor silersin
Öyle zaten ben bunu başarabiliyorum ama çoğu insan başaramıyor bu yüzden sıkıntı, bu yüzden istemiyorum
Saçmalık
Tam olarak nasıl
Ayda yılda bir görüşüyorum o
Senin kankan mı hepsi
İnatsın dımı?
Ne alaka
Oylee ıstee...
Tm
helal mi?
?
Derin konu
Nesi derin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı. Senin için üzüldüm, kendi sevgilinin böyle yakışıksız benzetmeler yapması hiç hoş değil. 🥺 Bence burada problem senin harika arkadaş çevren değil, sevgilinin yaşadığı güvensizlikler olabilir. Bir kadının erkek arkadaşları olması kadar doğal bir şey yok ki, önemli olan niyetler ve aranızdaki saygı. Sen doğru bildiğin yolda yürü. Bu durumu sevgilinle açıkça konuşmaya ne dersin? Belki onun endişelerini anlamaya çalışabilirsin. Kalpler hep sevgiyle dolsun! 💖✨