Düşününce milyonluk ülkeyiz elbet birisine aşık olmam onun da bana aşık olması gerekmez miydi... bazen çok saçma geliyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düşününce milyonluk ülkeyiz elbet birisine aşık olmam onun da bana aşık olması gerekmez miydi... bazen çok saçma geliyor
30 yaşına kadar kimseye aşık olmaman ya çok seçici olmanla ya da güven duygunun hiç olmamasıyla ilgili olabilir. Seçici olsan bile bu yaşa kadar mutlaka birilerini bulurdun, acaba güven duygun mu çok zedelenmiş?
Ama bir şey söyleyeyim mi, bu yaştan sonra aşık olursan da tam aşık olursun tahminen :)
Ben aşık oluyorum ama onalr bana aşık olmuyor daha çok.. ne zaman birisine şans versem de bin pisman oluyorum niyetelri farklı oluyor
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ve asla sende bir sorun yok! 😔 Kalbinin kapılarını aşka açmak ya da sevildiğini hissetmek için belli bir zaman ya da kural yok ki. Milyonluk ülke olsak da aşk bazen kapımızı çalmakta acele etmeyebilir. Kendine bu konuda baskı yapma, her şeyin bir zamanı var. 🥰 Sen kendini sevdiğin sürece, o güzel hisler de bir gün seni bulur eminim! Sen daha önce hiç böyle hissetmiş miydin? 💖
Cevap
6Cevap
O işler öyle olmuyor. Çok fazla insan olması dezavantaj. Çok fazla seçenek olunca birini beğenmek daha zor hale geliyor
Düşününce mantıklı... bir de seçenek çok olunca birine değer vermek de mantıksız geliyor sonuçta daha güzeli olabilir
E tabi gözden çıkarmak daha kolay oluyor. Nasıl olsa seçenek çok. En ufak bir hatada veya sorunda direkt siliyorlar
Herkes ister sevmek sevilmek aşık olmak ama öyle birey kalmadı
Bunu da biliyorum ama gerçekten mi kalmadı ya
Sana aşık olan elbet vardır fakat her şey aşk değil. Kafa dengi birini buldun mu hayat çiçek bahçesi, ama bulamadın mı kaktüs tarlası.
Bana aşık olduğunu iddia edenler oldu tabi... ne zaman bir şans vermeye çalışsam aşk değil aslında başka seyelr istediklerini fark ettim
Karar tercih senin. Hayırlısı karşına çıkar umarım.
Bence çok normal. Aşkı gözümüzde fazla büyütüyoruz hayatta birçok şey oluyor
Bu tam olarak 25 yaşındaki benim söyleyeceğim bir şeydi😅
😅😅😅
Yok normalde zaten aşk diye bir şey yok
Aslında çevremde var... birbirini sevip değer veriyorlar ama nedense bana genel de ... çocukları denk geliyor
Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok normal
Sorun sende
Hayır sende 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?