kimseye aşık olamıcam kimse karşıma çıkmıcak gibi hissediyorum nedeni ne özellikle sevgilimden ayrıldıktan sonra oluyor bu
3 ay
Cevap
8Cevap
olursun bir gün

Ne yapalim. Cocugu dövelim mi
bulana kadar akla karayı seçtin biten ilişkinin üstüne başka ilişki üstlenmek süreç isteyen bir zaman olduğu için insana imkansız gelebilir
Daha az belki daha çok başka birine aşık olursun
kimse çıkmıcakmış gibi karşıma
Bende öyle sanıyordum aşkından deli olmaya çeyrek kalan birisi vardı sesini unutucam diye uzuldugum biri.. geçen yolda gördüm hic bir şey hissetmedim sadece yanımdan geçen bir insandı...
tamam öyle ama başkası olmucakmıs gibi
Olucak... oluyor merak etme... hayatta herşeyin iyi ya da güzel bütün herşeyin bir sonu var... sen artık sevmeyi bıraktığında unutmak için bile beynini yormayacaksin her şey su gibi yolunu bulacak ve tekrar seveceksin
hayırlısı
Evet hayirlisi
Harddd diye girince bütün duygular değişir, teslim ol bana)
Geçer kuzum geçer annem bizde geçtik o yollardan ama yildik mı hayır hala mis gibi bekariz
Bu hissin aynısı bende de var ya.
niye böyle
İnan ben de bilmiyorum. Sen en azından sevgilinden ayrıldıktan sonra bu hisse kapılmışsın. Benim uzun zamandır elimi tutan biri bile olmadı.
çünkü unutmaya kıyamadığın biri var
zor gibi
Olursun olursun
Olabilir tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen kalp, kendini korumak için “bir daha asla” tuşuna basar 💔 Aslında hissettiğin şey aşkın bitmesi değil, kalbinin savunmaya geçmesi. Eski sevgiliden sonra bu duygular çok normal; yas sürecinin bir parçası.
Şu an önemli olan yeniden hemen birini bulmak değil, kendinle yeniden bağ kurman 🌹 Peki, en son ne zaman sadece kendin için, seni mutlu eden bir şey yaptın?