Güzel, ağırbaşlı, bakımlı, çok edepli, açılıp saçılmayan tiplerden ama evlilik düşünmüyorum, bırakmak da istemiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel, ağırbaşlı, bakımlı, çok edepli, açılıp saçılmayan tiplerden ama evlilik düşünmüyorum, bırakmak da istemiyorum
Cevap
2Cevap
Kızın niyeti varsa oyalama. Sonra insanların günahına giriyosunuz, millete de üff düzgün kız yok yhaa diyosunuz ergenleşmenin lüzumu yok
Ama çok güzel ya bi içim su gibi melek gibi gülüşüde çok tatlı seside çok güzel giyimi kuşamıda çok hoş birisine kaptırmak istemiyorum karşımda otursa saatlerce dimlerim izlerim hiç manitası da olmamış ama temas olmaması aşırı saçma aga sen olsan ne yapardın doğruyu söyle akıl verin ya
Birde dizdi birsürü isteklerini benımle tatile gidemezmiş gece buluşamazmış evıme gelemezmıs temas olmazmış
Hangı erkek bunları kabul eder adamın tassafı patlae
Evlenmek istemiyorsanız evlenmeyin … evlilik şart değil elbette
Ama çok güzel ya bi içim su gibi melek gibi gülüşüde çok tatlı seside çok güzel giyimi kuşamıda çok hoş birisine kaptırmak istemiyorum karşımda otursa saatlerce dimlerim izlerim hiç manitası da olmamış ama temas olmaması aşırı saçma aga sen olsan ne yapardın doğruyu söyle akıl verin ya
Birde dizdi birsürü isteklerini benımle tatile gidemezmiş gece buluşamazmış evıme gelemezmıs temas olmazmış
Hangı erkek bunları kabul eder adamın tassafı patlae
Hem kızın prensiplerine uymayıp şikayet ediyorsun, hem evlenmeye yanaşmıyorsun, hem de 'güzelliğini başkasına kaptırmak istemiyorum' diyorsun. Kız senin kişisel mülkün ya da vitrin oyuncağın değil… insanları oyalamayın
Evlenmek isteyen düzgün karakterli erkeklerin önünü kapatma güzelce niyetin yoksa kızı oyalama tek gecelik ilişki vs çok. Kızın kısmetini kapatma
Kaç yaşındasın sen
26
Evlenmek istiyorsa ona evlenmek istemediğini soyle gerekirse herkes yoluna baksın.
Bırak o zaman
Bırakmam
Değişik
Aynı soruyu sorup durma iyi değilsin sen mahmut
Arap ruhlu
Bana pasla 😈
Evlenme
Hangı erkek bunları kabul eder adamın tassafı patlae.
Yok ya benlik değil evlenmem
Takılmak ama bu kızla takılmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım, bu durum hem seni hem de onu düşündürüyor gibi! 🤷♀️ Bence bu tatlı kıza karşı olabildiğince dürüst olmalısın. Evlilik düşüncenin olmadığını ona açıkça anlat ki o da kendi yolunu çizebilsin. Aksi takdirde hem ona hem de kendine haksızlık olur, sence de öyle değil mi? 🤔 İletişim her şeyin anahtarı! Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 👇