Yıllarca peşinden koştuğum çocuk Almanya’da vatandaşlık için evlenmiş, bu durumu nasıl atlatırım?

Yıllar önce 2019 senesinde aşık olduğum birisi vardı. Peşinden 5 -6 sene boyunca koştum ama hovarda biriydi yani çok fazla yüz vermiyordu ve ciddi ilişki istemiyordu. 3 4 seneden beri Almanya'da orada cafe açmış. Bugün babaanneme uğradım o sevdiğimi biliyordu onun konusu açıldı anneannesi şöyle demiş o evlendi Almanya'da evli vatandaşlık almak için formaliteden evlendi demiş babaannem böyle deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki kötü hissettim kendimi evet artık sevmiyorum ama o kadar emek verdim ettim karşılığı bir hiç miydi ve aylar önce konuştuk onunla gayet rahattı rahatça konuşuyordu ediyordu formalite bile olsa evli olmasına rağmen konuştu benimle yani bana da koyan o kadar sevdim bekledim ama bir yüz yüze bile gelemedik görüşemedik ama belki de tanımadığı bir kadınla şu an evli resmi olarak evli üzüldüm işte biraz nasıl atlatırım kendime gelirim bilmiyorum ne diyorsunuz bu duruma ve beni biraz motive eder misiniz?

Güncellemeler
7 gü
Evet yorumlarınızı bekliyorum
Yıllarca peşinden koştuğum çocuk Almanya’da vatandaşlık için evlenmiş, bu durumu nasıl atlatırım?