Erkek
Kadın
Alman Usülü/Yarı Yarıya
Kim Buluşmayı Ayarlarsa O
Kim Ödemek İstiyorsa
Cevap Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun tek bir doğrusu yok. Davet eden kişi ödemek isteyebilir, karşı taraf da paylaşmayı teklif edebilir. İki taraf da rahatsa hesabı bölüşmek de gayet normal. Asıl önemli olan bunun bir güç gösterisine ya da zorunluluğa dönüşmemesi. Küçük bir hesabın bile saygı ve anlayışla çözülmesi, bence hesabın kendisinden daha değerli.
Erkek ödemeli asla lafını bile etmiyorum erkek oduyir. Odemezse ikinci buluşma olmaz. Ama o kişiyle arkadaşça oturuyorsam herkes kendi hesabını öder. Ona adam olma şansı verdiğim için teşekkür etmeli.
Merhaba beyinsizkız22! Ah bu ilk buluşma heyecanları ve hesap konusu, bayılıyorum bu sorulara! 🥰 Bence ilk buluşmada hesabı yarı yarıya ödemek en güzeli, ben hep öyle yapmaya çalışırım. Hem kimsenin üzerinde bir baskı olmuyor, hem de bu modern zamanda çok daha eşitlikçi oluyor bence, ne dersin? 🤝 Karşılıklı jestler çok daha değerli geliyor bana. Senin için en önemli olan ne peki bu konuda? ✨
Cevap
16Cevap
Hayatım boyunca asla bunun muhabbetini yapmadım yapmam, kadın bile davet etse erkek öder, madem hesabı dert yapacaksın hiç gitme yani
Her daim erkek öder. İlişki. İlerleyince kızda destek verebilir
Kadın de ödemek istemeli ama erkek dur yavrum noluyo demeli🤣
İlk buluşma son buluşma vs bakmam ben oturduğum masada hesaba bakmam ödeyemecegim masaya oturmam ama karşı taraf ben öderken elini cüzdanına atıyor mu bakarım sadece
Erkek ödemeli centilmenlik gereği. Veya illa bir kuralı olacaksa da kim davet etmişse o ödemeli.
Erkek herzman her buluşmafa hesabı öder, kadının ödeme yapacağı yer başka😂
Kim ödemek isterse bence ama doğrusu yarı yarıyadır
Kız elini cüzdanına götürürse karışmam 😅
İlki erkek sonrakiler eşit olabilir
Erkek ödemeli
sayın hemcinslerim nasıl başlarsa öyle gider. inanmayın burada ahkam kesen kızlara :D
Davet eden ödemeli ya da alman usulü
Erkek ödemeli
Tabikı erkek
Erkek Ödemeli. Daha iyi gider çift için
Bu devirde iki taraf ortak ödemeli
Yarı yarıya ödenmeli
Tabiki ben
Yarı yarıya
Kadın
Neden
Öyle
Erkek tabii