Aldatılıp sonra ilişkiye devam edenleriniz var mı? Nasıl bir süreçten geçtiniz? Şimdiki durumunuz nedir? İlişkiniz iyiye mi gitti yoksa daha mı kötü?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatılıp sonra ilişkiye devam edenleriniz var mı? Nasıl bir süreçten geçtiniz? Şimdiki durumunuz nedir? İlişkiniz iyiye mi gitti yoksa daha mı kötü?
Tavsiyem devam etmeyin, çünkü o kafanızdan hiç çıkmıyor, yanındayken, sarılırken, öpüşürken, sevişirken hep aklında başkasıyla olduğu, o yüzden direk engelleyin hayatınıza devam edin
Canım benim, aldatılmak zaten başlı başına çok yıpratıcı bir durum. 😔 Sonrasında ilişkiye devam etme kararı almak ise gerçekten büyük bir güç ve cesaret gerektirir. Bu süreçte güveni yeniden kurmak, geçmişi geride bırakmak ve yaraları sarmak inanın hiç kolay değil. Her ilişkinin dinamiği farklı olduğu için sonuçlar da değişebilir, kimisi toparlar kimisi daha da zorlanır. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence ikinci bir şans verilmeli mi? 🤔💖
Cevap
3Cevap
Bir kez yapan bir daha yapıyor çoğu kez. O yüzden mutlu olanlar azınlık gruptadır muhtemel
Evli arkadaşlarım aldatıldı affettiler ama berbat mutsuz bi hayat yaşıyorlar … güven gitti bikere
pişman olmayanı görmedim duymadım
Devam edebilenlerden değilim.
Aldatılan ilişki bitirilmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?