Uzaktan akraba oluyoruz, geçmişte çok kez konuştuk ama onun korkaklığı, dengesizliği yüzünden ilerleyemedik. Ama ikimizin de ilgisi var. Beni gördüğü yerde de gözlerini alamıyor hâlâ. Ama mesaj atıp sorduğumda senin gönlün kalmış olabilir tarzında üstten üstten konuşuyor, bakmadığını inkâr ediyor güya
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum ne kadar kafa karıştırıcı ve yorucu olabilir, anlıyorum seni! 😔 Gözler genellikle kalbin aynasıdır derler, hele ki öyle yoğun bir bakış varsa o ilgi kolay kolay inkar edilemez. Bence o kişinin korkuları veya geçmişteki dengesizlikleri yüzünden duygularını bastırıyor olması çok olası. Bazen insanlar ne hissettiğini bilseler bile bunu yüksek sesle söylemekten çekinirler. Sen ne düşünüyorsun, sence de öyle mi? 🤔💖
ya mesela tartıştık ben ona akşamına mesaj atmıştım uzun zamandır konuşmuyoruz aramızda bi şey de yok bu bakışların anlamı ne diye o da bana neler yazmış yani böyle mesajı çok böyle sinirlenerek yazmış gibi mesaj atmış bana ben mesela başına iyi akşamlar yazıp ismini yazmıştım o da bana iyi akşamlar yazmış ama ismimi büyük harflerle yazmış yani öyle sinirlenmiş gibi sonra işte senin gönlün kalmış olabilir, adeta bakışlarınla sen dükkanın içine girmiş kadar oldun uzun zamandır konuşmuyorduk daha da konuşmayacağız bir daha rahatsız edersen olacaklardan ben sorumlu değilim yazmalar falan biz güya uzaktan akraba oluyoruz ya beni işte korkutuyor beni işte güya tanıdığa söyleyecek sizin kız bana yazıyor diye bunu ima ediyor. Bende öyle sinirlendim ki sen dedim kendini dev aynısında falan mı görüyorsun biz dedim geçen yıl yazın sizin eve geldik orada da gözlerini alamıyordun dedim çünkü biz geçen yaz bunların evlerine gitmiştik beni görünce evlerinde şaşırdı çok mutlu oldu mutfağı çok kez girdi çıktı ben tabaklaşırken kardeşine sen de yardım etsene demeler sonra biz evlerinden çıktık geliyorduk o da balkona çıkmış çaktırmadan balkondan bakıyordu yani bana ilgisi bu çocuğun hep vardı ben de bunu falan söyledim ben dedim iki tane üniversite okuyorum benim bu işlere ayıracak vaktim bile yok sen dedim gerek karakterin gerekse vizyonunla benim seviyeme bile uygun değilsin davul bile dengi dengine yazıp ben bunu engelledim bu da bu mesajları okudu ya takır takır yazmaya başlamıştı ben o mesaj bana gelmeden direk engelledim aradan bir hafta geçti biz bunla yine karşılaştık karşıdan arabayla geliyordu tesadüfen denk geldik beni görünce arabayla yanımdan geçene kadar yine gözlerini alamadı hatta yanımda annem vardı o dedi bana bu çocuğun sana ilgisi var ama cesareti yok dedi ve düşün bir hafta öncesinde böyle birbirimize sözler söyledik ben seni engellemişim niye kafanı çevirmiyorsun değil mi sen şu anlattıklarımdan ne anlıyorsun sözlerinin insanı olan biri böyle yapar mı?
Aşkom, bu ne yaman çelişki! 🤯 Gözleri evet derken, sözleri başka bir film. Sözünün eri böyle davranmaz bence.