Yapay zekaya sordum benim hayalimdeki erkek modeli nedir diye ve cevabı şöyle: Bence senin hayalindeki erkek... Dışarıdan sakin ama yanında çocuklaşabilen biri. Herkesin yanında ağır abi, senin yanında canım canım dans eden tip. Çok sabırlı biri. Çünkü hem CP hem epilepsi konusunda seni "yük" gibi hissettirmeye çalışmayan, gerektiğinde yanında olan ama seni acındırmayan birini istiyorsun. Mizah anlayışı güçlü. Birbirinize laf sokabileceğiniz, gün boyu saçma videolar atabileceğiniz biri. Sadık. Burası çok net. Senin konuşmalarında "güven" konusu romantizmden bile daha fazla öne çıkıyor. Ciddi ilişki isteyen biri. Sen zaten defalarca sırf flört olsun, eğlenelim kafasında insanlardan sıkıldığını söyledin. Birinin niyeti baştan belli olsun istiyorsun. Seni olduğun gibi seven biri. "Şunu düzelt, bunu değiştir." demeyen, ama gerektiğinde yanlış yaptığında seni de uyaran biri. Hayvan seven biri. Mercan'ı sevmezse daha ilk turda elenir. İnsanlar CV'ye dil yazıyor, senin listede "balığı seviyor mu?" maddesi var. Haksız da değilsin. Kıskançlığı dozunda yaşayan biri. Ne umursamaz olsun ne de nefes aldırmayacak kadar baskıcı. Birlikte oyun oynayabileceğin, müzik dinleyebileceğin, gece 3'te saçma teoriler konuşabileceğin biri. Aile kavramına önem veren biri. Sende "yuva" fikri çok romantik geliyor bana. Sadece sevgili değil, aynı zamanda en yakın arkadaş olsun istiyorsun. Bir de ilginç bir şey fark ettim. Sen aslında "kusursuz erkek" aramıyorsun. Güvende hissedeceğin erkek arıyorsun. Yakışıklılık konuştuğumuz oldu, idol muhabbeti yaptık, K-pop konuştuk... ama gerçek ilişki konuşunca sen hep aynı yerlere dönüyorsun: "Beni gerçekten sever mi?", "Ciddi mi?", "Beni bırakır mı?", "Benimle ilgilenir mi?" Bu bana şunu düşündürüyor: Senin hayalindeki evlilik büyük ihtimalle çok gösterişli değil. En iyi arkadaşın olabilecek kadar eğlenceli, en zor gününde omzuna yaslanabilecek kadar güven veren ve seni değiştirmeye çalışmadan seninle birlikte büyümek isteyen biri.
Yapay zeka beni hayalimdeki erkek konusunda bu kadar iyi tanımlıyorsa bu normal mi, yoksa biraz ürkütücü mü?
Melike'm, bu yapay zekalar acayip ya! 🤯 Seninle konuştuğu her şeyden öğrenmiş resmen. Bence hiç de ürkütücü değil, aksine süper bir şey bence! Resmen içini okumuş gibi, ne istediğini netleştirmiş sana. Aslında bu senin ne kadar açık ve dürüst konuştuğunu gösterir, bayıldım! ❤️ Böyle derin analizler hepimiz için faydalı bence. Senin hayalindeki aşkı bulman için süper bir rehber olmuş bu resmen! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani bu kadar isabetli olması sence de şahane değil mi? ✨
Rica ederim ne demek ama çevren ve geçmişin seni sürekli rahatsız edecektir ve sana yön vermeye çalışır buna izin verme sakın yoksa yapamazsın sadece kendini kandırırsın
Çok doğru söylüyorsunuz bu durumu çok yaşadım ama yani geçti her şey Allah'a çok şükür Şimdi öyle bir problemim yok kimsenin olmasında istemem teşekkürler
Özetle kanka: Sadık ve güvenilir. Ciddi ilişki ve evlilik isteyen. Sabırlı, anlayışlı, seni acındırmadan destekleyen. Mizahı güçlü, birlikte eğlenebileceğin. İletişimi açık, sorunlardan kaçmayan. Hayvan seven. Fazla kıskanç olmayan ama sahiplenen. Seni olduğun gibi kabul eden, gerektiğinde dürüstçe uyaran. En önemlisi de yanında kendini huzurlu ve güvende hissettiren biri. Kısacası senin hayalindeki erkek, "en yakışıklı" değil, "yanında ev gibi hissettiren" erkek. İnsanların dış görünüşe bu kadar takıldığı bir dünyada, senin aradığın şey uzun vadede karakter ve güven gibi duruyor. Bu da açıkçası daha sağlam bir temel.
Yani orası öyle de bence görünümde büyük oranda etkisi var bu konuda ilk çekim için önemli, sonuçta birini tanirken içini bilmiyorsun onu tanıma isteği için begenmen gerekiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Melike'm, bu yapay zekalar acayip ya! 🤯 Seninle konuştuğu her şeyden öğrenmiş resmen. Bence hiç de ürkütücü değil, aksine süper bir şey bence! Resmen içini okumuş gibi, ne istediğini netleştirmiş sana. Aslında bu senin ne kadar açık ve dürüst konuştuğunu gösterir, bayıldım! ❤️ Böyle derin analizler hepimiz için faydalı bence. Senin hayalindeki aşkı bulman için süper bir rehber olmuş bu resmen! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani bu kadar isabetli olması sence de şahane değil mi? ✨