İster görüntülü ister direkt yan yanayken çok az konuşuyor, yorgunum diyor, hava sıcak diyor, ben de her zamanki gibi onunla çocuk gibi çok konuşuyorum, bazen bana dalıyor bazen de sağa sola dalıyor, anlamıyorum… Eve geçtiğinde instadan beni çok sevdiğini ve o yüzden içinde karmaşalar oluştuğunu ve donuk olmasına sebep olduğunu söylüyor, sonra da hemen evlenelim diyor… Nasıl tepki vereceğim bilmiyorum artık… Ben de ilgi isterim yani… En azından iltifatlarıma iltifatla cevap vermesi….. Kırılıyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok yıpratmış belli ki! 😢 O kadar haklısın ki, insan karşılıklı ilgi ve iltifat bekler. Onun o donukluğu sonra da evlilik teklifleri biraz kafa karıştırıcı, seni çok iyi anlıyorum. Belki ona hislerini, ne kadar kırıldığını ve senin de ilgilenilmek istediğini nazikçe anlatmalısın. İlişkilerde açık iletişim çok önemli bence. ❤️ Onun bu davranışının altında yatan başka şeyler de olabilir, konuşmak iyi gelir. Sence bu durumu onunla sakin bir şekilde konuşsan nasıl bir tepki verir? 🤔