Hani soruyorum neyin var? Bir şey yok yorgunum diyor.
e görüşmeyelim yarın diyorum? Yok seni özledim diyor
hangisi doğru ben çözemedim
Hani soruyorum neyin var? Bir şey yok yorgunum diyor.
e görüşmeyelim yarın diyorum? Yok seni özledim diyor
hangisi doğru ben çözemedim
ilişkiyi bitirmek isteyip bitiremeyen erkek davranışı bu. sen ayrıl diye bekleyecektir. ki zaten sonunda sen dayanamayıp tartışma çıkaracaksın o da naaaalakası var ya sen kafanda kurmuşsun diyecek. sonra sen iyice delirip ayrılacaksın o da vicdanı rahat bir şekilde yoluna bakacak nasılsa ben ayrılmadım ki diyecek. hep senaryo böyledir yaşa ve gör
Bunları yaşatmak yerine, ben mutlu değilim ayrılalım demek zr mu
evet bunu demek bir erkek için aşırı zor çünkü bu yükün altına giremezler. kendisi ayrılırsa sen ondan nefret edeceksin ve yoluna daha rahat bakacaksın çünkü ama kendi ayrılmazsa sen hep muallakta kalacaksın, acaba ben mi onu anlayamadım, acaba ben yetemedim mi acaba çok mu fevri davrandım ayrılarak hata mı yaptım diye diye sürekli kendini suçlayacaksın. onun da kafası rahat olacak
Tam p1ç bunlar.
Yarın görüşecektik normalde. telefonumu kapatacağım galiba. Ararsa çıldırsın o da.
sana tavsiyem ayrılık konuşması yapma, onu izle, o sessizce uzaklaşıyorsa sen de aynı şekilde yap. ayrılık konuşması yapınca daha bi gtü kalkıyo bunların. hiç o mevzulara girme. görüşüyorsa görüş, soğuk yapıyosa soğuk yap. hayatına devam ettiğini göster, yok say onu. en çok zoruna bu gidecektir. yok sayılmak buna hiçbir erkek katlanamaz
Güzel yorumların için teşekkür ediyorum.
Şimdi o uyumaya gitti (gece çalıştı) gece ortadan kayboldu resmen ilgisiz bıraktı…. Sabah eve giderken 2 dk aradı.
Dün gece de ben dedim ne yapıyorsun bu tavırların ne 2 hafta ayrı kalalım? sonra olur kalalım dedi ŞOK oldum
Kızınca, dayanamayız zaten dedi.
Yarın sabah ben onun olduğu şehre gideceğim (bir işim var onu da görcektim bir kaç saat) bana sabah dedikş seni uyanınca aricam ayarlayalım yarını (saat kaçta buluşma vs benim işimden önce)
Şimdi ben işteyim, aradığında açayım mı? Akşam iş çıkışı yine arar genelde açayım mı?
Yoksa eve girince yatıp ertesi gün onun şehrine gidip onunla buluşmayayım mı
Akıl ver nolursunnn
şimdi ilişkinizin boyutunu ve aradaki sevgi aşk bağını çok bilmediğim için sana şöyle böyle yap demem doğru olmaz sadece şu noktaya kadar anlattıklarına göre fevri olma. yani engellemeni görüşmemeni tavsiye etmiyorum. sadece artık tüm yükü ona bırak. o arasın o ayarlasın. o sorsun. sen sorma arama, görüşmüyorsa görüşmek için ısrarlama. en azından ilişki içerisinde sen kendini geri çektiğinde o çabalayacak mı görmüş olursun. baktın soğuk yapman onun da işine geliyor o zaman koparırsın iletişimi. ama şimdilik pişman olacağın bişey yapma. o arayınca aç konuş normal bi şekilde, yarınki görüşmeyle ilgili bişey sorma onun sormasını ilgilenmesini bekle
Tamam teşekkür ederim
Keşke benden mantığımı kullanabilsem senin gibi😭😭
zamanında bize de az yaşatmadılar bunları artık duygusallık gitti yerine mantık geldi napalım:D hakkında en hayırlısı en güzeli olsun. asla bir kişiye saplanıp kalma. şu kısacık hayatta gerçekten sevilmeyi, değer görmeyi hakediyoruz. biraz daha azını değil. katlanmanı gerektirecek hiçbişey yok. sana iyi hissettirmeyen her şeyden uzaklaş çünkü daha iyisi her zaman geliyor bunu unutma. sancı dönemi mutlaka olur, acı çekersin, artık umudunu kaybedersin ama onlar da bitiyor.
Çok duygulandım, teşekkür ederim
Sorunları olamaz mı? Kafası dolu olamaz mı? Kafasını meşgul eden onca şeye rağmen sana cevap veriyor bunun anlamını fark edecek beynin olsa keşke. Ergenler sevgili yapmasın abi
Sorunu yok.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?